10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen en het gebruik van Fir Naald etherische olieNet als de geur van dennen? Wist ruikende essentiële olie spar naald kan vele voordelen voor de gezondheid? Of het nu een ademhaling probleem of hebben problemen met de immuniteit, de dennenboom essentiële olie heeft de mogelijkheid om ze te behandelen!

Wilt u meer weten over etherische olie van sparren naalden en de voordelen ervan te leren? Dan moet je dit bericht geven een te lezen!


Wat is Fir Needle essentiële olie?

Etherische olie van sparren naalden is samengesteld uit spar naald boomsoorten Balsemzilverspar. Sparren naalden worden gebracht door middel van de gebruikelijke proces van stoomdestillatie en essentiële olie wordt gewonnen. De naalden zijn de thuisbasis van de meerderheid van de werkzame stoffen en verbindingen.

Zoals gezegd, deze olie heeft vele toepassingen. Het wordt regelmatig gebruikt als een topische zalf voor de behandeling van veel aandoeningen. Laten we een lijst van enkele van de belangrijkste voordelen van etherische olie van sparren naalden:

Antiseptische:

Een van de belangrijkste toepassingen van etherische olie pijnboomnaald als een effectief antiseptisch. Heeft bekende antimicrobiële eigenschappen en antibacteriële eigenschappen die gewoonlijk worden geassocieerd met effectieve antiseptische middelen. Olie Fir augustus helpt voorkomen bacteriële infecties en behandelt vele voorwaarden. Bovendien kan het ook worden gebruikt als een werkzaam middel in eerste hulp. Deze eigenschappen maken spar naald olie een goede antiseptische (1).

Pijnstillende:

Olie Fir naald is zeer ontspannend en dit karakter maakt het een uitstekende remedie tegen pijn. Het is bekend om overtollige toxines uit het lichaam te spoelen en stimuleren genezing, waardoor de pijn verminderen en verhogen de sterkte van het lichaam (2).

Anti-inflammatoire:

Naast het feit dat een effectieve pijnstiller, olie spar De naald ook anti-inflammatoire eigenschappen die helpen kalmeren de actieve artritis en andere inflammatoire aandoeningen. Heeft een verzachtende werking op de huid en de aanwezigheid van antioxidanten en anti-inflammatoire middelen een effectieve anti-inflammatoir middel (3).

Ontgiften:

Zoals we hebben gezien, de olie dennennaalden heeft vele voordelen voor de gezondheid. Stimuleren van het lichaam en helpen bij het spoelen van toxines. Ze hebben ook andere voordelen, zoals het verlichten van pijn en ontsteking. Deze olie kwaliteit spar naald is goed voor mensen die willen hun lichaam te ontgiften. Snuiven op deze essentiële olie kan leiden tot zweten, die helpt duwen extra gifstoffen uit het lichaam. Stimuleert de lever, die helpt om het lichaam (4) te reinigen.

Verbeterde Metabolisme:

Meestal veel factoren versterken of belemmeren onze stofwisseling. Etherische olie van sparren naalden is een stimulerend middel, die meestal triggers onze stofwisseling, helpen om de spijsvertering te verbeteren en helpt bij het verhogen van onze hartslag. Het is een energie-booster, die ons helpt om onze energie niveaus (5) te houden.

Verbetert de ademhaling:

Sommige essentiële oliën zijn niet ontworpen om aromatherapeutische kwaliteiten te hebben en kan gevaarlijk te ruiken zijn. Etherische olie van sparren naalden wordt regelmatig gebruikt voor de behandeling van luchtwegaandoeningen. Ten eerste, deze essentiële olie induceert hoest en helpt je verliest slijm uit de longen. De anti-inflammatoire eigenschappen ook helpen verlichten de keel en bronchiën (6). Anti-inflammatoire geneesmiddelen blijken te effectiever antibiotica.

Anti-carcinogene:

Olie Fir naald heeft vele toepassingen, en één van hen bevat de doeltreffendheid als anti-carcinogeen. Moderne studies concluderen dat er vele anti-tumor olie dennennaalden, die bijdragen tot de groei van kwaadaardige tumoren te stoppen en remmen kankercellen. De structuur heeft fir naald olie tot vele toepassingen in de preventie van kanker (7).

Verhoogt Immuniteit:

Dennennaalden bevatten een hoog gehalte aan vitamine C, die bijzonder effectief is voor het immuunsysteem. Vitamine C is een van de meest effectieve antioxidanten die niet alleen elimineert vrije radicalen, maar helpt ook inleiding van de productie van witte bloedcellen. Witte bloedcellen meestal vallen ziekteverwekkers en infecties vóór (8).

Behandel Body Geur:

De geur van het lichaam kan een pijnlijk probleem zijn en kan je het gevoel minder vertrouwen in jezelf. Etherische olie van fir naald wordt veel gebruikt voor de behandeling van lichaamsgeur omdat het een aangename geur natuurlijk. De wetenschap zegt dat zelfs olie dennennaalden is antibacterieel en helpt bij het verwijderen van bacteriën geuren creëren verlof ruiken als een dennenbos.

Water:

Essentiële olie van dennennaalden heeft een verzachtende aroma en antibacteriële; waardoor het een van de essentiële oliën baden meest gebruikte vandaag. Een halve theelepel van de olie van de dennennaalden in het bad kan wonderen doen voor de huid, lichaam en geest doen.

Dus waar wacht je nog op, te beginnen met de olie van dennennaalden en geniet van de voordelen ervan. Deel je ervaringen door het verlaten van een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha