10 voedingsmiddelen en dranken die je ouder dan je kijkt10 voedingsmiddelen en dranken die je ouder dan je kijkt

U leest alles wat je kunt eten die goed zijn voor uw teint zijn en kan helpen afweren de tekenen van veroudering, maar wat over de dingen die een negatief effect hebben en daadwerkelijk kan je er ouder uitzien? Hier zijn tien voedingsmiddelen en dranken die u moet vermijden, of te verminderen, omdat deze zijn degenen die kunnen maken dat je ouder dan je werkelijk bent.

1. Coffee

Uw behoefte aan frequent verhoogt cafeïne te krijgen door middel van de dag kan de manier waarop je kijkt te veranderen. Om te beginnen, te veel koffie vlek tanden en dat zal direct je er ouder uitzien. Cafeïne ook uitdrogen, vooral als je te veel koffie te drinken, zodat je huid verliest haar jeugdige uitstraling.


2. De alcohol

Alcohol is een ander drankje dat het lichaam uitdrogen. Te veel wijn en krijg gezwollen ogen en zag er moe. Rode wijn kan ook je tanden vlekken ook, en dat zal een aantal jaren toe te voegen aan je uiterlijk ook.

3. Verkoop

Strooi er te veel zout op uw maaltijden helpt ook niet. Overtollige zout kan hoge bloeddruk, dat is niet goed voor je hart, stok ook van invloed op het collageen in de huid, waardoor het zwakker, en dat kan leiden tot rimpels.

4. voedingsmiddelen zeer pikant

Zeer kruidig ​​voedsel zijn ook opgenomen in de lijst van levensmiddelen die leeftijd. Het eten warm en kruidig ​​is geweldig voor het stimuleren van de stofwisseling, maar kan grote schade aanrichten aan uw huid. Te hete pepers en jalapeños en bloedvaten van de huid kan verwijde worden, die zal uw huid verliest haar jeugdige uitstraling. Niet te veel zorgen echter, zal het af en toe een curry geen kwaad doen!

5. Suiker

U kunt de snoep weg te zetten als dat! Teveel suiker in de voeding veroorzaakt een overbelasting van insuline en die ook invloed hebben op de bloedvaten, waardoor de versnelling van het verouderingsproces.

6. Soda

Soda is een drank die niet vriendelijk zal zijn voor de huid en tanden. De meeste frisdranken bevatten hoge niveaus van zuren die weg zal eten in het glazuur op je tanden en bevatten ook hoge niveaus van natrium, dat veroudering van de huid.

7. Bewerkt vlees

Verwerkt vlees zoals worst en hotdogs, zijn ook inbegrepen in de lijst van levensmiddelen die leeftijd, omdat ze hoge sulfieten, die worden gebruikt als conserveermiddel. Sulfieten worden aangetroffen in verwerkt vlees kunnen irritaties en ontstekingen de huid, waardoor je er ouder uitzien veroorzaken.

8. Rood vlees

In een recente studie van de Cleveland Clinic Wellness Institute, heeft het onderzoek gesuggereerd dat het eten van te veel rood vlees kan leiden tot rimpels. In feite vonden zij dat als je rood vlees meer dan een keer per week eten, een verbinding genaamd creatine, die in vlees kunnen verharding van de wanden van de bloedvaten, wat kan leiden tot rimpels in de huid.

9. Transvet

De producten die worden geladen met transvetten zijn ook voedingsmiddelen als ze ouder worden. Trans vetten, die worden aangetroffen in margarine en fast food, veroorzaken slagaders verstoppen, die niet alleen kan leiden tot de vroege tekenen van veroudering, maar ook leiden tot tal van gezondheidsproblemen. Vasthouden aan enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals die gevonden in olijfolie, avocado-olie en kokosolie.

10. Enkelvoudige koolhydraten

Eten eenvoudige koolhydraten zoals die gevonden in wit brood en pasta, kunt u ook oud. Voedingsmiddelen zoals deze hebben een hoge glycemische index, die de huid kunnen wakkeren en afbreken van collageen. Eet meer volkoren granen, ze zijn het beste voor u, in de ronde.

Kent u alle voedingsmiddelen die leeftijd?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha