10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van het drinken van Nettle Leaf TeaDat alles is groen is gezond! Of zo wordt ons verteld. Hoewel dit kan niet waar zijn in alle gevallen, het is zeker waar als het gaat om bladkleur groen brandnetel die erg populair is om zijn enorme voordelen voor de gezondheid. Tibetaanse instaan ​​voor de ongelooflijke voordelen van brandnetel thee. Mensen geloven dat de Tibetaanse heilige, Milarepa overleefd brandnetels decennialang tijdens zijn meditatie. De brandnetel lijkt op de paardenbloem en alle onderdelen zijn gezondheidsbevorderende ingrediënten. Je moet plukken en drogen van nature voor in de zon om de thee poeder te krijgen. Hier zijn de top 10 voordelen te behalen door het drinken van een heerlijk kopje brandnetel thee elke ochtend!

Nettle Leaf Tea Voordelen

Artritis Cure:

Als u last heeft van artritis en probeerde duizend remedies zonder succes, het wordt tijd dat je geprobeerd om thee brandnetel. Hoe is een natuurlijke pijnstiller, het verbruik van deze thee helpt om de pijn veroorzaakt door artritis te verlichten. De brandnetel bladeren bevatten verschillende biologisch actieve componenten, waaronder quercetine en flavonoïden. Deze componenten hebben antioxiderende eigenschappen die vrije radicalen uit het lichaam te elimineren en te verlichten acute pijn. U kunt echter niet op de smaak van brandnetel thee nemen, voeg dan een vleugje citroen en honing om het beter verteerbaar te maken!


Hoog in Nutrition:

Brandnetel bladeren zijn rijk aan voeding. Hoewel ze steken, deze bladeren zijn rijk aan vitaminen A, C en andere belangrijke voedingsstoffen zoals kalium, calcium en ijzer. Drink thee van brandnetel bladeren periodiek op deze natuurlijke voeding. Dus sloot die dure pillen, en mee naar huis nemen brandnetel thee!

Traktaties Eczeem:

De consumptie van brandnetel thee regelmatig helpt om vele hardnekkige huidaandoeningen, waaronder eczeem te genezen. Drink 2-3 kopjes brandnetel thee per dag, die het lichaam gifstoffen te reinigen en bloot het mooi je. U kunt ook de tinctuur van brandnetel blad actuele gelden voor een snelle genezing van huiduitslag onregelmatige dat eczeem te begeleiden.

Absorbeert vetten:

Naast anti-oxidanten, brandnetel thee bevat ook andere gezondheidsproblemen profiteren verbindingen zoals bèta-sitosterol, die vetten absorbeert in het bloed. Dit helpt om het cholesterolgehalte onder controle en neemt af hartziekten.

Beschermt het DNA tegen schade:

Onze verschillende eetgewoonten introduceren giftige stoffen in ons lichaam. Deze toxinen kunnen DNA en celmembranen beschadigen. De antioxidanten in thee bladeren van de brandnetel verwijderen van deze giftige stoffen, vrije radicalen die schade veroorzaken en de bescherming van onze DNA en celmembranen.

Vermindert spierpijn:

Brandnetel blad bevat een aantal componenten die grote helende eigenschappen en verjongende hebben. Mensen van de sport om dit blad dat spierpijn kunnen behandelen veroorzaakt zorgen als gevolg van te rekken en spannen.

Nuttig bij de behandeling van allergieën:

Het consumeren van thee brandnetel bladeren kunnen helpen allergieën die komen met de seizoensgebonden veranderingen, zoals jeuk en niezen te voorkomen. Allergische rhinitis, een seizoensgebonden allergie, die veel kan effectief worden behandeld en onder controle gehouden door de dagelijkse consumptie van dit blad wonder.

Nuttig bij de behandeling van de urinewegen:

Voor mensen die lijden aan aandoeningen van de urinewegen, brandnetel blad thee werkt als een medisch wonder. Volgens een studie gepubliceerd in het Journal of Herbal Farmacotherapie, brandnetel bladeren bevatten een aantal componenten die de giftige stoffen gesloten van het lichaam en helpen om het geneesmiddel gebruikt voor de behandeling van aandoeningen van de urinewegen te ondersteunen.

Zeer effectief in de prostaat:

Brandnetel thee is zeer effectief bij goedaardige prostaathypertrofie dat van invloed op volwassen mannen. Lab tests op dieren hebben aangetoond dat dit brandnetel thee de ontwikkeling van prostaatkanker kan vertragen. Hoewel het bewijs nog niet op mensen uitgevoerd, de resultaten van dierproeven zijn positief en veelbelovend!

Het werkt als een preventieve maatregel:

Een enkel kopje thee gemaakt van brandnetel bladeren is samengesteld uit verschillende onderdelen van de gezondheid en het stimuleren van artsen raden het als een preventief middel tegen griep en verkoudheid. Als je een paar kopjes van bladeren gekookt in water kunnen slikken, is het mogelijk om de immuniteit van uw lichaam te verbeteren en te houden diverse kwalen op de baai.

Er zijn vele andere voordelen van het drinken brandnetel thee gezondheid, zoals het reinigen van het bloed de vermoeidheid enzovoort. De beste manier is om te drinken zonder suiker en drie of vier keer per dag. Het gebruik van honing als een suikervervanger kan de gezondheid waarde van deze drank verder te verhogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha