10 Verbazingwekkende Bestedingen en Voordelen van Patchouli OlieU wilt een natuurlijke deodorant die je fris kunt houden de hele dag? Of wat dacht u van een super-goede ingrediënt dat je stemming kan verheffen tijdens inspiratie? Nou, we hebben het over patchouli olie hier!

Op grote schaal gebruikt in de aromatherapie, deze olie heeft vele helende eigenschappen en voordelen. Wil ze weten? Geef dit bericht uitvoerig lezen!


Verheffen Mood:

Een van de redenen patchouli olie wordt gebruikt in de aromatherapie is dat het prachtige kwaliteiten antidepressivum. De olie staat bekend om uplifting stemming, duwen ontspanning en de teleurstelling weg te rijden. Geurolie heeft een invloed op serotonine en dopamine hormonen in het lichaam.

Antiseptische:

Patchouli olie wordt sterk aanbevolen voor gebruik in geval van wonden en zweren, omdat het voorkomt dat de ontwikkeling van infecties. Deze eigenschap maakt het erg belangrijk voor het gebruik bij de behandeling van wonden, teneinde de ontwikkeling van elk type infecties zoals tetanus en omstandigheden op lange termijn te voorkomen.

Anti-inflammatoire:

Patchouli olie heeft eigenschappen waarmee kalmeert ontstekingen en huidirritatie. Dit maakt het geschikt voor gebruik onder omstandigheden zoals artritis, jicht en enkele andere aspecten verband skin.

Afrodisiacum:

De olie heeft ook uitstekende afrodisiacum, dankzij welke het sterk aanbevolen om te worden gebruikt voor de behandeling van seksuele problemen. In dergelijke gevallen patchouli olie helpt stimuleren libido door het stimuleren geslachtshormonen en lost ook problemen zoals erectiele dysfunctie, angst en sexuele frigiditeit.

Verhoogt RBC Productie:

Het gebruik van patchouli olie verhoogt de productie van rode bloedcellen in het lichaam waardoor de groei gestimuleerd. Dat gebeurt patchouli olie verhoogt de bloedcirculatie in het lichaam en oxideert de bloedcellen leidt tot de groei verbeteren ook. Deze actie in het lichaam helpt bij het behoud van een gezonde huid die jong en levendig uitziet.

Maskers Body Geur:

Patchouli olie is vooral bekend om zijn geur en is daarom een ​​prachtige methode om de geur van het lichaam te maskeren of gebruik het als een deodorant. Het wordt echter aanbevolen om de olie in een verdunde vorm te voorkomen dat een opdringerige of te sterke geur uit het lichaam.

Als een diureticum:

Het gebruik van patchouli olie leidt een individu om te plassen te vaak leidt tot gewichtsverlies, lage bloeddruk, verhoogde eetlust, het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en het verlagen van het cholesterolgehalte. Dit helpt ook een voorkomen dat de kans op nierstenen in de volgende run en zorgt voor de gezondheid van de gebruiker ook.

Insecticide:

Patchouli olie is een prachtige insecticide, die helpt om muggen, bedwantsen weg te rijden, luizen, vliegen, enz. Uit de buurt van woningen. De olie voor dit doel kunnen worden ofwel opgeslagen in een hoek of kan worden verbrand om de geur een lange tijd bewaren en houden insecten. Dit is ook de reden patchouli olie wordt gebruikt in body lotions, sprays, verstuivers etc.

Kalmeren hyperactieve/Nervi overgevoelig:

Patchouli olie kalmeert ontstekingen en heeft een kalmerend effect, dat is zeer nuttig in gevallen van zenuwen overgevoelig en hyperactief. De olie is zeer nuttig voor degenen die moeite rustig te slapen of slapeloosheid.

Verhoogt het metabolisme:

Het gebruik van patchouli olie verhoogt de metabolische functies van het lichaam toning functionerende lever en maag; aldus bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het lichaam.

Overtuigend, moet je gewoon in gedachten houden een feit dat de geur van patchouli olie niet prettig voor sommige mensen kunnen zijn. In dergelijke gevallen worden toegepast in een verdunde vorm zodanig dat de geur wordt mild en voordelen nog steeds binnen bereik.

Bent u zich bewust van de andere voordelen van patchouli olie? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha