10 voedingsmiddelen die gas problemen veroorzakenDie lijden aan darmgassen vaak? Je maag laat je onrustig gevoel na een grote maaltijd? Zo ja, dan moet je het voedsel dat u in uw dagelijkse voeding te controleren.

Biedt ook gemeenschappelijke boer bij de plaatselijke supermarkt kan gas veroorzaken. De belangrijkste schuldige, die gemeenschappelijk is voor al deze bronnen is de onverteerbare koolhydraten. Ken de voedingsmiddelen die gas veroorzaken kunnen helpen uw menu van de dag te kiezen op een betere manier.


Dus waarom uitstellen? Ga je gang en lees!

Voedingsmiddelen met een hoog fructose:

De vruchten worden geladen met fructose. Sommige high-fructose fruit omvatten druiven, kersen, peren, appels, pruimen, watermeloen, dadels, pruimen, rozijnen, enzovoort. Overmatige consumptie van deze vruchten kunnen het vermogen van uw lichaam af te breken fructose in energie beïnvloeden, en dit veroorzaakt problemen darmgassen. De onverteerde fructose dient als voedsel voor de bacteriën in de dikke darm, het produceren van stinkende gassen.

Bonen:

De bonen worden bekend darmgassen veroorzaken. De bonen bevatten vitaminen, mineralen en eiwitten in overmaat, die geladen zijn met complexe stachyose en raffinose - twee soorten installaties suikers complex. Het spijsverteringssysteem kan breken deze twee vormen van suiker. Echter, wanneer ze door de dikke darm, bacteriën voeden zich met suiker en deze componenten passeren gas.

Dus hoe kun je voorkomen dat de vorming van gas en nog eten bonen, die de belangrijkste bron van eiwitten voor vegetariërs zijn? Gewoon genieten van de bonen en linzen in water voor enige tijd en spoel vóór het koken. Dit zal de hoeveelheid van plantaardige suikers in hen te verlagen en verminderen vermoeidheid van gas.

Melk en zuivelproducten:

Lactose-intolerantie is een gemeenschappelijk probleem voor ongeveer 20 procent van de mensen in de hele wereld. Lactose-intolerantie dat de uitstoot van bijproducten gas genereert. U kunt dit probleem voorkomen door het beperken van de inname van melk of melkproducten zoals ijs, yoghurt, boter, zure room en kaas. Probeer om over-the-counter supplementen te nemen net voor het eten van zuivelproducten aan gas en allergie te voorkomen.

Volkoren voedsel:

Plantaardige vezels zijn de belangrijkste bron van onverteerbare koolhydraten die in hoge concentraties in levensmiddelen. Wanneer deze vezels de dikke darm bereikt, bacteriën fermenteren, waardoor het vrijkomen van gas. De inname van voedingsmiddelen zoals crackers, brood en hele korrels moet worden beperkt tot winderigheid voorkomen.

Hebben groenten onverteerbare suikers:

Verschillende groenten zoals spruitjes, selderij, asperges, Brussel, prei, uien, bloemkool, kool en broccoli bevatten onverteerbare plantaardige suikers in hoge aantallen. Wanneer deze suikers in de dikke darm worden afgebroken, wordt het gas uitgestoten als een bijproduct. Met over-the-counter enzymen zoals alfa-galactosidase D kan helpen hinder door darmgassen verminderen.

Koolzuurhoudende dranken en frisdranken:

Verschillende types van koolzuurhoudende dranken, waaronder frisdranken, wanneer het wordt gebruikt, voeg een goede hoeveelheid lucht om uw spijsvertering. Dit zorgt ervoor dat de uitstoot van gassen en oprispingen. Het vervangen van frisdranken en frisdrank met water, thee of vruchtensap kan een betere keuze zijn.

Hard Candy:

Wanneer zuigen harde snoep, je slikt veel extra lucht. Sorbitol, die wordt gebruikt als een zoetstof zoals snoep, verhoogt ook de kans op darmgassen.

Avena:

Havermout is een lekker en gezond ontbijt eten. En 'geladen met cholesterolverlagende vezel, en daarom wordt aanbevolen door de gezondheid van deskundigen. Echter, haver of andere producten zoals haverzemelen of havermout cookies overmatig gas veroorzaken door de aanwezigheid van oplosbare vezels in grote hoeveelheden.

Bewerkte voedingsmiddelen:

Verpakte levensmiddelen of bewerkte voedingsmiddelen, zoals slasaus, snacks, ontbijtgranen en brood bevatten veel ingrediënten die ook lactose en fructose. De combinatie van deze bestanddelen leidt tot een verhoging van de emissie van gassen.

Kauwgom:

Hoewel de elementen vervaardiging kauwgom bevat geen stoffen die gassen kunnen veroorzaken, is de manier waarop kauwen waardoor meer lucht slikken in het proces. Soms gezoete kauwgum worden geladen met een hogere concentratie van suikeralcoholen zoals sorbitol, xylitol en mannitol, die moeilijk te verteren. Dit kan leiden tot een verhoogde boeren en gas vrijkomen.

Het is niet noodzakelijk om al deze voedingsmiddelen te vermijden. Beperken gewoon uw inname van deze voedingsmiddelen in kleinere porties om de problemen van gas te elimineren.

En weet je al de andere voedingsmiddelen die gas kan veroorzaken? Met ons te delen door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha