10 Verbazingwekkende Voordelen van de gezondheid MolokhiaHebben hoge bloeddruk, waardoor het leven een puinhoop? Denkt u dat uw cholesterolgehalte zijn ondermijnt de energie en vitaliteit van uw leven? Wat als er één ingrediënt die kan helpen deze problemen, en andere voorkomende problemen bestrijden?

We praten Molokhia laat hier! Dit weinig bekende groente wordt veel gebruikt om zijn vele voordelen voor de gezondheid bekend. Wilt u weten wat ze zijn? Ga verder met uw bed!


Verlaagt de bloeddruk:

Molokhia blad werd gevonden dat het risico van hypertensie verminderen, door het effectief om de bloeddruk te verlagen. Molokhia bladeren zijn rijk aan kalium en aangezien kalium is een vaatverwijdend bekend, het helpt om de bloedvaten ontspannen. De structuur, kalium helpt oxygenatie verbeteren en cardiovasculaire belasting vermindert (1).

Verbetert de circulatie:

Molokhia bladeren zijn rijk aan ijzer, dat niet alleen verhoogt de productie van rode bloedcellen, maar ook leidt tot betere doorbloeding. IJzer is noodzakelijk voor het bloed vervoeren zuurstof en ijzergebreksanemie resulteert gewoonlijk. Een dieet rijk aan ijzer zorgt voor de circulatie van het bloed is op het optimale niveau, die op zijn beurt helpt je energiek te blijven (2).

Spijsvertering:

Molokhia bladeren zijn rijk aan voedingsvezels, waardoor ze bijzonder goed voor je spijsvertering maakt. Voedingsvezels is een vulstof die helpt tegen prikkelbaar omstandigheden zoals opgeblazen gevoel en constipatie (3).

Verlaagt cholesterol:

Molokhia blad werd aangetoond dat de bloeddruk verlagen en zijn bijzonder rijk aan voedingsvezels. Dit maakt hen een van de beste middelen voor de verlaging van cholesterol geleden. Voedingsvezels is gevonden te helpen verminderen slecht (LDL), die het risico van vaatziekten u beroerte, hartaanval of atherosclerose direct vermindert (4). '

Verlicht Slapeloosheid:

Molokhia is rijk aan vele belangrijke mineralen, in het bijzonder magnesium. Magnesium is getoond helpen slaapstoornissen zoals slapeloosheid en zelfs snurken stoornissen zoals apneu elimineren. Magnesium stimuleert het vrijkomen van hormonen die het lichaam te ontspannen en kalmeren de zenuwen. Een toename van de inname van magnesium is direct met de cycli van normale slaap en best (5).

Verhoogt Immuniteit:

Molokhia bladeren zijn rijk aan vitaminen A, C en E. Het is vooral effectief voor het immuunsysteem. Vitamine C is een van de meest effectieve antioxidanten die elimineert niet alleen vrije radicalen, maar helpt ook de productie starten WBC (6). Witte bloedcellen meestal vallen ziekteverwekkers en infecties voor. Vitamine A en E zijn anti-oxidant vitaminen die vrije radicalen voorkomen. Verbruik van bladeren Molokhia helpt boost immuniteit.

Anti-carcinogene:

Samen met andere essentiële mineralen en voedingsstoffen, Molokhia rijk aan antioxidanten vitamine A, C en E (7), (8). Antioxidanten helpen gewoonlijk het lichaam kankerverwekkende vrije radicalen en beperken de verspreiding van kankercellen en tumoren. Het hoge gehalte aan antioxidanten van bladeren Molokhia is een ideale anti-carcinogeen.

Verhoogt de gezondheid van het bot:

Molokhia is geladen met essentiële vitaminen en mineralen die veel voordelen voor de gezondheid hebben. Sommige van deze zijn gevonden beengezondheid bevorderen en te beschermen tegen een ziekte zoals osteoporose en gewrichtsaandoeningen. Ijzer, selenium, calcium en magnesium zijn slechts enkele van de essentiële mineralen die Molokhia bladeren (9) bevatten (10).

Anti-inflammatoire:

In traditionele geneeskunde zijn de bladeren Molokhia grote schaal gebruikt als anti-ontstekingsmiddelen. Eén van de bestanddelen waaruit Molokhia antioxidant vitamine E, een anti-inflammatoir middel bijzonder effectief dat algemene verzorging en de meeste symptomen van ontsteking. Als u lijdt aan reumatoïde artritis, blaasontsteking of andere inflammatoire aandoeningen, overwegen toe te voegen aan uw dieet Molokhia bladeren (11).

Celgroei:

Molokhia bladeren bevatten veel essentiële voedingsstoffen en mineralen die niet alleen nuttig is voor goede werking van het lichaam, maar zorgen ook nieuwe cellen, huid, ligamenten, spieren en organen. Hoe Molokhia is bijzonder rijk aan magnesium, is een uitstekend eten dat de celgroei stimuleert. Magnesium helpt de nieuwe organische materialen te bouwen en is vereist voor een goede celgroei (12).

Dus, we hopen dat al deze voordelen voor de gezondheid zal je opnieuw te evalueren uw dieet. Vertel ons uw ervaringen met Molokhia verlaat hier. Een reactie hieronder!

(1)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha