10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van Wintergreen olieHebt u last van het gênant probleem van winderigheid? Je klaagt over spierpijnen te vertragen? Als je kan betrekking hebben op één van de situaties, het lezen van zijn plaats kan zijn van hulp.

Indigestie en pijn zijn de Banes van een slechte levensstijl. Bent u op zoek naar 'de' oplossing voor uw talloze gezondheidsproblemen? Nou, we hebben het over etherische olie van wintergreen hier! Het heeft vele therapeutische eigenschappen als antiseptische en pijnstillende. Wilt u meer weten over de olie van Wintergreen en de vele voordelen die het biedt weten? Lees verder!


Wat is Wintergreen essentiële olie?

Wintergreen olie is een extract van de bladeren van wintergreen. De chemische samenstelling gelijk aan die van essentiële olie Birch.

Wat zijn de voordelen van Wintergreen essentiële olie?

Hier is een lijst van tien manieren waarop de essentiële olie Wintergreen wonderen kan doen voor uw gezondheid.

Pijnstillende:

Een van de belangrijkste gezondheidsvoordelen van wintergroenolie is de krachtige analgetische eigenschappen. Indianen hebben Wintergreen olie gebruikt om pijn te behandelen voor eeuwen. Wintergreen olie bevat methylsalicylaat, een chemische stof die een verdovend effect op de zenuwen in het aangetaste gebied heeft. Wintergroen olie helpt ook vechten tegen de pijn, het verhogen van de bloedcirculatie en de opwarming van de omgeving. Een pijnstiller zalf door Dr. Chris Oswald bevat ook olie van wintergreen onder andere analgetische verbindingen (1).

Onbeduidend:

Anodyne agenten zijn pijnstillers die ook het opwekken van ontspanning. Wintergreen olie is een onbeduidend effectief is als het helpt om de pijn te roeien en stress te verlichten. Als u last heeft van angst en ik vind het moeilijk om goed te slapen, kunt u proberen de olie Wintergreen (2).

Antispasmodic:

Wintergroen olie toont ook de kwaliteit krampstillend en kan helpen om het lichaam van gespierde, ademhaling, en nerveus spasmen ontdoen. Dit is een uitstekende oplossing voor home krampen, spijsverteringsstoornissen, astma en bronchitis (3).

Anti-inflammatoire:

Wintergroen olie helpt bieden verlichting van ontsteking. De anti-inflammatoire eigenschappen van wintergreen olie maakt een effectieve antirheumaticum (4).

Antiseptische:

Wintergroen olie kan giftig zijn voor je lichaam. Je kunt het gebruiken als een antiseptisch. Echter, de olie niet te slikken. Wij raden het gebruik van de olie voor lokale toepassing (5).

Het stimuleren van:

Etherische olie van Wintergreen is een effectief stimulerend middel dat drain maagsappen, hormonen, gal en enzymen helpt. Stimuleert de endocriene klier, galblaas en baarmoeder. Wintergroen essentiële olie helpt ook om de bloedsomloop, de spijsvertering en uitscheiding (6) te verbeteren.

Tegen artritis:

Wintergroen olie helpt strijd reuma en artritis pijn. Het dringt door de huid en helpt gekanaliseerd bloedbaan. Hij wist ook eventuele obstakels, die reuma en artritis kan veroorzaken. U kunt de Wintergreen olie gebruiken om de gewrichten masseren als het laat geen urinezuur en andere giftige stoffen zich ophopen in dergelijke plaatsen.

Samentrekkende:

Wintergreen olie heeft samentrekkende. Helpt veroorzaken spier en vasculaire contracties die helpen om de huid strakker en maak je langer kijkt.

Carminative:

Wintergreen olie is een effectieve carminative. Echter, je moet niet de olie innemen in elke omstandigheid. Wintergreen olie is giftig, en zijn minimaal verbruik kan te veel complicaties veroorzaken. Als u last heeft van winderigheid, ga je gang en de olie toe te passen op de buik. Wrijf zal helpen verdrijven het gas gemakkelijk.

Diureticum:

Olie van Wintergreen heeft ook diuretische eigenschappen, die plassen en zweet te stimuleren. Het helpt de nieren reinigen en zuiveren het lichaam van toxinen (7).

Nu weet je de verschillende voordelen van wintergroen olie. Dus, waarom wachten? Ga je gang en bestel een flesje of wintergroen olie vandaag.

Als je hebt genoten van de goedheid van essentiële olie wintergroen, deel je ervaringen hier. Een reactie hieronder. Wij horen graag van u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha