10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van plantaardige beenmergSpijsverteringsproblemen je dwars zit? Hebben een te hoog cholesterolgehalte ravage aan te richten met je leven? Dan is er een super-groente kan consumeren, die kan omgaan met deze twee aandoeningen en vele anderen.

De super-vegetarische we het over hebben is de plantaardige beenmerg of Cucurbita, dat is een soort kalebas die op grote schaal wordt gebruikt en gecultiveerd wereldwijd. Willen de verschillende aandoeningen die wonder-ingrediënt geneest weten? Lees verder!


Spijsvertering:

Net als andere soorten pompoenen (slang en bittere pompoen), wordt de groente merg geladen met voedingsvezels. Deze hoge hoeveelheid voedingsvezels spijsvertering en helpt gemak de beweging van voedsel door het spijsverteringskanaal. Dit helpt om de symptomen van gas of verstopping, verzachten ontlasting gematigd en droog. Voordelen Dus, plantaardige beenmerg toonde gastro-intestinale (1).

Vermindert cholesterol:

Een grote hoeveelheid voedingsvezels helpt ook slechte (LDL) in het bloed. Dit leidt tot een verlaging van het cholesterolgehalte en helpt bevorderen gezondheid van het hart. Dit zuiveren van slechte cholesterol direct vermindert het risico op hart-en vaatziekten, zoals een beroerte, atherosclerose en een hartaanval (2).

Nutrient Rich:

Pompoen is rijk aan vele essentiële voedingsstoffen. Een van de belangrijkste voedingsstof vitamine C, een antioxidant die niet alleen helpt reinigen het systeem van vrije radicalen, maar helpt om collageen te creëren. Collageen is waar bloedvaten, cellen en spieren worden gemaakt. Pompoen is dus goed genoeg voor onze gezondheid van de cellen (3).

Anti-carcinogene:

Pompoen is rijk aan ascorbinezuur, dat is een effectieve anti-oxidant die helpt om kanker te elimineren waardoor vrije radicalen uit je lichaam. Marrow groente is een rijke bron van caroteen, die een effectieve antioxidant. De aanwezigheid van twee effectieve antioxidanten plantaardige merg maakt een effectieve anti-carcinogene (4).

Energie Rich:

Plantaardige merg, net als zijn neven groen, is rijk aan ijzererts. IJzer helpt direct verminderen bloedarmoede en helpt ook de bestrijding van vermoeidheid, zwakte, en andere, meer ernstige bijwerkingen. Deze hoge ijzergehalte helpt ook om bloedsomloop te verbeteren en verhoogt de vorming van (5) rode bloedcellen.

Bone Health:

Pompoen is rijk aan vele voedingsstoffen, waaronder enkele van de belangrijkste mineralen die de botmineraaldichtheid te bevorderen. E 'dan is een van de beste preventieve maatregelen u kunt nemen voor osteoporose, en de toevoeging van deze groente aan uw dieet vermindert zeker het risico om deze ziekte gerelateerd bot (6).

Onderhoudt complete:

Pompoen kan een geweldige aanvulling op uw dieet. Naast het leveren van vele voordelen voor de gezondheid, het hoge vezelgehalte zorgt ervoor dat u een vol gevoel langer, en hebben minder kans om snack tussen de maaltijden of zelfs binge eating. Het beste deel is dat plantaardige merg is ontzettend weinig calorieën en is dan ook een prachtige kans in het programma van het gewichtsverlies (7) op te nemen.

Nierfunctie:

Studies hebben aangetoond dat het eten van groenten merg kan helpen voorkomen dat de vorming van nierstenen. Pompoen helpt stoffen die de vorming van niersteen bevorderen verminderen en helpt de vorming van stenen remmen. Dit is een van de belangrijkste voordelen van pompoen, aangezien deze de nierfunctie (8).

Elimineert vrije radicalen:

Pompoen is rijk aan antioxidanten die vrije radicalen die schade veroorzaken te bestrijden. Deze antioxidanten garanderen dat we veilig ziekten en andere ziekten van de huid en het haar blijven. Marrow groente is rijk aan vitamine E, dat een bijzonder effectieve antioxidant. Helpt bij de vorming van rode bloedcellen en is erg belangrijk voor het lichaam (9),

Eiwitrijke:

Pompoen is rijk aan mineralen zoals ijzer. Het is ook een grote bron van plantaardige eiwitten en calcium. E 'laag in calorieën en vooral rijk aan eiwitten. Haal je handen op deze ultra groente gezonde vandaag (10).

We hopen dat u geniet van het lezen van dit artikel motiveert je om je handen te krijgen op deze groente ultra gezond nu. Vertel ons uw ervaringen met plantaardige beenmerg. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha