10 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen en het gebruik van de Citroen Pruim

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 4, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Last van roos? O wordt frequent moeite buik nemen van een tol op je? Slechte eetgewoonten en levensstijl lui zijn de belangrijkste oorzaken van ziekten, zowel kleine en grote.

Maar, er is een super voedsel dat je lekker geheim van een goede gezondheid kan zijn? Nou, we hebben het over pruimen citroenen hier! Wilt u weten de vele medische factoren kunnen worden behandeld? Lees het bericht hieronder!


Spijsvertering te verbeteren:

Pruim Lemon bevat voedingsvezels, die wonderen doet voor je spijsvertering. Vezel regelt stoelgang en maakt een einde aan uw constipatie en een opgeblazen gevoel de problemen. Het voorkomt ook darmkanker.

Boost Immuniteit:

Een sterke immuniteit is zeer belangrijk voor een gezonde en ziektevrij. Kauwend op een pruim citroen helpt vergroting van de immuniteit. Het is een opslagplaats van vitamine C, die beschermt tegen verkoudheid, griep en andere infecties. Het helpt elimineren de schadeveroorzakende vrije radicalen uit het lichaam. Pruimen citroen verbeteren celgroei en wondgenezing bevorderen.

Rijk aan antioxidanten:

Antioxidanten zijn zeer essentieel voor de levensvatbaarheid van een menselijk lichaam. Plum Lemon is ook een rijke bron van vitamine A, die fungeert als een antioxidant. Het helpt om de huid zacht en soepel te maken en reduceert alle symptomen van maculadegeneratie. Bovendien, antioxidanten spelen een belangrijke rol bij het verwijderen van schadelijke vrije radicalen uit het lichaam.

Te helpen gewicht te verliezen:

Pruimen citroen vruchten zijn rijk aan vezels die een laag aantal calorieën en een hoge voedingswaarde hebben. Helpt je verliest en lichaamsgewicht te behouden. Als je verliest die koppige pond is de resolutie van dit jaar, is het noodzakelijk om de keel pruimen citroenen. Het zal je een vol gevoel en voorkomen dat u van eetbuien op ongezonde snacks.

Bevordering van de cardiovasculaire gezondheid:

Citroen pruimen zijn een must-have voor het behoud van gezondheid van het hart. In feite bevatten ze antioxidanten die de oxidatie van cholesterol te voorkomen. Vermindert het risico op hartaanvallen en beroertes. Het vezelgehalte in pruimen helpt ook strijd cholesterol.

Vechten Anti-Ageing:

Plum Lemon is een uitstekende voeding voor uw huid. Helpt tegen donkere vlekken en vlekken. Het heeft ook de voordelen van huidverstrakking en rimpels en andere tekenen van veroudering. Drink pruimensap citroen zal uw huid te verjongen en laat je fris en jong op zoek!

Het verbeteren van de gezondheid van de ogen:

Pruimen citroen verbeteren van uw visie. Eet elke dag zal helpen om uw ogen gezond voor een zeer lange tijd, zelfs als je oud bent. In feite, kan het helpen om afscheid te nemen van uw bril snel zeggen!

Natuurlijke zonnebrandcrème:

Je weet pruim citroen kan ook fungeren als een natuurlijke zonnebrandcrème? Ja, dat kan! Ze beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon en voorkomen dat de huid van brandwonden en tans.

Verminder Roos:

Pruimen citroen kan ook elimineren roos effectief behaard. Het bevat vitamine C, die de groei van haarfollikels en voor de behandeling van jeukende hoofdhuid en schilferige bevordert. Vergeet dure behandelingen en salon shampoos en binge op de sappige vrucht om een ​​einde te maken aan uw problemen met roos.

Het voorkomen van ziekte kritiek:

Last but not least, pruim citroen helpt u te beschermen tegen dodelijke ziekten zoals kanker. Het remt ook tumoren ontwikkelen in je lichaam. Het is een natuurlijke oplossing voor reumatoïde artritis en astma.

Nu weet je de vele voordelen voor de gezondheid van deze vrucht pittig. Dus, waarom wachten? Onder andere pruimen citroenen in uw dieet vandaag en houden ziekten en veroudering bij baai in een heerlijke manier!

Als je weet dat een aantal smakelijke recepten die gemaakt kunnen worden met behulp van pruim citroen als ingrediënt, neem dan met ons te delen. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha