10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen en toepassingen van Geranium OilGeranium olie heeft een zoete en bloemige dat kalmeert en ontspant de geest en het lichaam.

Het gebruik van olie gaat terug tot het oude Egypte toen het werd gebruikt om de helderheid van de huid te verbeteren. De olie wordt geëxtraheerd uit de bladeren en de steel van de plant. De veelzijdige essentiële olie bevat een aantal verbindingen gedacht om gezondheid en schoonheid te verbeteren.

Voordelen Skin Geranium Olie:

Helende eigenschappen:

Iedereen wil hun huid is litteken gratis en vrij van symptomen na de operatie, acne, kook, pokken of vet-scheuren. Toepassing van krachtige helende, geranium olie op deze littekens en vlekken zal hen helpen te vervagen en verdwijnen na verloop van tijd. Bovendien is de olie helpt ook om de circulatie van het bloed onder de oppervlakte van de huid vergemakkelijken en bijdraagt ​​aan een uniforme verdeling van melanine bevorderen.


Deodorant eigenschappen:

De essentiële olie heeft een aangename geur en verheffend. De aroma olie hangen op de huid gedurende lange tijd niet hard op de huid. Bovendien zijn de antibacteriële eigenschappen helpen elimineren van lichaamsgeur ook.

Skin Tonic:

Geranium olie helpt om de huid toon. De olie zorgt ervoor dat alle systemen en functies van het lichaam eigenschappen. Het beïnvloedt ook de endocriene klieren die verschillende hormonen, zuren en enzymen reguleren in het lichaam, waardoor een duwkracht en de functionaliteit van de spijsvertering, ademhaling, zenuwstelsel functies bloedsomloop en uitscheidingsorganen. Dit alles zorgt ervoor dat de huid strakker, huid juiste verkleuring, grotere teint, het verminderen van acne, dermatitis en huidziekten, en stralende huid.

De olie moet worden verdund met vervoerder olie en aangebracht op de huid of aan het bad toegevoegd. De olie kan worden ingeademd na beregening een paar druppels op een stuk doek of tissue. Daarnaast kunt u de essentiële olie te gebruiken in een diffuser of verdamper. Laat de olie niet intern te nemen, behalve door een gezondheidswerker die toxische effecten kan hebben. Zwangere vrouwen mogen geen gebruik maken van olie, tenzij voorgeschreven door een arts.

Voordelen van de Gezondheid van Geranium Oil

Adstringerende eigenschappen:

Geraniumolie induceert contracties in verschillende delen van het lichaam. De olie maakt het tandvlees, darmen, spieren, weefsels, bloedvaten en huid samentrekken. Bovendien, de olie helpt samentrekken de buikspieren een strakker geven. Het helpt ook de huid tegen verzakking en beschermt de tanden op elkaar klemmen van uw tandvlees. Naast dit alles, de olie vermindert de vorming van rimpels vast door de huid en helpt vertraging vroegtijdige veroudering.

Antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen:

De sterke olie voorkomt de ontwikkeling van bacteriën en microben in de wonden en houdt u tegen infecties. Ook het immuunsysteem van het lichaam gestimuleerd laat cellen om het lichaam te verdedigen om zich te concentreren op de interne uitdagingen in plaats raken verzwakt door giftige stoffen in de huid.

Hemostatische eigenschappen:

Geranium essentiële olie kan helpen voorkomen bloeden. Dit is mogelijk omdat de essentiële olie een samentrekkend, die de samentrekking van de bloedvaten, en helpt de bloedstroom arrestatie. Evita ook bloeden omdat het een hemostaat die stolling en bloedstolling die helpt bij de genezing van wonden en voorkomt gifstoffen uit in de bloedbaan via open wonden verhoogt.

Cytophylactic eigenschappen:

Olie Germanium bevordert de celgroei, het stimuleren van de recycling van celdood en regeneratie van nieuwe cellen. Het helpt metaboliseren lichaam effectief te zorgen voor meer celgroei en de groei van de gameten.

Helend eigenschappen:

De snelheid van de olie proces van wonden en chirurgische incisies healing. Dankzij zijn andere eigenschappen als een hemostatische, antibacteriële, antimicrobiële en cytophylactic, maakt helend.

Diuretische eigenschappen:

Geraniumolie heeft diuretische eigenschappen die toename plassen te helpen en zorgt voor de afvoer van gifstoffen uit het lichaam niet nodig is. Deze toxinen zijn urinezuur, pathogenen, galzouten, chemicaliën, synthetische stoffen, zware metalen, suiker, vet en verontreinigingen. Bovendien plassen helpt de spijsvertering, verbiedt de vorming van overtollig gas en verlaagt de bloeddruk.

Anti-depressiva:

De etherische olie bevat anti-depressiva die kalmte te helpen en te ontspannen de zenuwen. Het is ook nuttig na de menopauze syndroom.

1 vermifugal:

De essentiële olie voorkomt intestinale wormen bij kinderen en bij volwassenen.

We hopen dat je gevonden hebt onze post behulpzaam. We kijken ernaar uit van u te horen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha