10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van Broccoli10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van Broccoli

Zelfs broccoli kan niet een favoriet voor kinderen, die een aantal mooie verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid dat niet kan worden genegeerd door iedereen heeft zijn. Uw kinderen kunnen nadenken over die kleine groene bomen die wij noemen de broccoli proeven verschrikkelijk, maar die kleine groene bomen bevatten tal van voeding, waaronder veel van de essentiële vitaminen en mineralen en een aantal zeer krachtige antioxidanten. Broccoli is ook een zeer veelzijdige groente kan rauw worden gegeten in salades, het werkt geweldig in roerbakgerechten, of u kunt licht stomen voor gebruik als een kant. Het is een bekend feit dat kruisbloemige groenten greens kan helpen bij de bestrijding van kanker en andere chronische ziekten, dus lees verder en je zal een volledige run down op de geweldige gezondheidsvoordelen van broccoli te vinden.

1. reguleert de bloeddruk

Voeg de broccoli aan de lijst van groenten die je regelmatig eet en dat zal helpen om de bloeddruk te stabiliseren. Broccoli bevat een zwavelverbinding die is getoond door onderzoekers van de OHSU School of Medicine kunnen actieve regeling van de bloeddruk. Broccoli bevat ook calcium en kalium, die de bloeddruk te stabiliseren.


2. Verbeter je hersenen-power

Een van de geweldige gezondheidsvoordelen van broccoli is dat het is ook goed voor je hersenen. En "rijk aan vitamine K, die de cognitieve functie verbetert en scherpt de geest. Er is een grote hoeveelheid choline in broccoli ook, en dit is essentieel voor de groei van nieuwe hersencellen. Het eten van broccoli zal je geheugen en je mentale uithoudingsvermogen te verbeteren en houden u meer wakker en alert tijdens de dag.

3. Verbeteren van Gezondheid van het hart

Broccoli bevat anti-inflammatoire verbindingen die kunnen schade aan de bekleding van de bloedvaten die veroorzaakt worden door ontsteking te voorkomen. En Dit is de schade die kan leiden tot hartziekte en beroerte, en één van de verbindingen in broccoli genoemd isothiocyanaten, ook gedacht kunnen de schade die reeds is opgetreden herstellen.

4. Het helpt kanker te voorkomen

Een aantal studies hebben aangetoond dat broccoli een effectieve hulp in de strijd tegen kanker zijn. Broccoli bevat sulforafaan, die optreedt tegen kankercellen, en in een studie door onderzoekers van de Johns Hopkins University, bleek dat broccoli kanker die tot vormen voor 60% kunnen voorkomen, en kunt u de grootte van de bestaande tumor te verminderen en.

5. Vermindert allergische reacties

Dit is een van de prachtige gezondheidsvoordelen van broccoli. Broccoli bevat een aantal anti-inflammatoire verbindingen die helpen om het effect van allergische reacties te verminderen. Als je jammer genoeg om een ​​allergische reactie zijn, dan is de kaempferol en isothiocyanaten, die zijn opgenomen in broccoli, zal sterk verminderen van de symptomen van een aanval.

6. Het helpt met ontgiften

Gezondheid voordelen van broccoli zijn zeer talrijk. Broccoli is een goede bron van fytonutriënten, waaronder gluconasturtiine en glucobrassicine. Deze verbindingen helpen neutraliseren en toxines en verontreinigingen uit het lichaam. Het lichaam ontdoen van gifstoffen heeft een ongelooflijk belangrijke gunstig effect op de gezondheid. Verbetert de stofwisseling, het helpt het immuunsysteem en geven je veel meer energie.

7. Vermindert schade veroorzaakt door diabetes

Hoewel niet eten broccoli diabetes genezen zichzelf kan helpen beperken de schade die wordt veroorzaakt door de ziekte. De sulforafaan die in broccoli is bekend dat de productie van bepaalde soorten enzymen die bloedvaten en cellen van het lichaam tegen de schade die veroorzaakt diabetes uiteindelijk bescherming bevorderen.

8. de pH balans van het lichaam

Een van de voordelen voor de gezondheid van broccoli is dat het ook een belangrijke rol kunnen spelen in het helpen om de pH balans van uw lichaam te houden. Broccoli alkalizes natuurlijk uw lichaam, houdt u van steeds te zuur PH. Als uw lichaam pH wordt te zuur, het kan allerlei gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk en een depressief immuunsysteem veroorzaken.

9. Het is een grote bron van oplosbare vezels

We weten allemaal dat we nodig hebben om veel vezels te krijgen in onze voeding en eet broccoli is één van de manieren waarop we het doen. Broccoli is een goede bron van oplosbare vezels, die helpt om cholesterol uit het lichaam, blijft het evenwicht in de bloedsuikerspiegel, evenals groot voor het spijsverteringsstelsel. Fiber is ook handig wanneer u probeert om gewicht te verliezen, want het houdt je gevoel volledige langer.

10. Het is een goede bron van foliumzuur

Broccoli is een groente bijzonder goed te eten als je zwanger bent, als gevolg van het hoge gehalte aan foliumzuur. Foliumzuur is zeer gunstig voor de ontwikkeling van een kind. Sommige onderzoek heeft ook gesuggereerd dat broccoli kan helpen voorkomen dat bepaalde vormen van kanker, zoals borstkanker en baarmoederhalskanker.

Weet jij de gezondheidsvoordelen van broccoli?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha