10 Verbazingwekkende voordelen van gember en honing

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 17, 2015 Admin Schoonheid 0 13


Wanneer was de laatste keer dat je de honing gehad? Misschien gisteren, toch? Natuurlijk is die niet van haar zoetheid! En wanneer was de laatste keer dat je gember gehad? Ik denk dat het waarschijnlijk niet in een duizend jaar!

Maar dan, gember, net als honing heeft een aantal uitstekende eigenschappen die een optimale gezondheid te bevorderen. Ja, we weten allemaal dat gember met zijn penetrante geur en honing met zijn zoete smaak, lijkt twee uitersten van alles zijn. Maar wat gebeurt er als je beide mixen? Samen maken ze een mengsel effectief voor de behandeling van talrijke aandoeningen. Honing is een middel om de voordelen van gember te brengen aan uw lichaam. Zo hebben vele voordelen voor de gezondheid apart, vragen hoe ze kunnen geven wanneer het wordt gecombineerd!


Dus, hoe kunnen we profiteren honing gember? Lezen om erachter te komen!

10 voordelen van gember en honing:

Honing Ginger is een compositie lekker en gezond. Hier zullen we de eerste 10 voordelen te bespreken.

Verlicht Keelpijn:

Voor keelpijn, droge hoest en een loopneus, honing gember is een remedie macht verpakt. Men kan een mengsel van deze twee te bereiden door verwarming 1 kopje honing en 1 eetlepel gehakte gember wortels. Neem het als een siroop of roer in thee, en je bent klaar om de keel problemen te bestrijden zijn.

Het helpt om kanker te voorkomen:

Gember en honing, wanneer ze samen, hebben een sterke chemopreventive verbindingen, en ook de productie van antioxidant enzymen. Zo helpt de symptomen van chemotherapie beheersen en verminderen de kans op kanker.

Vermindert Astma:

Wanneer gemengd met zwarte peper, gember honing wordt een anti-inflammatoire, dat helpt bij de controle van astma. Heeft verzachtende eigenschappen om de spanning te verlichten en ontspanning veroorzaken in de longen door de geïnduceerde stroom van zuurstof.

Geneest indigestie:

Gember heeft een sterke digestieve eigenschappen. Zij deelt haar antioxidant met honing om de spijsvertering te helpen. Verbetert de immuniteit ook. Als je een theelepel honing mengsel van gember per dag te nemen, kunt u volledig ontdoen van indigestie krijgen. Dit mengsel heeft een hoog gehalte aan eiwitten, en om een ​​betere stoelgang.

Beneficial In Zwangerschap:

Tijdens de zwangerschap is het gebruikelijk om misselijkheid of misselijkheid hebben. Gember kan deze symptomen te verminderen. Met de zoete smaak van honing en ontspannen, voorkomt misselijkheid en braken veroorzaakt tijdens deze periode. U kunt een theelepel gember honing siroop te nemen en af ​​te houden ochtendmisselijkheid!

Geschikt voor kinderen:

Eigenschappen van honing gember voor de spijsvertering zijn bekend voor een lange tijd. Het is een traditionele geneeskunde in vele delen van de wereld die wordt gebruikt om maagpijn en irritatie bij kinderen behandelen. Dit komt vanwege de kalmerende werking darm en intestinale spieren. Als uw kind lijdt aan een zware verkoudheid of hoest, dit mengsel is nog steeds erg nuttig om een ​​verstopte neus te verminderen.

Winst na chemotherapie:

Degenen die chemotherapie behandeling voor kanker hebben ondergaan kunnen ook profiteren van de therapeutische eigenschappen van honing gember. Na deze behandeling, mensen die lijden aan braken en misselijkheid veroorzaakt door componenten die worden gebruikt in complexe procedures. Gember gebruikt zijn kracht om de maag om misselijkheid te wissen. Anderzijds, met honing smaak kalmeren, helpt de braken.

Goed voor het hart:

Honing Gember is een uitstekende remedie tegen hoge bloeddruk. Het vermindert de spanning van bloedvaten. Op deze manier kan honing gember helpen bij het verminderen van de kans op hartaanvallen en beroertes.

Effectieve manier om gewicht te verliezen:

Ja, deze uitzonderlijke hulp remedie voor gewichtsverlies ook. U kunt mengen honing met gember sap. Neem twee keer per dag voor een maand, en u zult beginnen om de langverwachte duik in uw gewicht te merken.

Helpt bij het bestrijden artritis:

De behandeling van artritis, moet je honing gember thee te drinken. Beide componenten hebben anti-inflammatoire eigenschappen. Als zodanig zijn ze vermoeidheid te verminderen en helpen bij het bestrijden van artritis.

Dit zijn de 10 voordelen voor de gezondheid in verband met honing gember. Breng ze in welke vorm dan ook, en je zal profiteren van hun geneeskrachtige eigenschappen. Om infecties te bestrijden kanker, deze briljante combinatie toonde zijn kracht. En nu wordt het geaccepteerd en gesteund door de wetenschap. Wat kun je nog meer vragen?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha