10 VOORDAT liefde citaten iedereen moet LEES10 VOORDAT liefde citaten iedereen moet LEES

Niemand ooit vergeet de gevoelens die ze hadden met hun eerste liefde. Het is een soort van magie, net-a-tijd, want we kunnen nooit helemaal weer terug te krijgen. We hebben allemaal onze herinneringen aan onze eerste liefde en als je nog niet hebt, ons vertrouwen, het zal geweldig zijn als je denkt dat het zal. We proberen een aantal van die vroege herinneringen van de liefde met een aantal mooie citaten eerste liefde, dat zal uw hart verwarmen en breng een beetje 'van die herinneringen weer op te rakelen.

1. "De eerste poging tot liefde is als een zonsondergang, een rel van kleuren oranje, roze parel, levendige paars" - Anna Godbersen

Amerikaanse auteur, Anna Godbersen, probeert te beschrijven met woorden, dat heerlijke gevoel dat je krijgt als je verliefd wordt voor de eerste keer. Een explosie van prachtige kleuren is waarschijnlijk het beste wat je kunt vinden om de eerste liefde te beschrijven, het is echt adembenemend en meer dan een beetje laat je 'verbijsterd.


2. "Ik herinner me de eerste keer dat ik werd verliefd op. Ik hield haar hand in de mijne, niet met een interesse in loslaten. Ik zweefde langs lichtste ik ooit heb gehoord. Ik kuste haar hand, alsof het mijn prinses. Er was een hart vol liefde en het was allemaal voor haar. Elke bloem, elk nummer, elke wolk, iedere zon, elke druppel regen is een uitkomst zijn. Want er was deze engel gekomen om mijn liefde te nemen. Om de eerste keer voelde ik de liefde "- Jason Michael Ratliff

Dit is meer een gedicht dan een liefde citaat eenvoudige punch, maar we konden gewoon niet weerstaan, waaronder alles! De eerste keer dat u de liefde te voelen, het is de eerste keer dat de wereld echt lijkt te leven voor u en alles lijkt in orde te zijn.

3. "De magie van de eerste liefde is onze onwetendheid dat het ooit kan eindigen" - Benjamin Disraeli

Als je verliefd voor de eerste keer, je echt dat die voor altijd zal duren. En 'de onschuld van eerste liefde, die het zo speciaal maakt en omdat, helaas, alleen voel me heel die op dezelfde manier een keer in een mensenleven.

4. "De eerste liefde, de liefde die zich vastklampt aan uw hart voor altijd, maakt niet uit hoeveel pijn die hij heeft veroorzaakt, ongeacht hoeveel tranen zijn gevallen, eerste liefde zal nooit mijn ziel te verlaten." - Siva

Als u nog niet geprobeerd je eerste liefde, dan heb je waarschijnlijk niet geloven dat het blijft bij je voor altijd, maar het doet. Uw eerste ware liefde laat een soort onuitwisbare stempel op jou en in ieder geval voorbij is, zul je altijd herinneren.

5. "Nee, deze truc zal niet werken ... .Hoe doe je ooit ga uitleggen in termen van chemie en fysica zo belangrijk is een biologisch fenomeen als eerste liefde? ' - Albert Einstein

Zelfs één van de grootste geesten die ooit gekend hebben moeite om de gevoelens van de eerste liefde te verklaren. Er kan worden verklaard eerste liefde in termen van pure scheikunde of natuurkunde; loopt veel dieper dan een koude wetenschap kan verklaren.

6. "Mijn eerste liefde, zal ik nooit vergeten, en het is een groot deel van wie ik ben, en op zoveel manieren, kunnen we nooit samen zijn, maar dat betekent niet dat het niet voor altijd Waarom is het altijd." - . Rashida Jones

Hoewel de eerste houdt zelden laatste, moeten ze een manier van zijn in een of andere manier altijd en, vreemd genoeg, kan je niet helpen, maar vergelijk uw eerste liefde van elkaar houden dat na komt.

7. "In de donkerste van de winter, wanneer de transfers allemaal weg waren gevlogen, Gretel Samuelson werd verliefd. Het gebeurde de manier waarop dingen mag nooit gebeuren in het echte leven, als een hamer, als een donderslag bij heldere hemel. Het ene moment was het een zeventien jaar oude middelbare school te wachten op een Siciliaanse pizza te gaan; de volgende was ze een persoon van wie de hele wereld was ontploft, waardoor het op drift in de Melkweg, zo ver van de aarde liep op sterren. "- Alice Hoffman

Dit is een ander ding dat de eerste liefde is zo echt, het kan je echt te verrassen. Op de leeftijd dat de meeste mensen vinden hun eerste liefde is het laatste wat je eigenlijk zoekt en, eerste liefde is de eerste stap van het zijn van een kind aan het worden van een volwassene.

8. "Als je je eerste liefde verraden; al deze liefdesrelaties lijken verdacht." - MF Moonzajer

Je leert ook veel van je eerste liefde en niet alle lessen zijn makkelijk mee te nemen. Deze eerste liefde citaat lijkt misschien een beetje hard, maar de eerste liefde meestal niet tot uw eerste liefdesverdriet ook, en dat komt het besef dat de liefde is niet altijd een sprookje einde.

9. "De eerste blik van de liefde, als ik verloor haar ligplaatsen, en de helft verdrinking, bezwijkt aan een verschrikkelijke overstroming." - Eleanor Catton

Eerste liefde kan ook een beetje 'angst, ook al is het een leuke kleine' zijn angst. Het is de eerste keer dat je emoties nemen de controle over je geest en je hart echt regeren het hoofd.

10. "eerste liefde One is altijd perfect, totdat u een tweede liefde te ontmoeten." - Elizabeth Aston

De eerste liefde is niet perfect en kan worden vervangen door anderen, maar het is nog steeds een zeer bijzonder moment in het leven van iedereen en worden gekoesterd.

Wat is uw favoriete citaten eerste liefde?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha