10 Verbazingwekkende voordelen en toepassingen van Betel Leaf OilAls u last heeft van veel voorkomende kwalen en niet in staat om veel aan te doen? Dan is waarschijnlijk olie betelbladeren de beste oplossing voor u. Een van de oudst bekende kruiden, het blaadje, heeft een koninklijke bescherming in het culturele erfgoed van India, Nepal en vele andere landen in Zuidoost-Azië. Botanisch bekend als Piper betel, deze plant is lid van de peper familie Piperaceae. Het blaadje vormige hart heeft vele voordelen voor de gezondheid.

Het blaadje is het meest populair in India. E 'wordt gebruikt voor allerlei gelegenheden en evenementen als het heeft een connotatie van goed voorteken. Kauwen van betelnoten bladeren met moer Araçá was een oude traditie die nog steeds voorkomt in heel India.


Olie Betel Leaf heeft aan populariteit gewonnen in de afgelopen jaren. De geneeskrachtige voordelen van betelnoten blad aanwezig zijn in de olie ook. Stoomdestillatie is een van het meest voorkomende methoden van de winning van olie uit de bladeren van de betel. Het jonge blad geeft maximale prestaties. De kleur van de olie gewonnen varieert van geel tot lichtbruin. De olie zeer sterke geur en een bittere smaak.

Er zijn verschillende vormen van gebruik van betel bladeren.

Behandeling van ontsteking:

De olie betelnoten blad heeft een fenol genaamd chavicol, die antiseptische eigenschappen heeft. Het wordt gebruikt voor de behandeling van ontsteking in ernstige aandoeningen zoals artritis en testikels.

Frissen Breath:

De olie blaadje helpt om adem te verfrissen, beschermt tegen bacteriën, bacteriën en andere ziekteverwekkers in orale mond. Het voorkomt tandbederf. Het helpt om de rubber versterken en versterkt tanden. Voorkomt orale bloeden. Deze beschermende schild kan worden verbeterd gorgelen, 's morgens en' s avonds, elke dag, met een druppel olie van betelbladeren gemengd in een kop heet water.

Ademhalingsproblemen:

Olie betelbladeren is een goede remedie voor ademhalingsproblemen zoals verkoudheid, hoesten en andere ademhalingsproblemen. Een druppel olie betelnoten gemengd met mosterd olie gemasseerd op de borst zorgt voor een goede verlichting. Het inademen van stoom met twee druppels olie van betelbladeren helpt om de borst congestie en neusverstopping, als het slijmoplossend eigenschappen van hete olie uit de geaccumuleerde slijm en slijm uit de longen en luchtwegen.

Huidaandoeningen:

De essentiële oliën van betelnoten hulp aan diverse huidaandoeningen te behandelen. De antimicrobiële eigenschappen helpen huidzweren, allergieën, jeuk en lichaamsgeur behandelen. Twee druppels olie van betelnoten bladeren gemengd met gelijke hoeveelheden van lavendel olie en jojoba olie, en toegepast op het getroffen gebied kan helpen bij de behandeling van het probleem.

Reumatische aandoeningen en pijn:

Het blaadje olie helpt bieden verlichting van pijn en reumatische aandoeningen. De verlammende van pijnstillende olie zorgt voor verlichting van de verschillende symptomen van het probleem.

Pijnverlichting en spieren terug spanning:

Masseer de onderrug met olie van betel bladeren en een vervoerder olie helpt tegen de pijn. Het biedt ook verlichting van spierspanning, roodheid en zwelling. Het helpt ook genezen van hoofdpijn.

Stop Oorpijn:

Als u last heeft van oorpijn, dan is de olie betelbladeren is een goede remedie. Meng blaadje en kokosolie en zet twee druppels in het oor. U zult opluchting snel te vinden.

Heelt wonden en infecties:

De olie betelbladeren kan worden gebruikt om wonden en infecties. De olie gevechten en voorkomt de groei van microben destructief. Meng de olie, betelnoten blad met kokosolie, pepermunt olie en kurkuma en toe te passen op het getroffen gebied.

Verfrist en maakt je geest Alert:

Twee druppels olie van betel bladeren in uw dagelijkse bad helpen om de mentale functies en alertheid te verhogen. Kiemvrij en houdt je de hele dag fris.

Spijsvertering:

De olie blaadje heeft, intestinale, eigendom gastro-beschermende en anti-flatulentie carminative. Abdominale massage met een mengsel van betelnoten blad, sesamolie en pepermuntolie in gelijke hoeveelheid. Dit helpt de spijsvertering.

De voordelen van betelbladeren wanneer met mate geconsumeerd zijn diepgaand. Geen wonder, onze voorouders gebruikt bij de bereiding van dit blad afvragen vele krachtige zalven en brouwsels. De volgende keer als je verpletteren of hebben een slechte hoofdpijn die niet verminderen, probeer dan de olie van dit blad en vind onmiddellijke verlichting!

Kent u andere voordelen van olie betelbladeren? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha