10 VERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE deal breakers10 VERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE deal breakers

Heb je ooit het gevoel dat je er eerder geweest gehad? Als u een van die mensen die blijven zeggen tegen jezelf: 'Oeps, ik deed het weer', dan is hier een kans om de top tien fouten van de relatie die mensen lijken te over en weer weet, kan het nuttig zijn. Houd niet dezelfde fouten maken, en te leren deze 10 meest voorkomende relatie deal breakers die het best vermeden.

1. Om te denken dat de betrekkingen gemakkelijk zal zijn

Geen relatie ooit zal 100% voor de wind, dus je moet de ruwe met de gladde overwinnen. Niet weg te gooien een prima relatie, gewoon omdat je door een slechte tijd, tijd geven en een kans te geven om te werken.


2. Keeping geheimen en weinig zeggen leugens

Een andere gezamenlijke verslagen deal breakers liegt. Je hebt het gehoord, en het is waar! Vertrouwen is de basis van een goede relatie, dus niet het risico je vertellen leugens of houden geheimen. Geheimen hebben een nare gewoonte van coming out in het einde en wanneer ze dat doen, wat kan eens een kleine leugen of een geheim geweest, ineens wordt het heel belangrijk is.

3. Keeping dingen gebotteld

Niet verbergen je gevoelens van je partner. Dit kan een gewoonte die mensen in, maar als je niet laat je gevoelens worden gekend, hoe kan je partner iets om dingen beter te doen? Als je fles op je emoties, zullen ze alleen maar uit te gaan in een enorme strijd later, dus het is best om ze te krijgen uit de weg, meteen.

4. Het vergelijken van deze aan uw ex-partner

Dit is een ander gezamenlijk verslag deal breakers en is een duidelijke no-no in een relatie, dus niet het opnieuw doen! Handhaving van de huidige verhouding ver weg van een van deze verleden en nooit de fout van het vergelijken van uw huidige partner met een ex te maken.

5. Om wrede dingen te zeggen als je boos bent

Geen toevlucht te wreed gijpen en kwaadaardige opmerkingen als je vechten, omdat ze echt kunnen kwetsen. Er is geen excuus voor het ponsen onder de gordel, alleen maar om een ​​argument te winnen. Uiteindelijk is die de prijs betaalt voor een beroep op zulke lage tactiek.

6. Het negeren van uw partner of nemen ze voor lief

Alleen maar omdat je bij elkaar geweest voor enige tijd en alles lijkt goed te gaan, dat betekent niet dat u uw ogen te nemen van de bal en gaan ervan uit dat de dingen zo voor altijd zal blijven. Je moet nog wat moeite in de relatie te zetten en er is nooit beginnen met uw partner voor verleend of gewoon negeren. Hij moet weten dat u de zorg en u houdt.

7. Flirten met andere mensen of valsspelen

Dit moet echt niet nodig om te zeggen, maar vreemdgaan is een van de meest pijnlijke relatie deal breakers en is een zekere manier om de rommelige einde van een relatie te bepalen. Kijk uit voor wat je denkt is gewoon onschuldig flirten met andere jongens, omdat het te diep kan snijden.

8. Be meer bezitterig

Dus, heb je je Mr Right gevonden en je wilt niet om hem te laten gaan, maar niet te bezitterig en te plakkerig zijn. De mens zal nog steeds willen wat ruimte voor haar en, als de overbevolking, het gaat om verstikt voelen en willen ontsnappen.

9. Verlaat jaloezie krijgen de betere van u

Jaloezie is een ander typisch relatie deal breakers. Laat de groene-eyed monster krijgt de betere van u. Hem te beschuldigen van bedrog, als dit is het laatste wat aan zijn hoofd, hij zal alleen dienen om woedend en hem te frustreren, en uiteindelijk wordt hij verveeld van de kosten en verder gaan.

10. Hang niet rond als je niet echt gelukkig

En tenslotte, heb je alle recht om gelukkig te zijn, dus blijf niet in een relatie, dat maakt je ongelukkig. Opknoping daar, in de hoop dat het beter zal krijgen, zal alleen de pijn te verlengen. Dus als het niet uit te werken, uit te komen!

Kent u een andere relatie deal breakers?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha