10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van Sassafras Tea



Zodra beperkt tot Amerika, is Sassafras thee nu gebruikt over de hele wereld om zijn vele voordelen voor de gezondheid. Voor Native Americans, sassafras is een traditionele medicinale plant die vele kwalen geneest. Sassafras thee dankt zijn populariteit aan zijn vermogen om uitzonderlijke genezing.

Amerika heeft een verbod deze thee vanwege de mogelijke gezondheidsrisico van een overdosis. Maar, kruidendokters geloven nog steeds in zijn geneeskrachtige eigenschappen en bevelen om zo veel als nodig is verbruikt.


Wat is Sassafras?

Sassafras is een bladverliezende boom, inheems in de oostelijke delen van Noord-Amerika. Het behoort tot de familie Lauraceae en groeit tot 59 meter hoog. Het heeft vestigingen soepel en zacht bast die kunnen worden gebruikt voor diverse medicinale doeleinden.

Deze boom draagt ​​gele bloemen en vruchten in de vorm van ei blauw. Al vele jaren is sassafras boom extract gebruikt om bier alcoholische wortel te maken. Maar nu, mensen zijn meer onder de indruk van haar voordelen voor de gezondheid.

Hoe te Sassafras Tea bereiden?

We lezen om te weten hoe je een kopje sassafras thee bereiden?

  • Takecrushed en gedroogde Sassafras wortels of bladeren.
  • Brouwen de wortels of bladeren van Sassafras in het water.
  • Na koken gedurende 15 minuten, voeg suiker naar smaak. U kunt ook sparren op de smaak met een paar druppels citroensap.

In sommige delen van Amerika, mensen de voorkeur te brouwen in ahornsiroop voor een aromatische smaak.

10 Voordelen van de gezondheid van het drinken van Sassafras Tea:

Sassafras thee bevat voedingsstoffen zoals safrol, asaron, alfa-pineen, en tannines. Als je het als voorgeschreven voor de meting, kunt u de voordelen van deze componenten te krijgen. We proberen uit te vinden hoe:

Goed voor de lever:

Sassafras thee is goed voor je lever. Het reinigt de lever en de hormonale balans in ons lichaam. Het vermindert congestie en problemen van de urinewegen ook.

Goed voor de spijsvertering:

Sassafras thee consumptie is ook goed voor uw spijsvertering. Verlicht de problemen in verband met gastro intestinale. Deze thee vermindert ook het probleem van constipatie en diarree.

Gebruikt als antistollingsmiddel:

De rol van sassafras thee als antistollingsmiddel bekend. Verdunt en reinigt het bloed, maar alleen als ze in kleine hoeveelheden. Dit metabole proces helpt het lichaam gezond op de lange termijn.

Diuretische eigenschappen:

Sassafras thee voordelen die je als een diureticum en versterkt het immuunsysteem. Het regelt ook het niveau van hoge bloeddruk.

Cure Invloed:

Sassafras olie, aanwezig in de wortels van deze plant, laat deze thee om de symptomen van verkoudheid en griep te behandelen. Het helpt om koorts veroorzaakt door griep en hoest controles te behandelen, waardoor verstopte neus. De pittige smaak en het aroma van deze thee is goed voor het verlichten van symptomen van verkoudheid ook.

Verlicht stress bijnier:

Bijnier Stress kan verergeren de symptomen van de menopauze. U kunt dit probleem uit te roeien door de nodige hoeveelheid sassafras thee regelmatig.

Deze nieraandoeningen:

Met zijn diuretische eigenschappen, deze thee helpt om problemen met betrekking tot de nieren ook genezen. Het wist de urinewegen, vermindert irritatie en helpt bij het genezen nier-infecties.

Behandelt ziekten van de huid:

Sassafras thee heeft ook een aantal antiseptische en antibacteriële eigenschappen. Sassafras thee consumptie geneest vele huidproblemen. Sommige zijn eczeem, huidirritatie en insectenbeten.

Bronchitis is:

In sommige gevallen, sassafras thee helpt de symptomen van bronchitis ook. Dit therapeutisch voordeel, kunt u uw longen gezond te houden.

Gevechten reuma en artritis:

Als u last heeft van artritis, het drinken van thee sassafras. Helpt pijn te verlichten door het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam.

Een woord van waarschuwing:

Er zijn veel voordelen voor de gezondheid van Sassafras thee, maar wees voorzichtig consumeert! Altijd proberen om kleine hoeveelheden van dit kruid te gebruiken. Beperk de inname van 2-3 kopjes per dag. Vermijd het gebruik van het voor een langere periode. Voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, drink deze thee is een strikte no-no.

Met vele voordelen, sassafras thee is een effectieve kruidenmiddel voor verschillende ziekten. Houd een controle op uw dosering en kunt u de voordelen van deze aromatische thee plukken!

Drink kruidenthee? Heb je geprobeerd of gehoord van sassafras thee? Schrijf ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha