10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van Coconut SugarWist u dat kokos suiker is gezond en heeft meer voedingsstoffen dan gewone suiker? En zij weten dat kokossuiker beter is dan het normale suiker op vele andere manieren? Als u zich afvraagt ​​wat kokos suiker is of wat voor voordelen het heeft, ben je hier aan het juiste adres! Lees dit artikel om meer te leren!

Wat is Coconut Sugar?

Kokos suiker is eigenlijk de gedroogde sap van een kokospalm. Het sap wordt gekookt voordat ze uitgedroogd. En 'duurder en gezonder dan gewone suiker. Kokos suiker bevat veel essentiële mineralen en sporenelementen en is gezonder dan de meeste kunstmatige zoetstoffen. Hier worden vermeld zijn 10 populaire voordelen voor de gezondheid van de kokosnoot suiker.


Nutriënten waarvan het gehalte:

Sugar kokosnoot bevat de meeste voedingsstoffen die aanwezig zijn in de lymfe zijn. Het bevat sporen van kalium, magnesium, calcium, zink, fosfor en andere essentiële mineralen. Kokos suiker bevat ook fytonutriënten, flavonoïden en antioxidanten (1).

Verhogen Mood:

Kokos suiker bevat een speciale B-vitamine genoemd inositol, ook bekend als vitamine B8, die helpt de behandeling van milde depressie en tilt de stemming. Inositol kan helpen verlichten aandoeningen zoals paniekstoornis, depressie en OCD (Obsessive Compulsive Disorder) (2).

Lage glycemische Impact:

Stel je een natuurlijke zoetstof die de waarde van de suiker niet in het bloed verhogen. Dit is wat kokos suiker is precies! Voedingsmiddelen met een lage glycemische index niet leiden tot een piek in de bloedsuikerspiegel. Dus als je wilt om de belasting op suiker voor de Sugar Rush, kokos suiker is de beste gok! Zal geen problemen opleveren en het is goed voor diabetici en mensen met een hoge bloedsuikerspiegel (3).

Low Level Fructose:

Fructose zet meestal suiker in vet. De lever is die deze verbinding afbreekt. Hoge niveaus van fructose kan leiden tot hogere niveaus van triglyceriden, door fructose desintegratie. High fructose consumptie kan leiden tot veel problemen en hygiënische omstandigheden, waarvan de grootste is obesitas (4). Daarom is een zoetstof die lage niveaus van fructose voorziet in de voeding is een zegen vandaag.

Anti-inflammatoire:

Kokos suiker is rijk aan fytonutriënten zoals polyfenolen en flavonoïden. Polyfenolen en flavonoïden zijn bekende anti-inflammatoire eigenschappen, en helpen verlichten van de ontsteking in de luchtwegen. Ze bieden ook verlichting van andere ontstekingsziekten zoals artritis en (5).

Spijsvertering:

Kokos suiker, zoals de meeste van natuurlijke voedingsmiddelen, bevatten grote hoeveelheden vezels. Deze voedingsvezels is goed genoeg voor de spijsvertering en helpt push voedsel door het spijsverteringskanaal. Vezel kan ook helpen verlichten constipatie en een opgeblazen gevoel (6).

Verlaagt cholesterol:

Kokos suiker heeft een lage glycemische effect, is gezonder dan conventionele suiker en bevat meer mineralen en vitaminen dan gewone suiker. De aanwezigheid van voedingsvezels maakt ook het ideale voeding aan het lichaam van LDL reinigen (slechte) cholesterol (7).

Rijk aan antioxidanten:

Kokos suiker is rijk aan antioxidanten die vrije radicalen uit het lichaam te elimineren en te helpen kanker te voorkomen. Antioxidanten helpen het lichaam tegen oxidatieve stress, en daarom voedingsmiddelen rijk aan antioxidanten is zeker goed voor het lichaam (8).

Voorkomt bloedarmoede:

Anemie wordt meestal veroorzaakt door een gebrek aan ijzer in het lichaam. Kokosnoot suiker bevat een hoge hoeveelheid ijzer, die helpt om de ontwikkeling van anemie. IJzer is ook nodig voor de bloedsomloop en stimuleert de vorming van rode bloedcellen. IJzer is een essentieel mineraal met vele gezondheidsvoordelen (9).

Eco-:

Kokospalm suiker of kokos suiker is uitgeroepen als 's werelds meest duurzame zoetstof. Kokos suiker bevat geen kunstmatige ingrediënten en is chemisch behandeld. Voeg de ongelooflijke kwaliteit die hij heeft, en er is geen twijfel dat dit een gezond en beter alternatief voor gewone suiker.

Dus de volgende keer dat je naar de supermarkt, krijg je blikje kokos suiker. Deze suiker gezond en voedzaam is een betere keuze dan uw oude tafelsuiker saai. Als u kokos suiker hebt gebruikt in het verleden, deel je ervaringen, recepten en andere huishoudelijke toepassingen van deze geweldige eten met ons. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha