10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van asperges poederHeb je je ooit afgevraagd hoe heilzaam asperges is gezondheid? Net zoals je beschermen tegen nierziekte te doen om langer jong te blijven, kunnen de voordelen van asperges niet gesproken worden in een dag! Dit weinig bekende plant heeft voordelen dat je geest kan blazen!

Ik kan niet wachten om te weten wat ze zijn, kunt u? Dan gaan zitten en lees dit bericht!


Faciliteert urinewegen ontsteking:

Ontsteking van de urinewegen kunnen zeer pijnlijk en vervelend. Vaak plassen helpt bij het spoelen van irriterende stoffen. Meestal, irriterende stoffen zijn bacteriën die dit gevoelige gebied infecteren. De effecten van antibiotica en diuretica asperges poeder zijn maar redders. Helpen spoelen de urinewegen tijdens infectie en ontsteking (1).

Voorkomt Nierstenen:

'Nierstenen' is een medische aandoening pijnlijke deal. De meeste stenen worden gevormd door het uitharden van de minerale. Een toename in de urine kan helpen voorkomen nierstenen. De wetenschap achter het wordt gezegd dat het meer urine spoelen, hoe meer het wordt verdund. Deze verdunning helpt tegen het stollen van mineralen. Asperges poeder is een belangrijk ingrediënt voor de meeste therapieën "irrigatie" de vorming van stenen te voorkomen (2).

Biedt essentiële vitaminen:

Asperges heeft een hoog gehalte aan foliumzuur, net als de meeste groene groenten. Sluit zich aan vitamine B12 aan cognitieve achteruitgang te bestrijden. De studie van een Tuft University in oudere volwassenen onomstotelijk aangetoond dat volwassenen met een optimale niveaus van foliumzuur en vitamine B12 hebben een betere snelheid respons en mentale kracht. Aldus asperges poeder een voedingsbron voor essentiële vitamines (3).

Anti-Diabetische:

Asperges root kan helpen bij het intomen van de stroom van diabetes. Helpt glucose in het bloed en stimuleert de productie afname van insuline. Dit kan blijken vruchtbaar voor mensen met diabetes. Volgens een universiteit van Karachi studie, asperges "oefent antidiabetica door verbetering insulinesecretie en β-celfunctie en antioxidantstatus" (4).

Vertraagt ​​veroudering:

Asperges is rijk aan anti-oxidanten. Glutathion aanwezig in asperges helpt de huid tegen beschadiging, vervuiling en veroudering te verdedigen. Asperges capaciteit 'om vrije radicalen schade aan cellen te bestrijden leidt tot veroudering langzamer.

Gevechten gewrichtspijn:

Reumatoïde artritis is een pijnlijke aandoening. De bekleding van de gewrichten zwelt gewoonlijk, en veroorzaakt ondraaglijke pijn en vermindert de werking van de koppeling. Mensen die lijden aan deze ziekte hebben meestal een laag niveau van vitamine C in het lichaam; De meeste van de vitamine C vrij snel gebruikt. Poeder Asperges is een goede bron van vitamine C, samen met een tal van andere vitaminen en mineralen. Zo helpt mensen met reumatoïde artritis, het verstrekken van de juiste balans van vitamine C in hun dieet.

Regel Blood Sugar:

B-vitaminen spelen een belangrijke rol bij de vertering van zetmeel en suikers, waardoor belangrijke bronnen de bloedsuikerspiegel passen. We weten dat asperges is een grote bron van B-vitaminen Dus, asperges helpt reguleren suiker in het bloed, het verstrekken van essentiële vitaminen B.

Voorkomt hartziekten-gerelateerd:

Asperges bevatten veel vitaminen en mineralen. Velen van hen helpen het lichaam op verschillende manieren. Een andere belangrijke chemische stof die aminozuren bevat asparagine. De asparagine helpen opsporen van niet alleen het overtollige water uit het lichaam, maar de overtollige zouten ook. Dus, asperges helpt mensen met hart-en vaatziekten te reguleren van de hoeveelheid zout in hun lichaam (5).

Reguleert de spijsvertering:

Asperges helpt reguleren spijsvertering en kan worden gedefinieerd als de spijsvertering. Een speciale reden hiervoor is de aanwezigheid van inuline. Een enkel type koolhydraat inuline niet verteerd in het spijsverteringskanaal. Bereikt de dikke darm onverteerd. Inuline is een voedselbron ideaal voor lactobacillen en andere bacteriën die helpen om voedingsstoffen beter te absorberen. Dus, kunnen asperges in de voeding helpen bij het verbeteren van de spijsvertering proces.

Rijke bron van mineralen:

Asperges is een rijke bron van vitaminen en mineralen. Het bevat een hoog gehalte aan koper en ijzer. Het bevat ook calcium, kalium, mangaan, en fosfor. Kalium helpt bij het reguleren van de hartslag en de bloeddruk; compenseert het effect van natrium. Mangaan is een bekend antioxidant. Koper helpt bij de productie van rode bloedcellen, terwijl ijzer helpt vormen rode bloedcellen en bloedarmoede voorkomen.

Dit zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het opnemen van asperges poeder in uw dieet. Laat het ons weten als een van de bovenstaande zal helpen. Aarzel dan niet om onderstaand commentaar te geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha