10 verschillende soorten TRADITIES HUWELIJK IN DE WERELD10 verschillende soorten TRADITIES HUWELIJK IN DE WERELD

Als u ooit gedacht dat een huwelijk is net zo eenvoudig als een bruid en bruidegom lopen in een gang, het uitwisselen van een paar stemmen voor het plakken van een ring aan haar vinger naar elkaar, is het natuurlijk nooit in China geweest voor een bruiloft. En als je denkt dat het gebruik van de badkamer op elk moment na een huwelijk is volkomen normaal, hij heeft duidelijk nog nooit naar Indonesië en te zeggen is "ja" betekent dat je niet kunt plassen voor 3 dagen.

In feite, gewoonten en tradities uit de hele wereld variëren van bizar om het beslist gek bruiloft. Voor al diegenen die dachten dat de traditie voort van uitglijden een ring aan je vinger is beter dan te halveren extravagante en 'out-there "je echt nodig hebt voor onze wonderlijke lijst van 10 verschillende soorten interessante bruiloft tradities rond de wereld.


1. Daur Chick Slaughter aangepast: Binnen-Mongolië, China

In uw land, selecteert waarschijnlijk de datum van het huwelijk volgens het gemak en de tijd. Niet in Binnen-Mongolië. Hier wordt een huwelijksdatum gekozen door een zeer vreemde en enigszins 'macabere.

De geliefde-up echtpaar moet pick-up een mes voor het slachten van een jonge, ongelukkige chick. De huwelijksdatum wordt bepaald door het uiterlijk van de knop kuiken lever. Als de lever niet echt iets weg te geven, de liefde vogels moeten blijven om de kippen te slachten totdat u dat doet het werk te vinden. Interessant.

2. Zweden Zoenen Personalized

Hier is nog een interessant huwelijk tradities over de hele wereld: als je trouwen in Zweden, voor te bereiden op een jaloerse echtgenoot. Zie, in Zweden, waar de bruidegom gebeuren om de kamer op elk punt te vertrekken, de mannen die aanwezig zijn, hebben de mogelijkheid om de bruid te kussen. De bruid, ondanks het voorbehoud dat ook moge zijn, heeft geen andere keuze dan te plooien en beantwoorden.

We kunnen alleen maar voorstellen het bedrag van jongens die proberen hun plas te houden.

3. U kunt geen glimlach in Congo

Nooit een foto van een bruiloft Congolese gezien? Iedereen lijkt vrij ongelukkig, ben jij niet? Je vraagt ​​je af waarom op aarde ze eens de moeite!

De reden voor het ontbreken van een glimlach heeft niets te maken met het feit dat de man en de vrouw zijn op te geven hun vrijheid, maar omdat huwelijken zijn Afrikaanse Doordachte zaken die moeten serieus worden genomen. Inderdaad, glimlachend is verboden en dus is het goed versleten zinsnede "Say cheese! '

Maak je geen zorgen, ze zijn allemaal lachend binnen. Misschien.

4. Snijd Enkele registers in Duitsland

Soms bruiloft tradities over de hele wereld lijken erg vreemd.

Ergens anders in de wereld, u uw obligatie-schip te laten zien met uw echtgenoot om dingen door te praten. In Duitsland, het toont door zagen een log in het midden van uw bruiloft. Dit bizarre ritueel, en een beetje 'uitputtend, is ontworpen om het teamwork van een pas getrouwd stel te tonen, en is bedoeld om hen voor te bereiden op het obstakel zal uiteindelijk tegenkomen.

Zelfs als we niet zien hoe het snijden van een boomstam in twee kan bereid zijn om de rekeningen te betalen, maar hey ho!

5. U kunt niet naar het toilet in Indonesië

Gemeenschap Tidong in Indonesië, is het verboden voor de bruid en bruidegom naar het toilet te gebruiken voor drie dagen zijn verstreken sinds hun huwelijk. Zelfs als je in aanmerking komt voor lawaai dat ze niet mogen gaan en staan ​​onder toezicht 24/7 om ervoor te zorgen dat de regels van het spel.

Als zij dit niet meer en ga naar de badkamer te nemen, wordt aangenomen dat jaren van ongeluk te brengen op zichzelf.

6. De Ontvoerde Bride Roemenië

Een van de volgende interessante bruiloft tradities over de hele wereld is de ontvoering van de bruid in Roemenië. Roemeense bruiloft tradities lijken nogal sinister te zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat ontvoeren de omkoping is slechts "jolly good fun."

De bruid wordt ontvoerd door de vrienden van de bruidegom "voor een lach," voor de bruidegom heeft hem te hulp te komen, het aanbieden van een losgeld te betalen. Dit kan het bier, contant geld of een romantisch gebaar.

Nogal wat een groep jongens kan doen met een romantisch gebaar is iedereen een raadsel. Geef ze bier!

7. gaan naar Kenia en spugen op de bruid

Heb je ooit gedacht spit op een brug, maar dacht dat het misschien een beetje 'respectloos? Nou, als je naar Kenia, al je fantasieën bruid-spugen naar werkelijkheid. Zie, mensen Massai van Kenia hebben een traditie dat de bruid de vader spuugt op het hoofd en de borsten van zijn dochter, als onderdeel van zijn zegen.

We zijn niet zeker welk deel van het gezicht spugen, maar hopelijk niet de ogen.

De bruid gaat dan in de nacht met haar man en komt niet terug. Zo ja, wordt verwacht dat zij in steen. En wie wil in steen te worden ingeschakeld op de trouwdag?

8. De Blackening, Schotland

Hier is nog een van de vreemde bruiloft tradities over de hele wereld: in Schotse klederdracht, de brug en de bruidegom hebben om dronken te worden voordat ze voor het eerst bedekt met melasse, en vervolgens met de veren, as en meel. Waarom? Nou ja, afgezien van het maken van iedereen lachen, de aangepaste deur blijkbaar geluk en weert boze geesten. We zijn beloofd door de Schotse mensen die echt werkt, maar we zijn niet van plan een Schotse bruiloft gewoon nog niet.

Wat is er gebeurd met de oude kilt en doedelzak eenvoudig?

9. De gestolen schoenen Of India

Als je een man en u besluit om te trouwen in het huwelijk, kunt u vinden dat de schoenen zijn verdwenen. Zie in dit deel van de wereld, is het traditie voor zusters van de bruid om de schoenen van de bruidegom stelen. Dan, toen hij de tent huwelijk komt, moet hij "omkopen" ze zijn paar sneakers terug voor vertrek.

We zijn niet zeker wat doet de tangens, maar we gaan denk dat veel roepies.

10. In China, de bruid verandert levert meer keer Beyonce

De meeste bruiden zijn blij met slechts een trouwjurk; in China, ze willen gaan door middel van drie in één dag. Ze beginnen met een qipao, voordat u in een baljurk. Vervolgens af met een cocktail jurk. Alles lijkt leuk, maar we wedden de bruidegom is niet al te blij als hij ziet wat het kost!

Kent u andere interessante bruiloft tradities over de hele wereld?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha