10 voedingsmiddelen om u KILLER ABS maken



10 voedingsmiddelen om u KILLER ABS maken

Je kunt alles wat je wilt oefenen, maar je zult nooit plat abs, tenzij u het juiste voedsel te eten. Om buikvet te verliezen en toon uw buikspieren, je vezels om u te vol voor een lange periode van tijd het gevoel nodig, eiwit op te bouwen nieuwe spier, en veel vitaminen en mineralen om het lichaam te laten functioneren op zijn hoogtepunt . Het eten is niet alleen de reactie van de moordenares abs, zult u nog hoeft te doen cardio training om vet te verliezen en spieren om die abs te bouwen, maar hier zijn tien voedingsmiddelen die moet worden op het menu als je hard werken om platte abs te krijgen .

1. Appels

Apple is een van de beste voeding voor een platte buik. Een appel per dag zal de dokter weg en buikvet te houden, volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift Nutrition. In deze studie werd gevonden dat vrouwen die drie appels en peren aten elke dag gedurende drie maanden verloren meer gewicht dan degenen die andere soorten gezonde snacks aten. Op de top van dat, zijn appels ook bekend om kanker te bestrijden te helpen en het verminderen van de schade die wordt veroorzaakt door cholesterol.


2. Griekse yoghurt

Je kan helpen uw inspanningen om vlakke abs te krijgen om Griekse yoghurt te eten. Griekse yoghurt bevat aanzienlijk meer eiwitten dan gewone yoghurt doet, dus dat zal u helpen bouwen aan de spieren die je op zoek bent. Het is ook een goede bron van probiotica, die uw spijsvertering gezond houden en stoppen met het krijgen gezwollen met gas of constipatie.

3. Zalm

Een van de verbazingwekkende voedingsmiddelen voor een platte buik is zalm. Zalm en andere vette vis zoals makreel en tonijn, zal u helpen bij uw zoektocht naar de buik moordenares in een aantal manieren. Want ze zijn hoog in omega-3 vette vis zal helpen om de werking van uw stofwisseling, die u zal helpen meer vet te verbranden te verbeteren. Onderzoek heeft ook aangetoond dat mensen die veel vis eten hebben een betere respons op glucose-insuline, wat betekent dat je zal voelen minder honger, zolang, na het eten van het voedsel.

4. Noten

Verrassend zijn de noten ook opgenomen in onze lijst van voedsel voor een platte buik. Walnoten zijn een goede bron van eiwitten om spieren op te bouwen en maken de perfecte snack voor als je het verliezen van gewicht. Slechts een handjevol noten zal elke wens u voor voedsel en ook vele andere nutritionele voordelen ook, dat is waarom ze worden aanbevolen in vele diëten te verminderen.

5. Quinoa

Quinoa voegen aan uw dieet zal eiwitten en vezels toe te voegen aan uw dieet. Deze superfood is ongelooflijk veelzijdig en u kunt ontbijten, lunchen en zelfs in woestijnen te eten. Een half kopje één quinoa bevat 11 gram eiwit en 5 gram vezels, evenals een goede dosis magnesium en ijzer. Als je nog nooit hebt geprobeerd voordat quinoa, het heeft een textuur als iets tussen rijst en couscous en een nootachtige smaak.

6. Bessen

Bessen zijn een ander goed eten voor een platte buik, zijn een prachtige bron van vezels en zijn goed voor de bestrijding van cravings voor zoete gerechten. Naast het vezelgehalte, de bessen zijn ook een goede bron van antioxidanten, die niet alleen helpen bij de bescherming tegen kanker en de tekenen van de tijd, maar ook het verbeteren van de bloedstroom door het lichaam, dat de training effectiever kunnen maken .

7. Eieren

Mensen die eieren voor ontbijt te eten voelen zich minder hongerig voor de rest van de dag, dus zijn ze ideaal voor als je hard werken om buikspieren moordenares te krijgen. Ze zijn de perfecte bron van eiwitten spieropbouwende en hebben ook de juiste balans van aminozuren die uw lichaam nodig heeft om spiermassa op te bouwen.

8. Volle granen

U zeker wilt weg te blijven van geraffineerde koolhydraten zoals wit brood, als je werken aan je buikspieren. Ga integrale plaats omdat, evenals extra vezels, hele korrels vermindering van de insuline response, die helpen de buikvet dat zich rond de taille. Een studie die werd gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition heeft aangetoond dat mensen die een caloriearm dieet dat rijk is aan hele voedsel was gevolgd verloren meer gewicht rond de taille.

9. Enkelvoudig onverzadigde vetten

Je weet waarschijnlijk al dat voedingsmiddelen met een hoog enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals olijfolie, zijn goed voor het hart en het cardiovasculaire systeem, maar wist je dat het kan ook helpen je verliest een paar pond. Recent onderzoek heeft ook gesuggereerd dat enkelvoudig onverzadigde vetten kan zelfs helpen gewicht te verliezen, zonder vermindering van het aantal calorieën dat je eet.

10. bladgroenten

En tot slot, we onze lijst van voedsel voor een platte buik met groene bladgroenten. De beste manier om je te vullen bij de maaltijd en minder calorieën beginnen is te accumuleren uw bord hoog met bladgroenten. Ze zijn vol van voeding, die je de energie die je nodig hebt voor de opleiding zal geven en hebben een lage calorie-inname.

Wat is uw favoriete voedsel voor een platte buik?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  1   2
Juli- 12, 2015 | 18:04:04 | later 1 uur

Het schijnt, dat een nadeel voor de beste dieetproducten zijn. Het antwoord is een groot ja, maar ik zou proberen en gaan er iets in de lange termijn. Bijgevolg verhoogt het niveau van glucose in het bloed.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha