10 Voor- en nadelen van het eten van biologische voedingsmiddelenVanaf reformwinkels van high-end, is biologisch voedsel nu in de traditionele markten en supermarkten ingevoerd. Naarmate meer mensen nu geneigd om 'ga organisch', hebben een aantal mythes over deze nieuwste trend van de gezondheid is verdeeld in recente studies. De verkoopcijfers voor biologisch voedsel kan lijken veelbelovend. Maar nu is de tijd om zich te verdiepen in hun omgekeerde ook.

Wat is biologisch voedsel?

Biologisch voedsel zijn gewassen die worden gekweekt zonder het gebruik van schadelijke pesticiden, bestraling, meststoffen en andere synthetische materialen. Zelfs dieren onder de biologische landbouw worden gevoed biologisch voedsel vrij van synthetische groeihormonen of antibiotica. Vandaag de dag kun je vinden in de winkelrekken gestapeld met biologische snacks en ontbijtgranen samen met de gebruikelijke groenten, fruit, melk en vlees.


Hier presenteren we de voors en tegens van biologisch voedsel om uw beslissing om te gaan voor het of zich te onthouden van het vereenvoudigen:

Pro biologisch voedsel:

Laten we eens een kijkje nemen op de verschillende professionals van biologisch voedsel:

Geen Chemicals:

In tegenstelling tot conventionele landbouw, zijn biologische boeren gehouden met behulp van synthetische meststoffen, chemische additieven of bewaarmiddelen voor hun producten. Als zodanig heeft het voedsel dat je eet geen chemische residuen om je lichaam schaden. En er zijn ook veilig voor giftige pesticiden vormen ernstige gezondheidsproblemen.

Eco Vriendelijkheid:

Biologische landbouw is een zegen voor ons milieu verslechtering. Aangezien het gaat niet door het principe van toenemende grootte gewas, heeft minder complicaties voor de bodem en de atmosfeer. Zij behouden ook water voor onze toekomst. In biologische bedrijven, is er een grotere verscheidenheid van gewassen.

Hoge voedingswaarde:

Vergeleken met conventionele landbouw, biologische producten zijn rijk aan mineralen winkel huizen. Biologische landbouw verhoogt de kracht en prestaties van het land. Als zodanig zijn deze voordelen doorgegeven aan je elke keer dat je eet deze producten.

Betere Smaak:

Biologische landbouw leidt tot een betere smaak in je eten. Smaak in voedsel groeit met het bedrag van het suikergehalte. Met een betere voedingswaarde-ingangen, aanzienlijk biologische boerderijen verhoogd deze smaak. U kunt genieten van de natuurlijke verse appelen en bessen.

Zero gehydrogeneerde vetten:

Het eten van biologische en vergeet hartziekten! Ja, biologische producten is vrij van gehydrogeneerde vetten. Dit, op zijn beurt, vermindert het risico van hart gerelateerde aandoeningen. Het bereidt ook gemakkelijk om de uitdagingen van deze tijd van het hectische leven geconfronteerd.

Het is een gezonde autonome voor die opkomt is:

Onderzoek heeft uitgewezen dat pesticiden en meststoffen die schadelijk zijn voor niet-biologische voeding de placenta kan passeren van het ongeboren kind schaden. De gifstoffen in deze voedingsmiddelen kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen voor hen. In feite, het lager geboortegewicht, afwijkingen autisme, geboorte en in sommige gevallen toegeschreven aan deze chemicaliën. Dus, met biologisch voedsel, wordt uw ongeboren kind beschermd tegen dergelijke aandoeningen. En we hebben een gezondere generatie klaar!

Tegen biologisch voedsel:

Laten we eens een kijkje nemen op de verschillende nadelen van biologisch voedsel:

Hoge niveaus van prijs:

In de biologische landbouw, de productie doorgaans lager vanwege het ontbreken van kunstmest. Als zodanig zijn ze meestal duurder dan niet-biologisch voedsel zijn. Zelfs overheadkosten zijn hoger in de biologische landbouw. Al deze factoren maken ze meer zwaar op de zak.

Rotting snel:

Dit is het meest alarmerende feit gerelateerd aan biologische voeding. Ze variëren van de schappen vrij snel. In feite is biologisch voedsel geproduceerd zonder kunstmatige conserveringsmiddelen of bestraling. Als gevolg hebben ze de neiging sneller dan niet-biologische voeding verwerkt worden bedorven.

De E. coli besmetting:

Deze bacterie gevonden in het darmkanaal van de dieren is een bedreiging voor de volksgezondheid. Er werd ook aangetoond dat biologisch voedsel is niet veilig voor besmetting van het. Aantal verrassende onthullingen zijn gemaakt in recente studies dat biologisch voedsel is niet echt beter dan conventionele voedsel op de rekeningen van de voordelen voor de gezondheid en voeding.

Moeilijk te vinden:

Soms kan je niet in staat zijn om biologisch voedsel te vinden bij een winkel in uw buurt. Dit is voornamelijk te wijten aan de niet haalbaar biologische landbouw in elke regio. Bovendien, omdat biologisch voedsel heeft een lagere houdbaarheid, kun je niet verwachten altijd om de bron van de meer afgelegen gebieden waar de biologische landbouw wordt gedaan.

Met deze voor- en nadelen, als je moet kiezen voor biologische voeding of niet, hangt af van uw persoonlijke keuze toch!

Dus, wat ga je doen? Kiezen voor biologische of lid worden van de voeding getest? Laat het ons weten in de comments sectie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha