10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van Bramley AppleEen hoge bloeddruk? Of hebben spijsverteringsproblemen vaak het nemen van een tol op je? Helaas zijn deze aandoeningen gemeengoed geworden, als gevolg van slechte eetgewoonten en levensstijl.

Maar dan, wat als er een enkel ingrediënt dat deze stoornissen en vele anderen kunt behandelen? Nou, we hebben het hier over Bramley appels! Willen de vele aandoeningen die te maken hebben weten? Ga verder met uw bed!


Oral Health:

Eten van een appel leidt tot de productie van speeksel, een proces dat tandbederf vermindert en verlaagt niveaus van orale bacteriën. Hoewel het voordeel is gemeenschappelijk voor alle variëteiten van appels, Bramley appels tonen ook deze woning (1).

Voorkomt Brain Damage Cell:

Het eten van appels of het drinken van appelsap is goed genoeg voor cellulaire gezondheid. De studies concluderen dat appels zijn eigendom door het elimineren van vrije radicalen. Ze zijn rijk aan quercetine, een phytonutrient actief die cellulaire gezondheid bevordert. Daarom Bramley appels helpen voorkomen en behandelen van de ziekte van Alzheimer (2).

Voorkomt Diabetes:

Net als andere variëteiten van appels, die een hoog gehalte aan natuurlijke complexe suikers die gezonder zijn dan verwerkt rassen (3) bevatten. Bramley Appels zijn rijk aan voedingsvezels, die helpt het risico van bloedsuiker-gerelateerde gezondheidsproblemen complicaties verminderen. Studies tonen aan dat vrouwen die niet eet appels, Bramley of andere soorten, lopen een groter risico op diabetes type-2 administratie (4).

Voorkomt ziekte van Parkinson:

Parkinson leidt doorgaans tot beschadiging en uitval van zenuwcellen die dopamine produceren in de hersenen. Waaronder vruchten rijk aan vezels, zoals Bramley appel in uw dieet kan effectief te voorkomen dat de degeneratieve ziekte. Bramley Appels zijn een rijke bron van antioxidanten het elimineren van vrije radicalen (5).

Tegen kanker:

De American Association for Cancer Research concludeerde dat de consumptie van Bramley appels kan helpen het risico op kanker te verminderen. Het is een opslagplaats van vrije radicalen en antioxidanten elimineren flavonolen, die niet alleen het lichaam van kankercellen zuiveren, maar ook tumorgroei remmen (6).

Verlaagt cholesterol:

Bramley Appels zijn rijk aan voedingsvezels, die vele gunstige eigenschappen heeft. Een van hen is de netheid van het lichaam of van slechte cholesterol 'LDL'. Bramley appels zijn een must-have voor het verminderen van de niveaus van cholesterol in het lichaam en cardiovasculaire complicaties te handhaven op de baai (7).

Bevordert de gezondheid van het hart:

Als Bramley appel is rijk aan vezels, helpt om cholesterol onder controle te houden en bevordert de gezondheid van het hart. Bramley appel schil is rijk aan een fenolische verbinding die de verdikking van de vaatwanden voorkomt. Bramley per dag eten kan zeker houden van de cardioloog weg (8).

Voorkomt verstopping en diarree:

Voedingsmiddelen rijk aan vezels kan helpen winnen van de symptomen van maagklachten, zoals constipatie en een opgeblazen gevoel (9). Fiber is een vulstof die meestal helpt een regelmatige stoelgang handhaven. Ze kunnen ook helpen om het overtollige water te absorberen van uitwerpselen te loopneus ontlasting en diarree (10) te voorkomen.

Behandel Galstenen:

Wanneer gal zit vol cholesterol, stolt. Dergelijke stolling is vooral ongebreideld bij obese personen, en meestal leidt tot een berekening. Een dieet dat uit Bramley appel is ideaal voor het verminderen van het gevaar van galstenen, zoals de hoeveelheid vezel helpt cholesterol en controle gewicht (11).

Behandel IBS (prikkelbare-darmsyndroom):

De effecten van IBS omvatten gewoonlijk constipatie, opgeblazen gevoel, buikpijn en diarree. De beste manier om IBS te behandelen is door opname van een grote hoeveelheid vezels in het dieet. Overwegende Bramley appels zijn rijk aan voedingsvezels, zijn een effectieve remedie voor IBS (12).

Dus, waarom wachten? Ga je gang en geniet van de voordelen van deze heerlijke zure appel vandaag. Vergeet niet om de voordelen te delen met je vrienden en familie. Ook ons ​​vertellen over de recepten en de andere gezondheidsvoordelen van appels Bramley. Laat een reactie achter in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha