10 Verbazingwekkende Gezondheid Voordelen van het gebruik van een hometrainerWil je je onderlichaam super-sterk te maken? Heb je ooit de behoefte gevoeld om apparatuur 'magie' die zorg kunnen dragen voor hun behoeften welzijn, zelfs als je lui om naar de sportschool te voelen? Dus hier gaan we, je hebt een favoriete oefening machine aller tijden - de hometrainer!

Elke sportschool heeft een hometrainer. Dus, de meeste van jullie waarschijnlijk weten hoe het eruit ziet. Een hometrainer is een stationaire cyclus, die een zadel heeft, vent, halters, een monitor om te werken en te registreren uw hartslag, en een aantal andere opties voor de weerstand en spinnen.


En als klap op de vuurpijl, heeft een aantal fantastische voordelen! Als je wilt weten wat die voordelen zijn, en ze hebben hulp nodig om een ​​aan te schaffen, dit bericht is voor u!

Geweldige optie Cardio:

Je kunt niet zomaar rijden elke dag cardio u; je variatie nodig. Het is een bekend feit dat door dezelfde beweging passeert herhaaldelijk maakt ons lichaam immuun voor dergelijke activiteiten. Dus als je elke dag uit te voeren voor de volledige cardio, dan heeft u waarschijnlijk niet branden zo veel calorieën als je zou doen als je schokkend en verrassend uw lichaam te houden. Fietsen is een geweldige optie cardio die je kunt integreren in uw trainingsprogramma. Het geeft je alle cardiovasculaire voordelen die je krijgt van een andere cardio-oefening. Het is een goede manier om te trainen en versterken van je hart en luchtwegen zonder overbelasting met overmatige activiteit.

Krachttraining:

Fietsen doelen meeste van de spieren van het onderlichaam. Er zijn mogelijkheden om te vergroten en je weerstand verlagen. Dit biedt krachttraining effectief is voor uw onderlichaam. Wanneer de fiets beweging wordt herhaald voor een periode vetverbranding en oefeningen spieren. De constante krimp en uitzetting van de spieren zorgt isotone oefening. Versterkt en bouwt de spieren van het onderlichaam, en treinen een sterke kern.

Gewichtsverlies:

Dit moet hoog op de lijst van de voordelen zijn, wat zeg je? We proberen om gewicht te verliezen deze dagen. En de cyclus oefening kan het iets voor jou! Want het is een goede cardio-oefening en is ook een effectieve krachttraining kansen, fietsen verbrandt veel calorieën. Volgens womenshealthmag.com, kan een vrouw van £ 135 branden tot 500 calorieën per uur van het wielrennen. Fietsen zorgt voor een dubbele punch om uw doelstellingen van het gewichtsverlies als het brandt niet alleen vet, maar ook versterkt en ontwikkelt de spieren. Fietsen ook passen voor 20 minuten helpt om het gewicht te houden op dagen dat je niet veel tijd voor een training te hebben.

Uitoefenen laag risico:

Fietsen is een oefening in een laag risico, low-impact. Met volledig- cardio zoals rennen, springen, etc., bestaat het gevaar van knie verwondingen zoals stoten en masturberen kniegewrichten en enkel constant. Maar met fietsen, de impact op de knieën en andere gewrichten is zeer laag. In feite, studies tonen aan dat, in plaats van beschadiging van de gewrichten, fietsen hen daadwerkelijk versterkt.

Verbetering van de mobiliteit:

Fietsen helpt om het bewegingsbereik van de verbindingen verbeteren. Knieën, enkels en heupgewrichten worden beïnvloed door fietsen. Wanneer u peddelen, al deze gewrichten draaien, wat goed is voor hun bewegingsbereik en nog sterker.

Gemakkelijk en handig:

Fietsen kan worden gedaan door alle niveaus van oefeningen - beginner, intermediate en advanced. Omdat de fiets heeft de opties om de weerstand, clip en ritme te veranderen, past volgens uw eigen niveau. Hometrainers zijn ook erg handig, als je kunt multitasken tijdens het gebruik van een hometrainer. U kunt tv kijken, lezen, borstel, en kunnen veel van deze dingen gewoon te gaan zitten doen. Dit komt zeker als een zegen voor ons die zijn vervloekt voor het leven altijd druk en altijd druk en kan voldoende tijd voor onze oefening niet vinden.

Klimaat Vriendelijke:

Zie je, soms is het te koud, soms is het te warm en soms zelfs regenen! Het voelt bijna alsof het lot is een samenzwering om ons uit te oefenen. Met indoor cycling, kunt u het pakket van cardio te krijgen, zonder enige inmenging van het weer. Dus het is een win-win situatie.

Mood Lifter:

Oh yeah! Velen noemen het een hometrainer stemming lifter. Verbetert de stemming en verhoogt het energieniveau in grote mate. Het is ook geweldig als een stress-buster. Er is een duidelijk voordeel voor de fiets als een stress-buster of mood-lifter eetbuien, vind je niet? Verbetert zowel je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Killer onderlichaam:

Oh, je weet hoe jaloers je elke keer zie je de benen of het hoofd van een fietser voelt! Herhaaldelijk fietsen oefenen de quadriceps, hamstrings en bilspieren om ze te boetseren in een vorm moordenares. Fietsen doelen de meeste van de spieren van uw onderlichaam - binnenkant van de dijen, buitenkant van de dijen, hamstrings, kuiten, schenen en billen. Dus geen donder dijen of dikke kuiten.

Betere gezondheid:

Fietsen is niet alleen helpt bij gewichtsverlies, maar verbetert ook uw algehele gezondheid. Volgens womenshealthmag.com, een fietser woont twee jaar langer dan niet-fietsers en lijden 15% minder ziekte. Fietsen is ook verrassend voor de cardiovasculaire gezondheid. Derhalve verbetert de interne gezondheid en verhoogt de levensduur.

Tips voor een goede workout Fietsen:

Hier zijn enkele tips die u moet nemen in je workout fiets naar de beste resultaten van de sessie te krijgen:

Sella:

Kies uw stoel verstandig. Je zadel of de zitting moet comfortabel zijn om niet naar de kont beschadigen tijdens het werken.

Locatie:

Neem plaats door een professionele vast. Als je het zelf doet, in gedachten houden je stoel moet op een zodanige hoogte dat de benen licht gebogen, terwijl je fietst. Het neemt het risico van druk te zetten op de knie gewrichten en zorgt voor een betere controle ook.

Stuur:

De meeste professionals adviseren dat u een hometrainer moeten kopen met het stuur, en het stuur moet worden aangepast tot een hoogte van meer dan uw plaats. Met halters aangrijpt bovenlichaam, wat niet mogelijk mini hometrainer die het stuur heeft. Bovendien moet het stuur zijn op armlengte van je lichaam.

Resistance:

Weerstand is evenzeer een onderdeel van je training fiets als is snelheid. Terwijl snelheid met cardio voordelen, moet de weerstand krachttraining. Als u geen gebruik maakt van voldoende weerstand, hoef je niet je spieren genoeg werken. Dit betekent dat u niet branden zo veel calorieën als je kan en zal de resultaten beïnvloeden. Daarom is het gebruik voldoende sterkte, zelfs als dit betekent dat de snelheid vertraagt.

Positionering van het lichaam:

Leun niet naar voren zo veel fietsen. Veel mensen neigen naar voren leunen zodat hun bovenlichaam nagenoeg evenwijdig is aan de grond. Leun maar een beetje 'en houd uw core strak tijdens het fietsen. Als je naar voren leunt erg, interfereert met de ademhaling en zuurstofopname. Dit betekent dat het sneller zal opraken en niet werkt op uw optimale best.

Met Variaties:

Zorg ervoor dat er een variatie in je training. Als je winkel in hetzelfde tempo voor een uur zonder enige verandering, zult u niet de gewenste resultaten te krijgen, omdat de spieren aan te passen aan repeterende bewegingen over een lange periode. Daarom moet u uw spieren constant te shockeren met variaties om u te houden aan de rand en maximale calorieverbranding. Fietsen, zoals loopband, heeft opties zoals heuvel, bergaf, vlakke weg, weerstand tegen verandering, en nog veel meer.

Muziek:

Gebruik muziek om uw training te verhogen. Zie, wij mensen hebben dit instinct om te gaan met de beats (en hoeven niet naar een danser voor deze zijn). Maak een afspeellijst voor uw training fiets. U kunt de nummers selecteren op basis van hun lijnen en ze gebruiken om veranderingen in je training te brengen als sneller om een ​​snelle lied en met behulp van de heuvel of de weerstand tegen een langzaam een ​​beat te venten.

Hoe kunt u uw hometrainer te kiezen:

Hometrainer is relatief een van de fitnessapparatuur meer budget-vriendelijk die er zijn. Het is belangrijk om uw hometrainer te kiezen.

Uw hometrainer moet een comfortabele zadel, die instelbaar is om een ​​goede hoogte te hebben.

Vervolgens weet het gewicht van uw fiets kan alvorens te kopen te nemen. Terwijl een motie voor de lagere gewichtsklassen is handiger, moet u rekening houden met het gewicht van alle mogelijke gebruikers van de fiets in het gezin alvorens te kopen.

Als u of een andere gebruiker kan kon fiets rugproblemen heeft, is het raadzaam om een ​​fiets met een rugleuning bevestigd hebt. Aan de andere kant, als er problemen met de rug, waardoor niet geneigd om duurdere model te kopen alleen omwille van een extra accessoire dat is niet noodzakelijk.

Het stuur moet verstelbaar en mobiel zijn, net als een crosstrainer.

Zorg ervoor dat uw fiets heeft een optie om weerstand te gebruiken. Meestal is er een pomp in de nabijheid van de handgrepen waardoor het mogelijk is om de weerstand veranderen. Van tevoren te controleren of het goed werkt of niet.

De volgende belangrijke functie te zoeken in uw fiets is het scherm. Zorg ervoor dat uw fiets heeft een display staat het tonen van uw snelheid, hartslag en het aantal verbrande calorieën. Dit helpt op het werk als je je vooruitgang kunt opnemen.

Als uw budget kunt u de duurste opties te zoeken, kunt u proberen de fietsen die worden geleverd met extra functies. Er zijn opties voor hometrainers die komen met halters, of een stap-voor-stap en tornado aangesloten zoals het model van Bodygym 6000R. Dan zijn er de fietsen die zijn gemodificeerd elliptische en bieden de voordelen van beide. Zie je wat ik me voorstellen.

Controleer de reviews alvorens uw aankoop uit te vinden of de fiets is stevig en veilig genoeg en het kan een beetje 'ruw gebruik te nemen.

Dit zijn de fundamentele dingen die men moet weten voor het kopen van een hometrainer. Zorg ervoor dat u uw dealer vragen om een ​​garantiekaart die het bedrijf biedt. Aan het eind van de dag, om te investeren in een goede fiets die u kunt nemen over je trots terwijl u werkt.

Conclusie:

Fietsen is geweldig voor uw gewichtsverlies doelen effectief en tonen het lichaam. Je krijgt een ronde kont welgevormde, moordenares gesneden benen en kuiten. Maar, er is een catch. Er kan alleen worden gedaan met de fiets de hele tijd, omdat, terwijl de fiets is een van de beste manieren om te beeldhouwen en versterking van het onderlichaam, doet niet veel voor het bovenlichaam, zelfs met de dubbele actie stuur. Dus zorg ervoor dat je genoeg bovenlichaam workouts elkaar fietsen. Je moet ook andere cardio-activiteiten, zodat de fiets niet saai voor je wordt. Tot slot, terwijl een cyclus van de oefening is geweldig, je kunt ook een gewone fiets voor gebruik wanneer je nodig hebt om korte afstanden te reizen. Biedt niet alleen alle bovengenoemde voordelen voor de gezondheid, maar het is ook eco-vriendelijk en pocket-vriendelijk!

Spinning blij!

Heeft u een hometrainer? Heeft u regelmatig gebruikt? Heeft u liever naar de sportschool? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha