10 VERONTSCHULDIGINGEN FITNESS je moet stoppen met het doen RIGHT NOW10 VERONTSCHULDIGINGEN FITNESS je moet stoppen met het doen RIGHT NOW

Iedereen maakt een excuus voor het soms niet uit te werken; Immers, heb je een veel excuses om uit te kiezen: te moe, hebben ze niet de tijd, en dit zijn slechts een paar, maar als je komen met een excuus elke dag, dan is dit wanneer u een probleem hebt. Je weet dat je in vorm moet krijgen; we hoeven niet om alle redenen voor, dus lees deze tien meest voorkomende excuses over fitness en uit te vinden waarom ze niet zinvol:

1. Ik heb geen tijd

De nummer een van de all time excuus voor het niet uitoefenen, is dat je het te druk. Het eenvoudige antwoord daarop is om op te staan ​​een beetje 'voor. Slechts 30 minuten eerder, zou je nauwelijks het verschil voelen, en je in staat om te passen in een training zou zijn. Als dit niet werkt, probeer je workouts te monteren rond uw drukke schema. Je zou kunnen uitoefenen, terwijl je bezig tv kijken, bijvoorbeeld bent!


2. De oefening is zo saai

Oefening is alleen saai als je het op deze manier. Varieer uw oefening routine en nieuwe dingen te proberen. Je zou een sport te nemen, deelnemen aan een dansles of een krijgskunst. Er zijn veel verschillende manieren om in vorm te krijgen dat verveling is geen echte excuus helemaal.

3. Ik heb het gevoel te zelfbewust om naar een sportschool

De eerste vraag die we ons moeten stellen is, heb je ooit daadwerkelijk in een sportschool? Allerlei mensen gaan naar sportscholen en mensen van alle verschillende vormen en maten. Ga gewoon naar de dichtstbijzijnde sportschool te bezoeken en te vragen om rond te zien en je zult zien wat we bedoelen.

4. De oefening zal me pijn doen

Oefening kan geen kwaad, als je het goed doet. Het kan een beetje 'ongemakkelijk, als je begint, maar zodra het lichaam is meer gebruikt, zelfs dit kleine ongemak verdwijnt. Wanneer je begint te werken, moet je het rustig aan te doen en geleidelijk verhogen van de intensiteit en de duur van de oefening.

5. Ze zijn altijd te slaperig uit te werken

Als je moe voelt, veel tijd, dan zou dat een teken zijn dat de oefening is precies wat je nodig hebt. Oefening zal u helpen beter slapen 's nachts en geven je meer energie gedurende de dag. Het helpt de beweging van zuurstof door het lichaam en ook releases endorfines, dat voel je je meer alert en wakker.

6. Het is te duur

Oefening kan duur zijn, maar als je aandringen op toetreding tot de sportschool swankiest en kopen alle spullen ontwerp. Het nemen van een wandeling of doen wat oefening in je eigen huis niet helemaal niets kosten en, als je wilt naar een sportschool te sluiten of kopen apparatuur, het is gewoon een kwestie van prioriteiten uitgaven, zodat u kunt.

7. Ik heb geprobeerd, en het werkte niet

Je zal niet de resultaten van de eerste dag, of zelfs de eerste week te zien, maar je zult waarschijnlijk beginnen om beter in jezelf. Oefening kost tijd om een ​​effect te hebben, maar voordat je begint, hoe eerder u een aantal resultaten te zien.

8. De trainingen zijn te ingewikkeld

De beste manier om te beginnen is om dingen eenvoudig te houden. Vasthouden aan basisoefeningen en laat de routine en de apparatuur ingewikkelder tot je klaar bent. Zoals alles, leer je als je oefenen en eenvoudige oefening is helemaal niet ingewikkeld.

9. Ik ben ook uit vorm te oefenen

Als dit inderdaad het geval is, dan hoe eerder je begint, hoe beter. Neem het gemakkelijk om te beginnen en u zult niet alleen vinden dat de oefening wordt gemakkelijker, maar vindt ook dat de dagelijkse activiteiten zoals wandelen, buigen en te bereiken, zal ook gemakkelijker worden en u zult in staat zijn om veel meer te doen.

10. Ik kan de motivatie niet vinden

De beste manier om jezelf te motiveren is om uw fitness-doelen te stellen en dan breken die doelen naar beneden in meer beheersbare, realistischer. Volgen dan uw vooruitgang tegen deze kleinere doelen in een fitness magazine. Door zich te concentreren al je aandacht op de belangrijkste doelstellingen zal maken lijkt erop dat de taak onmogelijk, dan streven voor de kleintjes, en je zal er komen.

Je hebt nog steeds andere excuses fitness?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha