10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van Venkel etherische olieBent u zich ervan bewust dat venkel is niet gewoon een normale ingrediënt in uw keuken, maar heeft vele geneeskrachtige eigenschappen ook? U weet dat de etherische olie van uw favoriete na het diner 'saunf'/venkel kan helpen de behandeling van spasmen en andere aandoeningen ook? Als je denkt dat het ongeloof, moet u dit bericht te controleren!

Venkelzaad ondergaan stoomdestillatie en pletten tot de essentiële olie te produceren. Heeft vele therapeutische voordelen. Wilt u weten wat ze zijn? Ga je gang en lees!


Aperitief:

Etherische olie van venkel is een aperitief. Het helpt om eetlust. Dus als je denkt dat je niet hongerig voelen als het nodig is, de essentiële olie van venkel is wat je moet draaien!

Antispasmodic:

Spasmen zijn gewelddadige samentrekkingen en onwillekeurige organen, luchtwegen, darmen, spieren en zenuwen. Het kan leiden tot chronische hoest en acute pijn en inflammatie. Ernstige gevallen van spasmen kan leiden tot flauwvallen en zelfs de dood. Etherische olie van venkel is een krampstillend actieve stof, die de darmen, spieren en zenuwen ontspant. Het biedt onmiddellijke verlichting van spasmen.

Antiseptische:

Venkel essentiële olie bevat veel chemische stoffen, die antiseptische en antibacteriële eigenschappen hebben. Venkel olie helpt bij het voorkomen van wonden te zetten septische. Venkel essentiële olie voorkomt tetanus en andere post-operatieve infecties ook.

Carminative:

Etherische olie van venkel is een actief middel carminative. Helpt gas vrijlating uit de darm en geeft verlichting van maagproblemen zoals pijn, rusteloosheid, brandend maagzuur en indigestie. Het remt ook de vorming van gas en helpt overmatige winderigheid behandelen.

Diureticum:

Venkel essentiële olie is een goed diureticum, wat betekent dat het aanzet frequent urineren. Het dwingt het lichaam om gifstoffen te elimineren en reinigt daardoor de nieren. Overmaat urineren kan ook helpen om overtollige mineralen zoals galzouten, urinezuur en andere toxinen verwijderen. Venkel essentiële olie verlaagt de bloeddruk en helpt om vet te verminderen. Echter, als u last heeft van het vasthouden en zwelling water, gebruik dan deze essentiële olie. Vergeet niet om uw inname van water te verhogen bij het gebruik van venkel olie, zoals overtollige plassen uitdroging kan veroorzaken.

Ontworming:

Essentiële olie van venkel is een bacteriedodend actief. Het elimineert de wormen en de sporen van de excretie traktaten, darmen en maag. Venkel essentiële olie is een goede remedie voor kinderen die lijden aan worminfecties vaak.

Emmenagogue:

Als u last heeft van pijnlijke menstruatie en onregelmatige, kan venkel essentiële olie te helpen. Je emmenagogue, die helpt reguleren van de menstruele cyclus. Verlicht de ongemakken die de menstruatie te begeleiden, zoals buikpijn, duizeligheid, en stemmingswisselingen.

Galactagogue:

Essentiële olie van venkel is een galactagogue, wat betekent dat de essentiële olie van venkel daadwerkelijk kan verhogen de productie van melk bij zogende moeders. Als er een nieuw moederbord maakt gebruik van de etherische olie van venkel, zal haar melk haar carminative en digestieve eigenschappen. Het zal helpen om de baby te beschermen tegen het ongemak van gas en indigestie.

Het stimuleren van:

Als olie stimulerende actieve venkel stimuleert neurale, endocriene en exocriene functie. Het stimuleert ook het plassen, menstruatie, en moeders die borstvoeding geven. Het helpt ook om duizeligheid, vermoeidheid en depressie overwinnen.

Laxeermiddel:

Venkel essentiële olie is een effectieve laxeermiddel, die helpt bij acute en chronische constipatie te verlichten. Het is een natuurlijk laxeermiddel, die geen chemische reacties heeft. Helpt reguleren stoelgang.

Kijk Uit:

Venkel essentiële olie is zeer nuttig voor moeders die borstvoeding geven. Echter, als u een overlevende van borstkanker of baarmoederkanker, moet u het gebruik van venkel olie overslaan omdat het de voorwaarde kan compliceren. Venkelolie verhoogt de productie van oestrogeen, hetgeen de voornaamste oorzaak van hormonale kankers zoals borstkanker.

Dus, waarom wachten? Haal je handen op essentiële olie van venkel en vertel ons hoe het u geholpen. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha