10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van tomatenzaadHeb je ooit gedacht als de tomaat zaden enig voordeel zou hebben? Geloof het of niet, hebben vele voordelen! Als u last heeft van een hoge cholesterol en hoge bloeddruk, dus met tomaat zaden kan helpen verlichten van beide voorwaarden. Hoe? Lees verder om erachter te komen wat tomaat zaden voor uw lichaam kon doen.

Hoewel, het lijkt ongelooflijk te denken van vandaag, maar dat is hoe de beschaafde wereld tomaten aanvankelijk gezien. Vandaag de dag worden tomaten geteeld als pitloze. Er zijn veel voordelen verbonden pitten. Laten we de lijst een aantal van hen zich hier:


Cholesterol te verlagen:

Zaden van tomaten hebben geen cholesterol, Dus, tomaat zaden niet cholesterol toe te voegen aan uw dieet. Tomaat zaden zijn rijk aan vezels; Fiber is bekend om cholesterol te verlagen. Tomaat zaden zijn ook rijke bronnen van niacine (vitamine B3). Niacine is gebruikt om cholesterol te verlagen gedurende vele jaren.

Voorkomen hart-en vaatziekten:

Homocysteïne, een α-aminozuur niet-eiwit, kan vasculaire ontsteking. Hoge niveaus van homocysteïne kan leiden tot een hartaanval of een beroerte. Vitamine B6 en foliumzuur helpen verandering homocysteïne tot zoet verbindingen die onschadelijk zijn. Tomatenzaad bevatten grote hoeveelheden vitamine B6 en foliumzuur. Tomaat zaden zijn rijk aan kalium. Diëten rijk aan kalium te voorkomen hoge bloeddruk en het risico op een hartaanval of een beroerte te verminderen. Tomaat zaden zijn zo goed voor het hart.

Lagere bloeddruk:

Een onderzoeker vond dat Israëlitische tomatenzaden veroorzaken een significante daling van de bloeddruk. Het onderzoek is verdeeld over acht weken, waarin onderwerpen ingenomen tomaten dagelijkse gezaaid. Er is waargenomen dat de bloeddruk gedaald. Tomaat zaden en bessen zal een antioxidant genaamd lycopeen complex bevatten. Dit bevordert een daling van zowel de systolische (bovengrens) en diastolische (ondergrens) van ongeveer 5 punten.

Voorkomt beschadiging van cellen:

Tomatenzaad bevatten grote hoeveelheden lycopeen en voorkomen celbeschadiging. De reizen antioxidant lycopeen hele lichaam en uitroeit de vrije radicalen die schade celmembranen in het algemeen, en de cellen zelf. Vrije radicalen verhogen het risico van astma, diabetes, atherosclerose, en dikkedarmkanker. Lycopeen elimineert vrije radicalen en voorkomen celbeschadiging.

Het voorkomt bloedstolsels:

Samen met vitamine C, niacine en lycopeen, tomaat vlees bevat veel voordelen voor de gezondheid. De zaden worden omgeven door een slijmlaag. Het niveau is gepatenteerd als Fruitlow door onderzoekers. Fruitlow en lycopeen zowel helpen ontsluiten en te voorkomen dat de vorming van bloedstolsels. Bloedstolling is een belangrijke reden voor hart-en vaatziekten vandaag. Tomatenzaad helpen om de vorming van bloedstolsels.

Anti-inflammatoire:

De productie van vrije radicalen kan activeren de inflammatoire verbindingen. Inflammatoire verbindingen bevorderen chronische ziekten zoals atherosclerose, osteoporose, ziekte van Alzheimer en cardiovasculaire ziekte. Lycopeen Tomaat zaden 'en beta-caroteen uitroeit vrije radicalen. Dit op zijn beurt helpt bij stoppen met ontsteking. Tomatenzaad is derhalve een effectieve anti-inflammatoir middel.

Voorkomt acidose:

Het menselijk lichaam is ontworpen om een ​​pH van 36 Echter, dieet, voedsel modellen onregelmatige en geen oefening zorgen dat ons lichaam een ​​hogere zuurconcentratie handhaven. Dit kan acidose, congestie en reflux veroorzaken. Meestal kan de pH balans gehandhaafd door waaronder calcium, kalium, magnesium en natrium. Vruchtvlees en zaden bevatten grote hoeveelheden van deze essentiële basen en tomatenzaden helpen de pH balans vereiste peil en aldus acidose verhinderen.

Boost Immuniteit:

Tomaat zaden en vlees werden gecrediteerd als agenten door een verhoging van de immuniteit. Zij kunnen u helpen voorkomen verkoudheid en griep, vooral voor mannen. Gebrek aan carotenoïden is geïdentificeerd als de belangrijkste schuldige in deze ziekten die vaak voorkomen. Lage hoeveelheden lycopeen en bètacaroteen zijn verantwoording geroepen. Tomatenzaad zijn uitstekende bronnen van antioxidanten lycopeen en beta-caroteen. Daardoor zijn ze effectief agenten door een verhoging van de immuniteit.

Versterking van botten:

Tomaten en tomaat zaden bevatten 18% van de dagelijkse behoefte aan vitamine K. Vitamine K is essentieel bij ontwikkeling en versterking van de botten. Stimuleert osteocalcine, een eiwit niet botcollageen. Osteocalcine helpt calcium om sterke botten verharden maken. Tomatenzaad calcium bevatten, een mineraal dat belangrijk is voor gezonde botten.

Verbetering van het gezichtsvermogen:

Tomaten en hun zaden bevatten grote hoeveelheden vitamine A. Vitamine A wordt vaak geassocieerd met een geweldig uitzicht en een tekort aan deze vitamine veroorzaakt nachtblindheid. Tomatenzaden dus helpen bij het verbeteren gezichtsvermogen.

We hopen dat u geniet van het lezen van deze voordelen zijn verliefd geworden op favoriete groente van Amerika. Tomatenzaden zijn enkele van de gezondste voedingsmiddelen die u kunt kiezen om te eten. Dus de volgende keer dat u zijn uit winkelen voor tomaten, zonder zaadjes, denk aan de voordelen van tomaat zaden.

Laat het ons weten als u zich bewust bent van de andere voordelen van tomaat zaden. Deel uw gedachten. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha