10 Verbazingwekkende Bestedingen en Voordelen van Copaiba OilHeb je ooit copaiba olie voordat gebruiken? Nooit gehoord van de vele voordelen die het biedt voor ons? De meesten van ons kennen alleen de weinige oliën zoals kokos of olijfolie, die vaak niet beseffen er zijn andere gezonde oliën die van groot nut kan zijn voor ons!

Wilt u meer weten over de voordelen voor de gezondheid van deze geweldige olie Marvel weten? Dan moet je dit bericht lezen!


Ontsmettingsmiddel:

Een van de eerste bekende toepassingen van Copaiba olie is effectief als desinfectiemiddel. Studies tonen aan dat bepaalde chemische stoffen in Copaiba Balsam hebben een sterke anti-microbiële eigenschappen. Het doodt bacteriën, bacteriën en schimmels. Kan oraal worden toegediend (op voorschrift of toezicht van een arts), of het kan ook extern worden gebruikt (1).

Actueel pijnstillende:

E 'werd aangetoond dat copaiba olie is een effectieve pijnstiller (pijn reliever) voor wonden, huiduitslag, insectenbeten, steenpuisten, en dermatitis. Het helpt ook genezen de pijn veroorzaakt door artritis en rugklachten. De toepassingen variëren van topische behandeling van wonden, uitslag, blaren en pijn, voor de behandeling van nagel schimmel.

Diureticum:

Copaiba balsem is een natuurlijk diureticum. Het dankt zijn karakter diureticum voor de olie die het bevat. Indien gescheiden van de andere bestanddelen tijdens de spijsvertering, deze olie verbetert nierfunctie. Hoewel een overmaat aan copaiba complicaties, en patiënten kunnen veroorzaken met een aanleg voor nier zweren wordt geadviseerd tegen het gebruik van copaiba, in gereguleerde doses fungeert als een diureticum.

Slijmoplossend:

Copaiba is van oudsher gebruikt als slijmoplossend middel, en is sindsdien gebruikt om bronchitis te behandelen. Drink een afgemeten dosis Copaiba olie kan helpen duidelijk congestie, hoest te behandelen en is ook gebruikt bij de behandeling van ademhalingsstoornissen zoals astma en bronchitis; die helpt om de hoest te onderdrukken en te verdrijven slijm. Het kan indigestie en maagklachten veroorzaken bij sommige mensen, en daarom de meest wenselijk ding onder leiding van een arts te nemen.

Cellulitis te verminderen:

Maakt gebruik van externe copaiba niet alleen huiduitslag en fungeert behandelen als een pijnstiller. Studies hebben aangetoond dat regelmatige toepassing van copaiba olie kan helpen bij het verminderen van de flab kwark dat je zo voorzichtig. De olie kan worden gemasseerd in de dijen, heupen en billen om cellulitis te verminderen.

Elastische huid:

We weten dat copaiba olie zowel intern als in lokale toepassing wordt gebruikt. Naast de pijn en helpen genezen huiduitslag, aambeien en andere snijwonden en kneuzingen kunnen Copaiba olie ook worden gebruikt om de huid zachter maken. Het helpt bij de regeneratie van collageen, het weefsel dat onze huid zijn elasticiteit leent. Regelmatige toepassing van copaiba olie kan u helpen om de huid zachter.

Ontstekingsremmend middel:

Copaiba olie werd als een effectieve anti-inflammatoir middel, die de binnenzijde en de buitenzijde van het lichaam gelijkmatig helpt. Dit maakt copaiba een middel zoals effectieve anti-inflammatoire. Echter, de olie is giftig, en moet onder toezicht van een arts worden gebruikt.

Verwijdert Mollen:

Er is nog enige controverse rond het gebruik van copaiba om mollen te verminderen. Aangenomen wordt dat de olie copaiba in combinatie met dragers verlaagt de verspreiding molen. Ook wordt aangenomen dat het continu gebruik zijn grootte kan verminderen en normaliseren de kleur.

Vermindert Littekens:

Copaiba olie heeft een groot aantal toepassingen. Zijn eigenschappen actueel maken zulke belangrijke ingrediënt in crèmes en dermatologische producten. Regelmatig gebruik van copaiba olie kan helpen verminderen littekens. Veel vrouwen gelden copaiba olie te verminderen en te elimineren striae na de zwangerschap.

Gevechten Maagproblemen:

Copaiba olie is bekend om hulp te bieden aan maagzweren, en in sommige gevallen zelfs maagkanker. Sommige studies hebben kunnen de anti-chaperone identificeren, terwijl andere studies onduidelijk blijven de anticarcinogene olie copaiba geweest. Echter, kan de dosering van olie copaiba geregeld helpen kalmeren maagzweren (2).

Copaiba oleoresin heeft zoveel geneeskrachtige voordelen en bijwerkingen. Studies hebben echter in staat om ons definitief te vertellen wat copaiba olie is effectiever, vaak zinspeelde op slechts onvolledige onderzoeken en mogelijke voordelen geweest. Vervolgens prijst traditionele geneeskunde Copaiba olie en werd verwacht dat de meeste van de bovengenoemde voordelen bieden.

Kent u andere voordelen van copaiba olie? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(1)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha