10 verbazingwekkende eigenschappen van tomaat HUMBLE10 verbazingwekkende eigenschappen van tomaat HUMBLE

Ah, de tomaat. Een van de meest nederige, sappige vruchten in het bestaan. Of u nu snijden en in blokjes snijden een voor een salade, strooi er wat op de top van een pizza, steken ze in onze pasta, of pureren wat voor onze soep, tomaten zijn klaar en bereid om ons te laten niets met hen te doen.

De tomaten zijn in feite niet alleen erg lekker en veelzijdig, maar zijn ook rijk aan tal van voordelen voor de gezondheid die ons blijven mensen tot een minimum. Maar omdat ze zo nederig, dat wil niet toegeven! Dat betekent dat het ons grote tomaat nederig en altijd blozen. Dus, laten we een kijkje nemen op 10 geweldige voordelen van tomaten, een van de beste ooit fruit wereldwijd.


1. Tomaten zijn goed voor je huid

Veel van de duurste gezichtsreinigingsmiddelen bevatten een stof genaamd lycopeen - en dus ook doen tomaten. In feite, tomaten bevatten veel lycopeen die volledig overwonnen die dure over-the-counter gezichtsreinigingsmiddelen.

Voor een natuurlijke gezichtsreiniger, kon je veel erger dan het kopen van een pakket van tomaten. Alles wordt dan verplicht om te doen is schil en plaats de huid op je gezicht kaal. Laat gedurende ten minste vijf of tien minuten voordat het af te wassen. En bingo! Uw gezicht zal nu voelen mooi, glad en helder, dankzij de exfoliërende werking en tomaat licht polijsten.

2. Tomaten kunnen het risico op kanker te verminderen

Een van de grote voordelen van het eten van tomaten is dat ze het risico op kanker kan verminderen. The Big C is een van de grootste bedreigingen voor ons levensonderhoud, en kan ingekort het leven van mensen voor vele jaren. De nederige tomaat, echter, is klaar om de strijd tegen kanker te leiden en als gevolg van de eerder genoemde hoge niveaus van lycopeen, kunt u werken aan ons risico op het ontwikkelen van darmkanker, maagkanker en uitgestrekt op de grond onder anderen verminderen.

Om het meeste uit deze ronde kanker strijders te krijgen, kan het koken in deze trant produceert meer lycopeen. Tomatensoep iedereen?

3. Tomaten zijn goed voor de botten

Bezorgd over de zwakke, broze botten? Hij had een recente blessure die neemt zijn tijd om te genezen? U hoeft geen zorgen te maken over een van deze als u meer tomaten te introduceren aan uw dieet, omdat een andere één van de prachtige voordelen van tomaten is dat ze kunnen helpen botten te versterken.

Zie, tomaten zijn rijk aan vitamine K en calcium, wat betekent dat het werk te versterken en te repareren onze botten. We kunnen ook opnieuw naar lycopeen, waarvan is aangetoond botmassa te verhogen. Bovendien kan lycopeen ook de strijd tegen osteoporose. Ga tomaten!

4. Tomaten kunnen helpen reguleren suiker in het bloed

Diabetes-patiënten zijn vaak verteld om meer tomaten te eten. Waarom? Nou ja, natuurlijk proeven ze groot en dat kan alleen genoeg om ons beter te voelen zijn. Maar een van de grote voordelen van tomaten is dat deze sappige rode ballen ook helpen herstellen onze bloedsuikerspiegel normaal.

Dit is vooral omdat de tomaten zijn rijk aan chroom, en wanneer ons lichaam mijnen, onze bloedsuikerspiegel beter geregeld. Dus, voor een evenwichtige voeding zonder onaangename verrassing, eet meer van, rode sappige dingen!

5. De tomaten kan helpen voorkomen dat DNA-schade

Je kunt je afvragen waarom de DNA-schade land nog moet lastig vallen. Immers, de DNA-schade is niet iets dat je hoort over. Heb je gehoord van diabetes, osteoporose, kanker en hart-en vaatziekten, maar niet DNA-schade. Dus waarom zou u schelen?

Nou, DNA-schade door vrije radicalen is wat leidt tot dergelijke ziekten hierboven. Eet meer tomaten betekent dat u voorkomen dat deze aandoeningen bij de bron, zoals antioxidanten in deze prachtige rode strijd 'vruchten' uit die vervelende vrije radicalen.

6. Tomaten beknotten Ontsteking

Gebleken is dat door het drinken van een glas tomatensap per dag, kunnen we de hoeveelheid TNF-alfa verminderen onze bloedspiegels van meer dan 30%. Dit is een geweldig ding, omdat het de TNF-alfa dat ontsteking veroorzaakt.

En ontsteking is natuurlijk iets wat we associëren met een groot aantal degeneratieve ziekten, zoals hartziekten en kanker.

7. Tomaten zijn rijk aan vitamine A

Een van de prachtige voordelen van tomaten is dat ze zijn rijk aan vitamine A. Ze zullen niet toegeven, natuurlijk, want ik ben te bescheiden voor dat soort dingen. Maar vitamine A is super handig, omdat het helpt om onze huid gezond te houden, evenals onze tanden, botten en slijmvliezen.

De helft van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine A te krijgen, alles wat je hoeft te doen is alleen eten

één

kopje rauwe, gehakte tomaten. Zo eenvoudig als een wandeling!

8. Tomaten kunnen helpen bij het controleren van astma

Astma is een vervelende storing die miljoenen mensen wereldwijd. Maar een van de makkelijkste manieren om het te controleren en lekker is om meer tomaten te eten.

Yup, vanwege de hoeveelheid lycopeen en vitamine A in deze meisjes blozen, astmasymptomen spanning kan gemakkelijk worden verhoogd. Mooi!

9. Tomaten Verminder het risico van bloedstolsels

Weinigen van ons zorgen te maken over bloedstolsels op een dagelijkse basis, maar de harde waarheid is dat bloedstolsels ontstaan. Ze kunnen gemakkelijk worden vermeden actief en mobiel, omdat bloedstolsels meestal vormen wanneer we niet in staat te bewegen.

Daarom worden reizigers geadviseerd om te waarborgen dat steeds de benen strekken op lange vluchten. Maar bloedstolsels kunnen vormen, zelfs als we ziek zijn, of over de leeftijd van 60. De meest verontrustende is dat ze kan iedereen overkomen, en kan zelfs levensbedreigend zijn.

In feite kan het vormen van bloedstolsels omdat onze bloedplaatjes cellen samen worden samengeklonterd, die kunnen brengen en coagulatie. Stop dit te voorkomen is essentieel voor onze goede gezondheid. En een van de manieren om dit te voorkomen is om meer tomaten te eten. Zijn!

10. Tomaten kunnen beroerte voorkomen

Voordelen van tomaten zijn ook het voorkomen van een beroerte. Beroerte is een slechte, slechte zaak die drastisch de levensstijl van de mensen voor de slechter kan veranderen. Beangstigend, kan een beroerte iedereen overkomen en altijd slaat zonder waarschuwing. Gelukkig, het eten van meer vrolijk en bescheiden tomaat kan daadwerkelijk helpen een beroerte te voorkomen. Dit is te danken aan de hulp van onze goede vriend lycopeen. Alle hagel lycopeen!

De nederige tomaat, dan kan letterlijk ons ​​helpen veel correcties. Zelfs als je niet van de smaak van rauwe tomaten, er zijn vele manieren waarop u kunt nemen in een smakelijke voeding. En 'enige kans om te experimenteren en creatief te zijn, want onze nederige begeleider letterlijk alles kan doen.

Je weet dat de andere voordelen van tomaten?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha