10 voedingsmiddelen die je altijd moet kopen organische en waarom '10 voedingsmiddelen die je altijd moet kopen organische en waarom '

Boeren hebben gezocht, door de jaren heen meer en meer verzameld uit dezelfde hoeveelheid aarde produceren, hebben zij zich tot chemische producten te helpen verbeteren van hun gewassen. Dit betekent dat ze gebruiken meer en meer pesticiden en herbiciden, en zijn nu tot genetisch gemodificeerde gewassen ook. De lange-termijn effecten van genetisch gemodificeerde levensmiddelen nog moeten worden echt bepaald, maar de pesticiden en herbiciden die boeren gebruiken laat geen residu in het voedsel dat we eten, dus de enige echte manier om zeker te zijn dat uw voedsel is natuurlijk om 100 % is om biologisch te kopen. Biologisch voedsel is vaak duurder, dus zelfs als je niet kunt kopen al uw biologische voeding, hier zijn tien voedingsmiddelen die je moet op zoek naar de biologische label op:

1. Babyvoeding

In een recente studie van babyvoeding van het Amerikaanse ministerie van Landbouw, vonden ze een alarmerend aantal babyvoeding om sporen van pesticiden en fungiciden bevatten. Lichamen kinderen zijn gevoeliger voor deze chemische stoffen, en het is altijd raadzaam om biologische babyvoeding te kopen, als je kunt.


2. Melk

Niet-biologische melkkoeien zijn niet natuurlijk, als je zou denken niet. Ze worden vaak gegeven hormonen genetisch gemodificeerd om hun melkproductie te verhogen en sommige studies hebben gesuggereerd dat deze hormonen kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kanker bij de mens.

3. Brood

Wanneer je in je toast, kon je de invoering van een deel van malathion, een insecticide dat wordt gebruikt in de luizen shampoos en huisdier vlo behandelingen! Malathion is gekoppeld aan kanker en veranderingen van het menselijk immuunsysteem. Het kan ook worden doorgegeven van een zwangere moeder op haar ongeboren kind. Dus zorg ervoor dat u alleen biologisch brood te kopen.

4. Appels

Appels zijn eigenlijk een van de meest verontreinigde voedingsmiddelen die je kunt kopen. Het is de moeite waard om een ​​beetje 'meer geld op uw appels en kopen biologisch, want hij won een prijs voor "meest vervuilde producten" in 2013.

5. tomatenketchup

Tomaten goedkope gebruikt in ketchup en sauzen zijn zeer waarschijnlijk in hoge mate besmet met pesticiden. Indien een monster van gewone tomaten onlangs werd getest, werd gevonden dat 13 verschillende pesticiden. Biologische tomaten niet alleen niet verontreinigd met bestrijdingsmiddelen, die ook veel voedingswaarde bevatten.

6. Vlees

Diervoeder wordt vaak doorspekt met synthetische groeihormonen en antibiotica te helpen vet te mesten dieren sneller. Deze additieven vinden hun weg in het vlees je eet en die zijn beschuldigd van de stijging van de antibiotica-resistente bacteriën.

7. Selderij

Terwijl de appels te winnen prijzen voor de meest vervuilde fruit, selderij neemt de honneurs van de categorieën van groenten meest besmet. Vermijd selderij massaproductie, als je kunt en ga voor lokale producten, biologische selderij plaats.

8. Aardappelen

Aardappelen niet verschijnen op de top van de hitlijsten van besmet voedsel, maar ze zijn vrij hoog op de lijst. Zelfs schillen en wassen helpt niet, en het medium aardappel bevat meer pesticiden dan de meeste andere voedselgewassen.

9. Spinazie

Spinazie wordt vaak gegeten om de heide pakken en bevat veel vitaminen en gezonde mineralen. Maar, als het niet de biologische spinazie, dan zal het ook een ongezonde dosis van bestrijdingsmiddelen bevatten. Spinazie is de tweede meest vervuilde groente op onze lijst, na de selderij.

10. Aardbeien

Tenzij je biologisch zijn, dan aardbeien misschien niet zo smakelijk zijn als je je realiseert dat je de tweede meest vervuilde fruit in de supermarkt. Als je niet kan veroorloven biologische aardbeien, probeer dan een paar sinaasappels plaats, omdat ze minder pesticiden bevatten.

Helaas, er zijn nog veel meer andere besmette voedingsmiddelen, groenten en fruit die gevonden kunnen worden in de supermarkten, om je onderzoek te maken en zorg ervoor dat uw gezondheid een prioriteit maken!

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha