10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van de radijs zadenJe verbruikt radijs zaden op elk gewenst moment? Heb je ooit bekend hoe geweldig zijn de zaden van een radijs? Zo niet, dan moet u onmiddellijk weten hun grootte en op te nemen in uw dieet.

Dit is te wijten aan indrukwekkende reeks prestaties die ons verstrekt. En wat denk je ', hebben ook medicinale toepassingen! Lees verder om erachter te komen op welke manieren prachtige radijs zaden je leven kan verbeteren!


Ontgiftingsmiddel:

Radijs zaden bevatten veel stoffen die ze lenen hun ontgiftende eigenschappen. Radijs zaden bevatten een uniek molecuul genaamd indool-3-carbinol (I3C). I3C helpt ontgiften het lichaam en spoelen vrije radicalen uit het lichaam (1).

Vermindert het risico op hart-en vaatziekten:

Radijs zaden zijn rijk aan anthocyanen, die een soort flavonoïde zijn. Anthocyanen helpen om de bloeddruk te verlagen en verminderen het risico op hart-en vaatziekten, atherosclerose en andere cardiovasculaire ziekten. Anthocyanines bekend vertonen anticarcinogene en anti-inflammatoire ook. In sommige gevallen, een pasta azijn en radijs zaden helpen genezen leucoderma.

Behandel Geelzucht:

Radijs zaden, zoals radijs bladeren, helpen om aandoeningen zoals geelzucht, waar het lichaam lijdt aan hyperbilirubinemie (gele verkleuring van de huid) te behandelen. Ze helpen verwijderen overtollige bilirubine om zijn productie te controleren. Ze zijn ook nuttig in het verminderen van de afbraak van rode bloedcellen door het verbeteren van zuurstoftoevoer naar vers bloed (2).

Anti-carcinogene:

Radijs zaden zijn rijk aan antioxidanten en ontgiften. Ze bevatten ook vitamine C, foliumzuur en anthocyanen. Radijs zaden worden gebruikt voor de behandeling van vele soorten kanker zoals colon, darm, maag, nier en mondkanker. Dit komt door de aanwezigheid van isocyanaten in de zaden en de wortels die helpen veranderen de genetische pathways gevaarlijke cellen en induceren apoptose in cellen.

Verlaagt de bloeddruk:

Radijs zaden zijn rijk aan kalium. Hulp bij vele kwalen veroorzaakt door een tekort aan kalium genezen. Kalium helpt om de bloeddruk te verlagen. Het doet verwijden de bloedvaten en het verbeteren van de doorbloeding. Vanwege dit karakter radijs zaden zijn zeer goed voor mensen die last hebben van verstopte slagaders.

Laxerend en diureticum:

Radijs zaden helpen om de stenen te ontbinden en duidelijk de urine blazen. Deze eigenschap wordt ook gedeeld met radijzen, echter, zoals getoond door diuretische eigenschappen. Radijs zaden helpen verlichting van nierstenen en duidelijk de urinewegen. Ze helpen ook scherpen losse darmen en helpen verlichten van constipatie en een opgeblazen buik. Hun vermogen om dunne ontlasting scherpen helpt om patiënten die lijden aan diarree (3) te behandelen.

In hoog voedingsvezel:

Radijs zaden bevatten meer vezels radijsjes zelf. Vezels en zemelen bekend zijn bij de spijsvertering helpen. Radijs zaden goed te houden aan de voorwaarden van ongemak, zoals constipatie en een opgeblazen buik onder controle (4).

Huidproblemen:

Radijs zaden bevatten complex vitamines C & B. Ze zijn ook rijk aan mineralen zoals zink en fosfor. Al deze voedingsstoffen in radijs zaden helpen bieden veel voordelen voor de huid. Helpen genezen veel ziekten van de huid en verlichting geven aan aandoeningen zoals droge huid, scheuren en irriterende huiduitslag. Het helpt ook om de huid gehydrateerd en gezond.

Palen is:

Radijs zaden hebben ontgiftende middelen die kunnen helpen verlichten van pijnlijke aandoeningen zoals palen. Antibacteriële omdat ze bevatten, radijsbladeren helpen zwelling en ontsteking te verminderen (5).

Bone Health:

Radijs zaden kan de vorming en versterking van de botten te bevorderen. De zaden bevatten grote hoeveelheden calcium. Calcium is essentieel voor de vorming van botten en radijs zaden van een geregelde toevoer van dit mineraal.

We hopen dat het lezen van dit bericht zal je ogen openen voor de enorme voordelen voor de gezondheid van de radijs zaden. Dus waar wacht je nog op? Ga naar buiten en nog wat radijs zaden vandaag!

Laat het ons weten als er andere voordelen die we verloren. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha