10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van Snake kalebasHoe vaak heb je slang kalebas in uw dieet op te nemen? En wist u dat de slang kalebas kan helpen controle diabetes en ook te ontdoen van een koorts? Niet alleen deze twee, is de super-groenten niet een overvloed aan andere voordelen voor de gezondheid bieden ook!

Vraagt ​​u zich af wat die zijn? Lees dit artikel om uit te vinden!


Koorts:

Snake kalebas is gevonden om te helpen verminderen de zwartgallige koorts. Als je een beetje 'chiretta en honing toe te voegen, is de effectiviteit van de slang kalebas toegenomen en kunnen koorts gal snel en effectief te behandelen zal zijn. Veel gevallen werden vastgelegd waarbij de slang kalebas wordt gebruikt samen met koriander, wanneer werd vastgesteld dat het mengsel doeltreffender de behandeling van gal koorts. Dit sap werd gebruikt als een braakmiddel te laten braken. Gebleken is effectief bij de behandeling van malaria koorts en is (1).

Diabetes:

Snake kalebas is uitgedaagd om te helpen verminderen van de gevolgen van diabetes. Hoewel de Chinese therapie met regelmatige slang kalebas in de behandeling van diabetes, de plant in het algemeen een lage calorie voedsel. Dit maakt het de ideale voeding om te helpen uw gewicht onder controle, maar zorgen voor de juiste voeding voor mensen met diabetes type II (2).

Hartproblemen:

Pompoen extract slang is een van de beste oplossingen voor aandoeningen zoals arteriële hartkloppingen en andere aandoeningen, zoals pijn en stress op het hart. Het extract werd bekend bloedsomloop wordt bevorderd, waardoor ervoor zorgt dat minder last van hartstoornissen. Voor het beste resultaat, hebben minstens twee kopjes extract van de slang kalebas per dag (3).

Geelzucht:

Snake kalebas bladeren zijn effectief gebleken in de strijd tegen ziekten zoals geelzucht te zijn. U kunt de dosis innemen 30-60 gram bladeren, geplet met confetti zaden drie keer per dag om de voordelen van de slang kalebas (4) te genieten.

Purgative:

Sap van een slang kalebas is een sterk laxerende die helpt om gifstoffen spoelen uit het lichaam. De plant kan ook worden gedroogd, maar deze methode is over het algemeen niet zo goed als knijpen de slang kalebas. Het 'een goede spijsvertering, die helpt bij de spijsvertering. De bladeren fungeren als een braakmiddel, het lichaam ontdoen van gifstoffen en ook helpen bij het schoonmaken van de darmen. U kunt 1-2 theelepels van het sap van de slang kalebas binnenkrijgt elke ochtend om de voordelen van deze groente te krijgen. De zaden worden ook gebruikt als bevochtigingsmiddel voor de behandeling van ernstige gevallen van verstopping droog (5).

Roos Cure:

Een van de meest populaire toepassingen van slang kalebas is de effectiviteit in het omgaan met roos. Niet alleen kan u helpen zich te ontdoen van roos plaatselijke toepassing, de groenten kunnen ook bijdragen tot het verminderen van de symptomen van de ziekte. Net wrijf een goede hoeveelheid van dit sap in je hoofdhuid en laat het verblijf voor een half uur voordat het af te wassen. Sap van een slang kalebas stimuleert meestal het lichaam om de productie van vloeistoffen te verhogen en hydrateert de hoofdhuid. U kunt ook overwegen het gebruik van dit extract lokaal, als de behandeling werkt bij inslikken of topische applicatie en (6).

Laag in calorieën:

Snake kalebas is een voedsel met weinig calorieën. Het voorziet meeste noodzakelijke voedingsstoffen zonder toevoeging van vet aan het lichaam. In feite is het vrij laag in calorieën, dus je kunt er zeker van dat hij niet zou zetten op extra gewicht gorging op deze groente (7).

Alopecia:

Het extract van de bladeren van slang kalebas is zeer effectief bij de behandeling van de behandeling van aandoeningen van de hoofdhuid en het haar zoals alopecia, wat meestal leidt tot haaruitval gedeeltelijke en soms zelfs complete. Voor deze specifieke behandeling toepassen sap lokaal op het getroffen gebied (8).

Rijk aan mineralen:

Snake kalebas is een van de groenten gezond als het rijk aan essentiële mineralen zoals magnesium, calcium en fosfor. Deze mineralen verbeteren lichaamsfuncties en sterkere botten en tanden te bevorderen.

Cure Constipatie:

Snake kalebas is rijk aan voedingsvezels, waardoor het een van de beste behandelingen om ontlasting te verzachten en de effecten van opgeblazen gevoel en constipatie (9) te verminderen maakt.

Dus, waarom wachten? Nu dat jij de vele voordelen voor de gezondheid van de slang kalebas, denken zoals deze groente in uw dieet. Vertel ons wat zijn je ervaringen met slang kalebas waren. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha