10 verschillende soorten thee en wat zij voor u kunnen doen10 verschillende soorten thee en wat zij voor u kunnen doen

Er is niets meer ontspannen aan het eind van een dag hard als een ontspannende kopje hete thee. Er is veel meer aan zowel traditionele als kruidenthee dan ontmoet het oog, en elke soort thee draagt ​​zijn eigen voordelen voor de gezondheid. Of het nu je geest of je maag dat kalmte nodig heeft, is er een team voor de baan, dus lees de volgende tien verschillende soorten thee en ontdek wat zij voor u kunnen doen.

1. Black Tea

Nu gebruiken we het woord, de thee, vrijwel beschrijven elke drank die wordt gebrouwen uit theebladeren en vele bevatten eigenlijk geen thee helemaal. Traditionele zwarte thee is waar de naam vandaan komt en thee is gewaardeerd als een drank voor vele eeuwen. Zwarte thee is bijzonder verfrissend, vanwege het relatief hoge gehalte aan cafeïne en bevat ook antioxidanten die kunnen helpen beschermen tegen bepaalde ziekten.


2. Mint Tea

Pepermunt thee is een ideale drankje als u last heeft van maag kwalen. Verlicht zwelling en overtollige gas en zal ook helpen verlichten spierspasmen. Pepermunt thee is ook een effectieve remedie voor misselijkheid en kan zeer nuttig zijn voor vrouwen die last hebben van ochtendmisselijkheid zijn.

3. Lavender tea

Lavendel thee, die is gemaakt van de gedroogde bloemen van de lavendel plant, is ideaal voor het kalmeren van de geest en lichaam. Ideaal als u een hectische dag hebben gehad en vinden het moeilijk om te ontspannen. Lavendel thee is nog een thee die ook de maag ook zal kalmeren.

4. Melissa thee

Melissa thee is geparfumeerd thee die kan worden gebruikt om angst en stress te behandelen. 'Zeer effectief om de zenuwen te kalmeren en te ontspannen het lichaam en wordt ook gezegd te helpen verbeteren geheugenfuncties en de hersenen.

5. Groene Thee

Groene thee is zo krachtig in zijn voordelen voor de gezondheid, dat sommige mensen noemen het wonder drankje. Het drinken van groene thee vermindert het risico van bepaalde typen kanker en helpt bij het bestrijden toxines in het lichaam. Groene thee is een grote bron van anti-oxidant polyfenolen eeltige, die vrije radicalen in het lichaam en helpen om de cellen te stoppen wordt beschadigd.

6. Kamille

Kamille staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende werking en wordt vaak gebruikt als een remedie voor slapeloosheid. Het ontspant de geest en lichaam en ook kalmeren een maag te vervelend.

7. Cardamom thee

Kardemom thee is een thee die een sterke penetrante thee uitstekende tijden wanneer je een verkoudheid. Het fungeert als een natuurlijke slijmoplossend en congestie en hoesten borst te verlichten. Het heeft ook een kalmerend effect, en kan worden gedronken om de effecten van het drinken van teveel cafeïne teniet.

8. Mariadistel thee

Thee gemaakt van het kruid mariadistel reinigen van de lever van giftige stoffen en bevordert de productie van gal. Dit verbetert de werking van de lever, die helpt het lichaam ontdoen van gifstoffen sneller.

9. hibiscus bloem thee

Infusions Hibiscusbloemen zijn bekend hoge bloeddruk, lagere slechte cholesterol in het bloed verlagen en een impuls aan het immuunsysteem. Hibiscus bloemen thee is ook een goede bron van antioxidanten, die kan helpen voorkomen dat vroege tekenen van veroudering.

10. rozebottelthee

Gemaakt van de vrucht van de roos plant, rose hip thee is een grote bron van vitamine C en maakt de perfecte tonic 'pick-me-up'. Drinken rozenbottel thee versterkt het immuunsysteem van het lichaam en helpen om een ​​frisse teint en jong te houden.

Wat is uw favoriete soorten thee?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha