10 voedingsmiddelen die u kunnen helpen gezonder te hebben, sterker haar en PIU '10 voedingsmiddelen die u kunnen helpen gezonder te hebben, sterker haar en PIU '

Net als de rest van je lichaam haar ten goede zal komen voor het eten van een gezonde en evenwichtige voeding. Zowel haar en nagels zijn gemaakt van keratine en, terwijl er geen enkel wonder voedsel dat je kunt eten te helpen bevorderen van de groei van keratine, zijn er een aantal voedingsmiddelen die zal helpen de voedingsstoffen die je nodig hebt voor een gezond hoofd van haar. Hier zijn tien voedingsmiddelen die u kunnen helpen u gezonder haar, sterker en langer:

1. Eieren

Eieren zijn een grote bron van eiwitten u voor mooi haar en ook bevatten zwavel, zink en ijzer, die nodig zijn om de gezonde werking van de haarfollikels bevorderen zijn. IJzer is een bijzonder belangrijke voedingsstof voor het haar, zo vaak een tekort aan ijzer, dat de oorzaak van haarverlies.


2. Zalm

Zalm is een buitengewone voedsel voor gezond haar. Zalm is een rijke bron van omega-3 en ongeveer 3% van het haar wordt gemaakt van deze. Naast vetzuren, zalm bevat ook vitamine D en eiwitten, die beide nodig zijn voor sterk en gezond haar.

3. donkergroene groenten

Groenten zijn goed voor je op vele manieren, maar de donkergroene rassen zijn vooral goed voor je haar. Groenten zoals broccoli en spinazie zijn degenen te gaan, omdat ze veel vitaminen C en A, die produceren talg in de hoofdhuid te bevatten.

4. Water

Het water is niet strikt een voedingsmiddel, maar het verdient nog steeds een plaats op onze lijst van voedsel voor gezond haar. Logeren gehydrateerd is belangrijk voor de goede gezondheid van uw hele bezet en ook helpt vervoeren de voedingsstoffen die we het hier over hebben in dit artikel om de haarzakjes.

5. Noten

De noten zijn ook geweldig voor je haar, omdat ze helpen om te beschermen, evenals voeden. Zij zijn de enige nut dat is een belangrijke bron van omega-3 en ook vitamine E en biotine, die helpen je haar te beschermen tegen schade veroorzaakt door omgevingsfactoren.

6. Plantaardige oliën

De gevaren van te veel vet zijn bekend, maar als je niet genoeg krijgen, kan het haar droog en broos worden en gemakkelijk breken. Zorg ervoor dat u genoeg consumeren gezonde oliën, zoals olijfolie en zonnebloemolie, om ervoor te zorgen dat het haar niet uitdroogt.

7. Zoete aardappelen

Zoete aardappelen zijn een ander goed eten voor gezond haar. Zonder voldoende vitamine A in het dieet, kan je hoofdhuid droog en jeukende en roos kan optreden. Zoete aardappelen zijn rijk aan bèta-caroteen, die het lichaam omgezet in vitamine A. Vitamine A is noodzakelijk voor elke cel van je lichaam en helpt ook om de natuurlijke oliën te produceren in je hoofdhuid.

8. rozijnen, haver en bananen

Rozijnen, haver en bananen zijn allemaal goede bronnen van silica, die kunnen helpen bij het verbeteren van de dikte van je haar. Zo ook is het bier, maar het moet worden gedronken met mate!

9. Cranberries

Bosbessen krijgen vaak een vermelding in onze lijsten van gezonde voeding en dat is voor een paar goede redenen. Dit kleine vrucht is een voedsel echte superheld en is rijk aan vitamine C, dat je haar nodig heeft, als je wilt om het te vermijden breken.

10. Oesters

Een ander mineraal dat essentieel is voor gezond haar zink, die kan voorkomen haaruitval en stoppen van de hoofdhuid droog en schilferig worden. Slechts drie ounces van oesters, zal bijna 450% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zink geven en bieden een goede dosis van het eiwit dat je haar nodig heeft.

Kent u een andere voeding voor gezond haar dat we moeten opnemen in onze voeding?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha