10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van visconsumptieJe bent het vermijden van rood vlees om het cholesterolgehalte te beheersen? Wilt u het geheugen van uw kind te vergroten? Nou, als je kan betrekking hebben op één van de bovenstaande situaties moet je dit artikel een te lezen geven.

Vis geniet een grote populariteit onder de keukens en culturen. Bent u zich bewust van de goedheid van het eten van vis? Waaronder vis in het dieet kan gewrichtspijn te verlichten en geven u een gloeiende huid ook! Wilt u meer weten over hoe de vis kan wonderen doen voor uw gezondheid weten? Check dit bericht!


Waarom is vis een Super Food?

Vis (vooral vette) is een rijke bron van twee soorten onverzadigde vetzuren, EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). EPA en DHA bevatten belangrijke omega-3. Het is ook een berging eiwit laag in vet en mineralen, wat geweldig is voor onze gezondheid zijn.

Het interessante is het feit dat ons lichaam niet vetzuren omega-3 en omega-6 vetten. U moet in uw dieet. Vis is de beste bron van omega-3 en een must-have.

Voordelen voor de gezondheid van de consumptie van vis:

Hier zijn een aantal voordelen voor de gezondheid van de consumptie van vis.

Bevordert de gezondheid van het hart:

Wat maakt de vis gezond is een super voedsel dat rijk is aan omega-3. Volgens JAMA, het eten van vis vermindert het risico op hart-en vaatziekten, de belangrijkste doodsoorzaak wereldwijd. De vetzuren omega-3 in vis beschermt tegen hart- en vaatziekten, waardoor de bloeddruk, cholesterol en triglyceriden in het bloed. Omega-3 is ook erg goed voor de gezondheid van het hart, want het vermindert de bloedstolling door het voorkomen van bloedplaatjes aan elkaar (1) steken. Verdikking van het bloed kan leiden tot een vernauwing van de bloedvaten, waardoor weer beroertes, hartaanvallen, enz Vette vis zoals zalm, sardines, haring en zijn rijke bronnen van omega-3. Deze super vet kan ook helpen om de bloeddruk, hartslag verlagen, en de risicofactoren die leiden tot cardiale complicaties verminderen.

Verhoogt Energie:

De omega-3-vetzuren in vis verhoging van de productie van energie in het lichaam om chemische processen te bereiken. Dus, een dieet rijk aan vis is nuttig in de strijd tegen vermoeidheid (2) en op de mentale en fysieke capaciteit te vergroten.

Beschermt de hersenen:

Een groot aantal studies tonen de positieve effecten van omega-3 op de werking van de hersenen en zenuwen. Het helpt ook de bescherming van de myeline, een materiaal dat zenuwcellen omringt.

Er zijn ook aanzienlijke aanwijzingen dat omega-3 verhoogt het concentratievermogen (3). Dit verklaart waarom onze grootmoeder zei: "de vis is goed voor de hersenen" en dwong ons om de capsules van visolie hebben.

Helpt de ontwikkeling van de foetus:

Omega-3 vetzuren verhogen hersenontwikkeling bij kinderen. Er is reeds een aanzienlijke hoeveelheid onderzoek dat bewijst zonder twijfel dat de omega-3 zijn van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van de foetus in de baarmoeder (4).

Voorkomen Reumatoïde Artritis:

Omdat reumatoïde artritis gewrichten van ons lichaam worden verbruikt, waardoor onherstelbare schade bot. De wetenschappelijke studie toont aan dat een dieet rijk aan omega-3 voorkomt dit soort artritis. Visolie vermindert ongemak in gezwollen en gevoelige ook (5).

Voorkomt dat de ziekte van Alzheimer:

De omega-3 vetzuren in vis voorkomen schade aan hersencellen. Onderzoek toont aan dat het eten van vis het risico van hypertensie of hoge bloeddruk kan verlagen, wat leidt tot dementie (6). De vetzuren omega-3 vis een van de beste voeding voor de preventie van de ziekte van Alzheimer, een hersenaandoening die geheugenverlies veroorzaakt en belemmert de dagelijkse activiteiten.

Versterkt het immuunsysteem:

Omega-3 vetzuren infectie voorkomen door hun (7) anti-inflammatoire en immuunsysteem stimuleren eigenschappen. Omega-3 is nuttig bij het voorkomen van reumatoïde artritis, osteoartritis, en ulceratieve colitis. Het kan ook voorkomen lupus erythematosus, een auto-immuunziekte die kunnen beschadigen organen onomkeerbaar en kan levensgevaarlijk.

Tegen kanker:

Zeevruchten, vooral krabben en kreeften, bevatten selenium (8), welke anti-kanker eigenschappen.

Voorkomt Depressie:

De omega-3 vetzuren in vis toename van serotonine (9), een chemische stof in de hersenen en houdt de blues depressie op de baai.

Secret Voor een stralende huid:

Zalm is vooral goed voor het bestrijden van rimpels, want het bevat hoge niveaus van omega-3 (10). Visolie is ook goed voor de behandeling van brandwonden om dezelfde reden.

Nu je weet dat de vis is van onschatbare waarde zijn voor de gezondheid zeker in de maaltijd plannen van uw gezin op te nemen. De inname van vijf porties vis per week is goed. De beste vis te eten voor maximale voordelen voor de gezondheid zijn sardines, zalm en makreel, die de hoogste concentraties van omega-3 hebben.

Ik hoop dat je vond dit artikel interessant en informatief.

Als u weet wat vis recepten gezonde delen met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha