10 Verbazingwekkende MANAGEMENT tips voor beginners10 Verbazingwekkende MANAGEMENT tips voor beginners

Als u denkt van het runnen als een manier om gezonder en fitter te krijgen, kunt u geïnteresseerd zijn om te weten hoe je het beste uit te halen. Immers, wil je weten hoe je jezelf tempo, als je niet duw jezelf te veel, maar ook hoe ernstig letsel te voorkomen. Ook het kennen van de beste plaatsen om te gaan voor een run, maar ook de beste tijd van de dag voor deze activiteit zijn altijd handig bonus.

Een van de meest effectieve manieren om de beste race te krijgen is om naast elkaar lopen met een ervaren professional. Als je gewoon niet kunnen veroorloven een personal trainer, en als je beste vriend te snel voor u draait, het beste is om te kijken naar onze tips en advies over het beheer van ongelooflijke 10 tips die u moet weten over.


1. Run Elke dag

Als je slechts af en toe, kunt u vinden dat je echt moeite hebben om resultaten te krijgen. U bent niet alleen ervaren elke editor, en u nog steeds erg versleten en vermoeid na elke race. De beste manier om consistentie te bouwen en in een betere vorm te krijgen is om elke dag te lopen.

Het klinkt als een veel gevraagd, maar de enige manier running kan zo effectief dat het helpt je lichaam om vet te verbranden is om consequent uit te voeren. Na de eerste paar weken, zal het veel gemakkelijker, zowel fysiek als mentaal geworden.

2. Motiveer jezelf

Een van de belangrijke tips van de operatie voor beginners is om jezelf te motiveren elke dag. Hardlopen - en in het bijzonder het uitvoeren van elke dag - is op geen enkele manier eenvoudig, en velen van ons een reden om ons daar weg moet. Sommige mensen nemen een run om geld in te zamelen voor het goede doel, terwijl anderen hebben een beeld in hun hoofd van het ideale lichaam ze willen.

De beste manier om ervoor te zorgen dat je het consequent, dan, is om jezelf een reden te geven. Het kan van alles, maar het moet iets sterk genoeg voor dagelijks motiveren.

3. investeren in een aantal hardloopschoenen

Als je de spontane type die op een ochtend wakker wordt en denkt: 'Ik wil om te gaan lopen', is het waarschijnlijk dat u in een huis wonen zonder loopschoenen. In plaats van het blussen van dit nieuwe verlangen om te gaan voor een leuke, besloot hij uit te glijden op een oude trainers.

Het resultaat? Ongemak. Pain. Verwonding. Blaren. Bloed.

Ew. Niet cool. In plaats van het hoofd op het asfalt in een paar van Reebok in 1990, serieus raden wij u investeren in hardloopschoenen die geschikt zijn voor uw voet vorm zijn.

4. Wees positief

Een ander goed advies Werken voor beginners is om positief te blijven. En "weinig of running maakt je moe, chagrijnig en ongelukkig elke keer dat je klaar bent voor de dag te voelen. Het gevoel dat dit zal alleen maar u wilt opgeven en uithalen naar de volgende persoon die zegt, "u komen en lopen?"

'Nee, dat zal je niet komen rennen !!'

De beste manier om ervoor te zorgen dat de race wordt nooit een karwei is om ervoor te zorgen dat u klaar bent met het uitvoeren van positief, gelukkig en sterk voelt. Je nodig hebt om in een plaats van geluid in zowel lichaam als geest naar de finish. Anders zal je worden uitwisselen voor Netflix running voor je het weet.

5. Vergeet over de Vrede

U kunt beginnen te denken over als je een goed ritme dit ding draait, maar op het eerste, het ritme moet echt niet uit. In plaats daarvan moet je het rustig aan te doen en zich te concentreren op je ademhaling. Als je begint te maken over uw tempo per mijl, zodra je begint te lopen, zult u ook onder druk gezet om echt genieten van het gevoel.

Vergemakkelijken zelf runnen zal uw plezier te verbeteren, en zal ook het risico van vroegtijdige letsels te verminderen.

6. maak een running mate

Naast een van de grote pieken van de bediening voor beginners is een running mate te krijgen; en een lopende partner niet alleen fungeren als een schouder gesprek - ook fungeren als een instrument van sociale verantwoordelijkheid. Wanneer we voeren met iemand anders, we zijn meer gemotiveerd om draaiende te houden. Kortom, we moedigen elkaar om uit te gaan en raakte het asfalt in de dagen toen u liever te luieren rondom het huis met pudding.

En natuurlijk, het helpt om iemand te praten om de tijd te doden!

7. Perfect Proper Upper lichaamsvorm

Niet de vorm van het bovenlichaam van de juiste leren kan leiden tot een enorme hoeveelheid pijn in de nek, schouders, rug en armen. Je hoeft te doen is je handen op heuphoogte, en de armen in een hoek van 90 graden. De ellebogen Intussen worden langs de zijkanten gehouden, terwijl de houding recht moeten zijn. Houd je hoofd omhoog en je bent op een winnaar.

8. Houd verslagen

Een van de onmisbare management tips voor beginners is om een ​​record van uw vooruitgang te houden. Het opnemen van uw doelstellingen en dagelijkse doelen is een praktische manier om u te helpen verbeteren. Een trainingsdagboek fungeert als een instrument van verantwoording, en laat zien hoe u kunt opvoeren je spel elke week. Als uw lange-termijn doel is om te concurreren in een marathon, registreert dagelijkse en wekelijkse zal u helpen verbeteren van week tot week. Bijvoorbeeld, als je dat deed 2k een week, misschien kun je later proberen 4k per week.

9. Gebruik Vaseline

De belletjes zijn echt een nachtmerrie voor hardlopers, en te veel bubbels kunnen lopen te ontmoedigen. Een gemakkelijke manier om ze op afstand te houden is te smeren Vaseline over je voeten 's nachts voordat je hoofd op een track. De gelatine fungeert als een verzachtend middel voor de huid, en als je sokken tweemaal de dag van de wedstrijd, ben je in feite een verdubbeling van die vervelende blaren.

10. Denk aan je Eten en Drinken

Voeding is een serieuze overweging wanneer je gaat op een run, en wilt u misschien op te vullen op een maaltijd van ongeveer 90 minuten voor het uitgaan. We raden koolhydraten, voordat misschien snacken op een banaan net voordat u.

Drink-wise, beveelt dat je een beetje 'van het water mee te nemen als je gaat om te worden uitgevoerd voor bijna een uur. Je lichaam verliest een hoop dingen door zweet, als elektrolyten, en de beste manier om deze te vervangen is via zuiver water.

Wat zijn uw beste tips voor beginners operatie?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha