10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van kurkuma OilNooit gebruikt kurkuma? Uiteraard moet je hebt! Nou, het is geen wonder dat onze moeders en grootmoeders hadden gemaakt ons bad met kurkuma pasta aangebracht over ons! Deze magische ingrediënt, dat is een onmisbaar element in de Indiase traditie, is het ook bekend om zijn uitstekende helende eigenschappen.

Enkel omdat Ayurveda voor de moderne tijd is kurkuma gebruikt voor de behandeling van diverse ziekten. Zijn geneeskrachtige kwaliteiten op de top van de meeste andere planten als het gaat om natuurlijke genezing.


Dus, als u op zoek bent naar iets dat veel voorkomende aandoeningen en een aantal ernstige kan genezen als effectief, zoek dan niet verder!

Kurkuma, in de vorm van olie, kan zo effectief als het poeder zelf. Kom en leer meer over de voordelen en genieten van de luxe van een goede gezondheid!

Het heeft anti-inflammatoire:

Een van de hoofdbestanddelen van de olie kurkuma alfa-curcumene. Dit is wat geeft kurkuma olie zijn anti-inflammatoire eigenschappen.

Om bepaalde formules bereiden anti-inflammatoire en pijnstillende olie, wordt kurkuma gebruikt in combinatie met andere oliën zoals Plai en wierook. De olie werkt het beste om een ​​ontsteking van de huid te behandelen.

Behandel Artritis kan helpen:

Artritis is een ernstig probleem dat de meeste ouderen plagen. Voor hen kan de olie van kurkuma een groot plezier doen door het versnellen van het genezingsproces van artritis. Kurkuma olie kan ook helpen voorkomen artritis in de eerste plaats. Een goede massage olie over de gewrichten met kurkuma kan ze gezond te houden en stoppen met het begin van de pijn in de gewrichten.

Schilden tegen kanker:

De incidentie van kanker nog maar gegroeid door de jaren heen. Medische technologie zit in de lift. En zo zijn de gewoonten die kanker veroorzaken. Tijdens deze periodes van het draaien in de richting van de Ayurvedische geneeskunde zou een van de beste keuzes te maken.

Een onderzoek in 2011 bleek dat de olie kurkuma kan vrije radicalen in het lichaam (1). Het is een doeltreffend instrument bij het voorkomen van kanker als het versnelt kankerverwekkend ontgifting in het menselijk lichaam.

Kan helpen de spijsvertering:

In het geval dat je maag, waardoor u een probleem, dan is de olie kurkuma is wat je moet zoeken. De twee verbindingen in kurkuma olie, 6-gingerol en Zingeriberene, spelen een belangrijke rol in de behandeling van spijsverteringsproblemen. Ze voorkomen ook gasvorming in het maagdarmkanaal.

Olie Kurkuma kan ook verlichten constipatie en abdominale onderhouden gezondheid.

Het kan de bescherming van het milieu:

U kunt kurkuma olie te gebruiken, niet alleen om zichzelf te beschermen, maar om het milieu te beschermen en anderen rondom u als goed. Kurkuma olie kan de lucht schoon te maken en te onderhouden. Voeg gewoon een paar druppels van vaporizers, potpourri's, of zelfs luidsprekers aan micro-organismen in de lucht te doden en houd je omgeving gezond.

Acne kan genezen:

Acne is een veelvoorkomend probleem bij de meeste nog meer mensen. Antiseptische eigenschappen van kurkuma olie kan helpen bij de behandeling van acne. De toepassing van kurkuma olie op het gezicht kan de huid ontgiften en maakt het veel schoner.

Alleen van toepassing de olie over je hele gezicht en zachtjes masseren. Wassen met zeep na dertig minuten. Het verwijdert niet alleen onzuiverheden, maar verjongt de huid ook.

Houdt de hoofdhuid gezond:

Kurkuma olie kan je hoofdhuid gezond te houden en ook te behandelen veel voorkomende problemen zoals roos. Neem een ​​paar druppels olie van kurkuma en masseer voorzichtig in de hoofdhuid. Laat het ongeveer vijftien minuten en dan shampoo zoals gewoonlijk.

Behandel verstuikingen kunnen helpen:

Verstoringen kunnen zeer pijnlijk. Spieren pijn en belemmeren de beweging. Een lichte massage met olie en toch rigoureuze kurkuma kan een lange weg te gaan bij de behandeling van verstuikingen en elimineren van pijn.

Zelfs het regelmatig gebruik van kurkuma in staat om uw algehele gezondheid te behouden op een optimaal niveau. Dus waar wacht je nog op!

Zeg ja tegen kurkuma! Zeg ja tegen een gezond leven!

Heb je de olie kurkuma eerder gebruikt? Hoe was gunstig voor u? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha