10 voedingsmiddelen die gas problemen kan veroorzaken10 voedingsmiddelen die gas problemen kan veroorzaken

Het gas kan pijnlijk en ongemakkelijk, maar een deel van het normaal functioneren van het lichaam. Indien, in feite, wist je dat de gemiddelde persoon boert of gaat gas tot twintig keer per dag? Gas wordt veroorzaakt door de vertering van voedsel, drinken frisdrank, of gewoon door de lucht opgenomen. Sommige voedingsmiddelen zijn echter slechter dan anderen voor het veroorzaken van het gas, leest vervolgens ontdekken dozijn voedingsmiddelen die meer problemen dan andere gassen kunnen veroorzaken.

1. Beans

De bonen worden eerst op onze lijst van voedsel dat gas problemen veroorzaken. Niet alleen de bonen staan ​​bekend om het maken van gas, maar het eten is ook het onderwerp van vele rijp schoolplein over de breuk van de wind. Bonen zijn rijk aan oplosbare vezels, die gas veroorzaakt, en bevatten ook een gas waardoor suiker genaamd raffinose, dan is hun reputatie is opgericht!


2. Gas produceert vruchten

Sommige vruchten zijn bijzonder bedreven in het produceren van gas ook. Het ergste boosdoeners zijn de vruchten die sorbitol bevatten, zoals appels, pruimen en perziken. De vruchten oplosbare vezel, wat bijdraagt ​​aan het effect bevatten.

3. Dranken

We hebben het in de inleiding frisdrank, maar ook wij garanderen een vermelding van hen. Koolzuurhoudende dranken, zoals frisdrank, kun je vullen met lucht en veroorzaken pijnlijke zwelling en pijnlijke gas. Ze bevatten ook een aantal suikers die het lichaam moeilijk te verteren en nog meer gas veroorzaken.

4. Melk en melkproducten

Melk en zuivelproducten zijn ook opgenomen in onze lijst van voedsel dat gas problemen veroorzaken. Meer dan twintig procent van de bevolking lactose-intolerantie en die een belangrijke oorzaak van gas kan worden. De enige manier om dit te stoppen, als je lactose-intolerant, is te beperken uw inname van zuivelproducten of supplementen voor het eten elke zuivelproducten.

5. Zetmeelrijke voedingsmiddelen

Wanneer zetmeelrijke voedingsmiddelen worden afgebroken door het spijsverteringsstelsel, ook gas te creëren in het systeem. De belangrijkste schuldigen hier zijn rijk aan koolhydraten, zoals maïs, aardappelen en geheel voedsel. Vreemd genoeg, echter, rijst lijkt niet hetzelfde effect hebben.

6. Hard Candy

Wanneer u de snoep eten, hebben we de neiging om te veel lucht te slikken met het, en dat zal leiden tot meer gas. Candy bevat ook het gas veroorzaakt bestanddeel, sorbitol, die ook verhoging van de productie van darmgassen.

7. Haver

Een van de populaire voedingsmiddelen die gas problemen veroorzaken is havermout. Haver is een lekkere en gezonde voeding, dat helpt cholesterol, maar ze zijn ook zeer effectief in het verhogen van uw productie van gas. In dit geval is de hoge mate van oplosbare vezels die wordt gevonden in haver dat de oorzaak van het probleem van het gas.

8. Kauwgom

Hij dacht nooit dat de rubber bevatte genoeg van alles om een ​​oorzaak van gas, maar het doet. Alleen de handeling van kauwgom kan je lucht en vele soorten rubber slikken suikers goed inducerende gas bevatten.

9. Gas inducerende groenten

Suikers en vezels in sommige groenten ook leiden tot overmatige gas soms. De groenten zijn waarschijnlijk de bekendste van deze spruiten en kool, maar ook groenten zoals erwten en artisjokken kan gas in de darmen.

10. Bewerkte voedingsmiddelen

Bewerkte voedingsmiddelen vaak ingrediënten zoals lactose en fructose, die veel gas veroorzaken toegevoegd. De combinatie van deze en andere ongezonde ingrediënten bevatten bewerkte voedingsmiddelen, kan uw spijsverteringsstelsel niet efficiënt werken en meer gas.

Welke voedingsmiddelen veroorzaken gas problemen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha