10 verschillen tussen degenen die je wilt, en wie houden u10 verschillen tussen degenen die je wilt, en wie houden u

Sommigen zeggen dat er twee soorten van de jongens: er zijn mensen die dateren en degenen die getrouwd zijn, en ze zijn twee zeer verschillende soorten in feite. Er is niets mis met dating een man, gewoon omdat het koud, warm of rijk! Iedereen verdient een beetje 'fun op keer, maar je hoeft niet de twee soorten jongens gemengd te krijgen, echter, of zou je jezelf verwonden. Hier zijn tien van de verschillen die laten zien als een man net als u, of als het is het soort dat je zal houden:

1. De man die zal blijven zeggen 'I love you' en bedoelen

Een man die houdt van zult u zeggen, 'ik hou van je', omdat het je fris houden en maak je rond te hangen voor een beetje 'meer, maar een man die houdt je zeggen dat deze drie woorden, omdat het echt betekent.


2. De bewaarder zal oud groeien met u

Hier is nog een tip over hoe je een man te ontmoeten houdt van u: een man die je wil houden, weet dat u de persoon die wil oud met groeien. Een man die alleen maar wil sluiten voor een tijdje 'zou je dumpen, als je nam een ​​bepaald gewicht of op zoek gegaan naar meer oud!

3. De man die zal houden rond uw zwakheden

Wat dacht je van een man die van je houdt? Een mens is een voogd zal je liefde voor alles wat je bent, met inbegrip van uw gebreken. Mannen die op zoek zijn naar een leuke date, voor een tijdje ', zal niet eens proberen goed genoeg om zelfs je gebreken opmerken weten.

4. De man, die zal worden gehouden, in ieder geval, om de kinderen en het huwelijk te bespreken

De man is niet van plan om serieuze relatie zal je vertellen dat hij zou nooit, nooit, nooit settelen en kinderen krijgen. De man, die zal worden gehouden, ten minste, bereid zijn om te praten, denken en zeggen 'ja, één dag'.

5. De houder zal niet altijd denken aan de slaapkamer

Iemand die wordt steeds ernstig zal heel blij zijn gewoon opknoping uit met u kijken naar een film of gewoon te praten. De man die nooit meer dan één datum zal zijn zullen denken dat het enige doel om samen te gaan is om te eindigen in bed.

6. Een man kon trouwen zal er altijd zijn voor u

Een man die echt om je geeft zal er zijn als je hulp nodig hebt, want hij wil zijn. Een man die alleen van je houdt, bel toen hij nodig heeft of wil iets van je.

7. Een beheerder zal op wat je te zeggen hebt luisteren

De man die nooit meer dan een korte-termijn vriendje zal zijn zal altijd zeggen wat je wilt horen, maar een man die wil om rond te zijn voor een tijdje 'zal zorgvuldig naar wat u te zeggen luisteren en, natuurlijk, respecteer uw mening .

8. Een man die echt van je houdt zal altijd respect tonen

Nog een tip over hoe je een man als u te ontmoeten is om te zien of het is met respect. Het soort man die uiteindelijk kon trouwen zal je altijd behandelen met vriendelijkheid en zorg, hij zal behandelen je als een dame. Hij zal altijd vechten eerlijke en nooit hun toevlucht tot schelden pijnlijk, maar een man die is het denken over een toekomst met je wil gewoon winnen, door welke middelen er nodig is.

9. Een jongen die op zoek is naar meer van een avontuur zal echt zorg

Een beheerder zal rond wanneer je ziek bent, en het maakt niet uit hoe je het bekijkt. Een man die gek is zou liever wat het ook is dat je!

10. Voor een voogd, de toekomst verder volgende week

En, het grootste geschenk van allemaal, is een man die ervoor zorgt dat u op zoek naar een toekomst die bestaat, als een man die houdt alleen je alleen wilt praten over de datum van de volgende week. Immers, de man die van je houdt weet alleen dat hij iemand anders op wil, de week na kunnen vinden.

Wat dacht je van een man die van je houdt? Heb je enig advies?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha