10 voedingsmiddelen de meeste mensen denken dat ze gezond, maar zeker niet10 voedingsmiddelen de meeste mensen denken dat ze gezond, maar zeker niet

Ooit gorged op een stuk van voedsel voor weken, denken het was echt gezond, alleen te horen dat, in feite, is een van de voornaamste oorzaken van hart-en vaatziekten, diabetes, leverfalen, en ga zo maar door? Yup, we zijn er allemaal geweest en het is een darn frustrerend - tijd - en eng. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die we kregen te horen

leeftijd

in goede gezondheid en dat je meer moet eten. Onze grootouders en ouders vertellen ons om dit en dat te eten, omdat het meer gezond zal maken, en de media niet begrijpen up.

Alarmerend, hoewel, er zijn een heleboel van de zogenaamde gezonde voedingsmiddelen die er zijn die eigenlijk niet zo gezond at all. En 'alsof we gehersenspoeld om te geloven dat deze voedingsmiddelen maken ons leven langer, zelfs als de realiteit is dat we eerder kunnen vermoorden. Dus als je bang bent dat uw kasten "gezond" zijn eigenlijk vol met kanker-veroorzakers u sturen naar een vroege dood zijn, waarom dan niet een kijkje op onze lijst van 10 voedingsmiddelen de meeste mensen denken dat ze gezond, maar niet Ze zijn zeker, en het verbeteren van uw dieet vandaag. Je weet maar nooit, kun je uiteindelijk langer leven. Yay voor een langere levensduur!


1. commerciële saladedressings

Wij houden van groenten, maar het probleem voor veel mensen is dat de groenten gewoon niet zo goed smaken op hun eigen. Onszelf op hen te dwingen om te eten, hebben ze de vacht dressing die smaak, kleur en een beetje 'kruiden toe te voegen. Het maakt ons niet gestart op kinderen; kinderen vaak niet overal

dicht

Als er geen plantaardige kruiden betrokken. Het probleem is echter dat de meest populaire saladedressings business is eigenlijk heel slecht voor je. Veel suiker, zout en transvetten, veel saladedressings kleed je salades in boosheid die kanker veroorzaken. Eww.

2. Vruchtensappen

De juiste naam voor het vruchtensap moet vloeibare suiker zijn. Ernstig Dit is wat genoemd worden, omdat het in wezen wat ze zijn. Veel vruchtensappen die zijn gevonden in een supermarkt zijn bedrieglijk genoemd, want vaak is het zelfs geen fruit in daar! En als die er is, het is als 1% of iets dergelijks. Alles wat je drinkt is suiker water op smaak gebracht met fruit. Echt. Het sap van hogere kwaliteit is nog steeds slecht voor je, want het goede spul werd gemaakt van de vrucht. Het enige dat echt overblijft is suiker. Ga er niet.

3. Granola

Dus wat ben je schreeuwen op dit moment.

'Nee! Zeker niet Granola ?! Oh alsjeblieft, nee! '

Ja. Muesli maakt deze lijst, omdat het ernstig misleidend. Oke, zeker, het is nootachtig, havermout en gedroogd fruit, maar heb je ooit rekening houden met de extra calorieën en suiker? Een kom muesli kan het merk te vernietigen tot 500 calorieën, en dat is voor je in de melk hebt gestrooid. Oeps.

4. Margarine

Margarine of boter?

Boter of margarine?

Het is een vraag die velen van ons hebben geworsteld met de jaren, en margarine blijkbaar won de ronde gezondheid. Dus zodra de boter is gestigmatiseerd slecht voor ons te zijn, de freaks van de gezondheid omgezet in margarine. Margarine, maar is nog steeds rijk aan geraffineerde plantaardige oliën, en is in feite een collage van vervelende chemicaliën en deze oliën. Als u de boter met margarine vervangen, is het eigenlijk meer willen ontwikkelen hart-en vaatziekten, icky.

5. Pre-en-klare smoothies

Deze pre-gemaakte milkshake u de andere dag gekocht? Het heeft meer calorieën dan een cheeseburger! Ja, het is waar. Smoothies zijn geladen met groenten en fruit, maar ook met suiker. In plaats van het extraheren van de goede eigenschappen van het fruit - zoals vezels - smoothies halen kwaad - suiker. Een smoothie van pre-gemaakt, is vaak met toegevoegde suiker en stroop. Dus de volgende keer dat je vriend post een foto op Facebook haar smoothie met het onderschrift: "Ik heb een Dag van Gezondheid", vertel haar dat het niet is.

6. Spinazie artisjokkendip

Ik weet wat je denkt. Zoals spinazie artisjokkendip kan ongezond zijn? Tenzij er een chocoladereep ergens, of een donut die niemand te vertellen. Maar dan zou het artisjokkendip donut spinazie dat ... wow, dat geluiden

verbazend

!

Maar goed, terug naar het punt. Spinazie artisjokkendip maakt deze lijst dankzij het feit dat een kleine lepel is geladen met honderden calorieën, en een overvloed aan vet. Je zou gezonder zijn als je een kom chips aten.

Ben je nog steeds na te denken over die donut, is het niet?

7. Bar

We spreken van eiwitten, vezels en energie bars hier, ze zijn allemaal in één stap van het zijn een vollediger echte candy bar die gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. Aangezien de meeste van deze staven zijn gedefinieerd

eiwit

of de bar

energie

bar, we verleiden tot kauwen op hen voor snacks, geloven wij zijn gezond. Maar er zijn vrijwel geen voedingsstoffen en zijn niets vergeleken met een appel.

8. verlaagd vetgehalte pindakaas

Wanneer het verminderen van de mono verzadigde vetten uit pindakaas, alles wat je achter met suiker is en onnodige calorieën. U ziet, 'minder vet' pindakaas is een stiekeme manier om dingen, omdat pinda's zijn eigenlijk vol

Goed

vet. Maar waarom zijn we zo geobsedeerd door vet, denken wij dat geen vet is slecht voor ons. Dus, als we zien 'verlaagd vetgehalte! Kom het maar halen! 'We gaan halen. In het geval van pindakaas, moet u aan de stok met de real deal.

9. Flavored Fat Free yoghurt

Wat vet is slechts een val, en worden geadviseerd om goed weg te blijven. We worden verleid door het label 'vet', maar als er iets is vetvrij, betekent dit niet automatisch dat het gezond is. Wist u bijvoorbeeld dat de meeste gearomatiseerde yoghurt bevatten meer dan 15 gram suiker? En dit is slechts een 6 oz portie.

10. Gedroogd fruit

Ja, we kunnen je horen. "MAAR IS gedroogd fruit FIBER!"

Tuurlijk wel. Maar het is ook vol toegevoegde suikers, zoals zwavel. Klinkt lekker? We hebben niet zo denken. Wanneer gedroogd fruit, moet worden bewaard voor een langere, en als het is, het is drie keer de hoeveelheid calorieën per volume dan het had toen het was lekker koel. Bijvoorbeeld, als u een zak chips banaan te eten, kun je 20% meer vet eten.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha