10 voedingsmiddelen die helpen slapen10 voedingsmiddelen die helpen slapen

Heb je problemen met slapen 's nachts? Het kan uw dieet dat problemen veroorzaakt, omdat deskundigen zeggen dat wat je eet een grote invloed op uw slaap rustig kunt zijn. Als ze gefrustreerd en soms liggen in bed zorgen te maken over uw gebrek aan slaap, dan bekijk deze tien voedingsmiddelen die u zal helpen meer heerlijk slapen.

1. Banana

Een banaan, of een banaan smoothie die bevat, kan een goede manier om u te houden van woelen 's nachts. Bananen zijn een bron van kalium en magnesium, die de spieren ontspant, en bevatten ook tryptofaan, wat een belangrijk ingrediënt dat helpt bij het kalmeren productie van hormonen.


2. Kamille

Vermijd cafeïne dranken, van rond het middaguur vanaf, zal het u helpen meer heerlijk slapen. Wilt u een kopje thee, dan drink kamille. En 'cafeïnevrije en een uitstekende natuurlijke slaap steun.

3. granen

Een kom van uw favoriete low-suiker granen ontbijt zal ook helpen om te slapen. Complexe koolhydraten zijn te vinden op granen, samen met melk, zul je de eiwitten die je nodig hebt en het verhogen van tryptofaan in het bloed, waardoor je knikken in geen tijd.

4. kersensap

Onderzoekers van de Universiteit van Pennsylvania en Rochester hebben ontdekt dat kersensap verhoogt niveaus van melatonine in het lichaam, die ontspant en u helpen beter slapen. Mensen in de studie die kersensap dronken voordat je naar bed, vonden ze dat hun symptomen van slapeloosheid werden verlaagd.

5. Honing

Voedingsdeskundigen zeggen dat honing kan helpen goed slapen opwekken. Een eetlepel honing voor het slapen gaan, of misschien met kamille thee, zal insuline te verhogen en een beetje 'te helpen de tryptofaan naar de hersenen in te voeren.

6. Amandelen

Magnesium is ook nodig voor een goede nachtrust's, en amandelen zijn een grote bron van magnesium. Ze maken echt lekker en gezond tussendoortje, en onderzoekers hebben een tekort aan magnesium in het lichaam om slapeloosheid gekoppeld.

7. gekookt ei

Een ding dat kan je wakker houden 's nachts is het eten van te veel suiker, vlak voor het naar bed gaan. Wat je nodig hebt is een complexe koolhydraten zoals die gevonden in eieren, die schommelingen zal voorkomen in de niveaus van de bloedsuikerspiegel en voorkomen dat u wakker in de nacht.

8. Sla

Sla bevat een natuurlijke kalmerend genaamd Lactucarium, dat zal u helpen om te slapen. Kon u uw gekookt ei met een beetje 'salade en dan moet je het voordeel van zowel de complexe koolhydraten en natuurlijke ei ontspannende eigenschappen van de sla te krijgen.

9. Noten

Een andere noot toe te voegen aan uw lijst van voedsel veroorzaken slaap is walnoot. Walnoten zijn een natuurlijke bron van het aminozuur tryptofaan, waarvan bekend is dat een hulp voor een goede nachtrust te zijn. Ook bevatten ze melatonine, die helpt om te kalmeren.

10. Fish

Vis, zoals zalm en tonijn, zijn rijk aan vitamine B6, die het lichaam nodig heeft om serotonine en melatonine te produceren, zodat de vissen zou de perfecte aanvulling op uw salade 's avonds ook.

Wat voedsel dat je kiest als uw late night snack, eet niet te veel eten, want elke zware maaltijd vlak voor het slapen gaan, zal je wakker houden.

Wat is uw favoriete voedingsmiddelen die helpen om te slapen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha