10 van de ergste manieren om te flirten met iemand10 van de ergste manieren om te flirten met iemand

Je zou kunnen denken dat de oude technieken van flirt zijn gedateerd, en het is tijd dat u en iedereen probeerde iets nieuws.

Het probleem hier is dat a) de oude technieken niet gedateerd en b) zijn geest weer kon iets belachelijk dat rampzalige gevolgen heeft zijn.


Om ervoor te zorgen dat je nooit in de val van het maken van Undateable lijken elke persoon in de kamer vallen, nemen we een kijkje op de 10 slechtste manieren om te flirten met iedereen. Tip: Vermijd alle!

1. Stalking - en dan is hun levensverhaal te openbaren aan hen

"Dus, je hotdogs?"

"Hoe weet je dat?"

"Duh! Uw profiel foto in 2009, dom."

Dus je hebt ze gewoon te vinden op Facebook en je besluit om te genieten van een scala aan Facebook stalking. Terwijl dit leuk voor u kan zijn, kan het ook storend zijn als je dan beslissen om hen te vertellen alles over hun leven. De sleutel tot het flirten is om dingen aan andere mensen te vinden - ze niet vertellen wat ze al alles weten. Waar is het plezier?

2. Coming On Strong

Je hebt besloten te gaan voor de kill na vijf minuten. Good luck!

Ja, want je gaat nodig hebben. De vreugde van flirten is allemaal in het voorstel; Het is geruïneerd wanneer het te sterk wordt. Als je te dicht bij hen, na slechts een paar minuten, zodat ze kunnen je adem op hen voelen, je bent nergens heen. Ze gaan gewoon aan te nemen je wanhopig en behoeftig zijn. In plaats daarvan, terug te trekken en spelen met onverschilligheid. Fun!

3. Glimlachend From Afar

Ja, een fantastische flirten techniek is om het oog van iemand die door de kamer te vangen. Maak oogcontact en glimlach. Op deze manier, weet iemand dat je geïnteresseerd bent.

Maar je moet om een ​​beweging te maken. Als je blijft zitten, lacht en kijkt, gaat het om te zetten in iets heel raar na een uur. Je nodig hebt om de eerste stap te zetten na een tijdje je ogen zijn vergrendeld. Flirten van een afstand de hele nacht is niet cool, en het wordt echt pijnlijk na een tijdje '. Zoals, kunnen ze niet vertellen of u bent flirten met hen of sizing voor iets anders.

4. Flirt met hun vriend

In 1967 Flirt Guide, "Flirt met hun vriend" was hoog op de lijst van dingen te doen. Maar wetenschappers hebben nu ontdekt dat gewoon niet echt werken. Terwijl het flirten met hun vriend is ideaal voor degenen die zijn te verlegen om te flirten met het echte doel, doet uw bedoelingen duidelijk. De echte persoon die u geïnteresseerd bent is geen indicatie dat je ze graven, echter, en je zou kunnen eindigen besteden maanden proberen om een ​​verloren zaak te jagen.

Net als veel andere dingen in het leven, moet je rechtstreeks naar het punt.

5. Steken Facebook

Geen twijfel, sommigen van ons hebben het zilver vingers gehad en we kunnen flirten als George Clooney als we op Facebook. Maar als het gaat om de echte wereld en de echte interactie correct, we bevriezen. We hebben geen zilver tongen, en onze praatje-up lines uitgegroeid tot een puinhoop.

Het probleem is dat als je je houdt aan Facebook te lang, je bent echt nergens heen. U kunt alleen "als" hun foto's voor een bepaalde periode van tijd voordat de andere persoon te vervelen en verder gaan. Ze willen het echte leven flirt, weet je!

6. Geen Texting Voor leeftijden

Dat de sleutel tot een goede flirt is om ze te laten wachten? Denk opnieuw. Als je te veel tijd bewust nemen om terug tekst, krijg je vervelen. Zij zullen gefrustreerd en interesse verliezen. Een goede flirt sessie is waar de dingen bewegen snel, en het momentum groeit het verlangen toeneemt. Je moet snel en geestig, niet traag en saai. Niemand wil dat. Als u een bericht hebt verzonden en u kunt beantwoorden, dan antwoord!

7. Too Tease

Plagen is een groot deel van het flirten, en al het beste flirters genieten van het. Maar soms kun je te ver gaan. Als, bijvoorbeeld, plagen flirt maakt je hele repertoire, wilt u misschien om te komen met een nieuwe trukendoos.

Te spannend op het einde zal maken van de andere persoon te krijgen defensief, en op dit punt de dingen kan ernstige en nerveus. Als u niet wilt dat ze boos, want als ze boos is alles verpest. Tease, maken grappen, maar niet te veel. En het licht te houden!

8. Pesten

Vergeet niet de code van de speeltuin die zei dat als je de haren van de andere sekse te trekken, ze schopte en sloeg hen, is dat omdat je een oogje op hen? Ja, dat werkt niet als je groot bent. Je kan gewoon niet iemands gezicht te vernietigen en verwachten als "Flirter van het Jaar 'te worden bestempeld. Het werkt niet als je niet 8. Alle juiste?

9. eet Verleidelijke

We hebben allemaal gezien dat de mannen en vrouwen proberen verleidelijk te zijn wanneer ze eten het voedsel in de films. Oke, er is geen poging op het; Ze zijn zo verleidelijk dat soms krijgen we een beetje 'warm en lastig gevallen! Maar terwijl de acteurs zijn in staat om te doen een lik lollipop kijken verleidelijk, kun je niet. Als je het probeert, zult u alleen eindigen met ei op je gezicht.

Als het gaat om het eten van uw voedsel bij elkaar, gewoon vasthouden aan oogcontact te maken en te luisteren naar hun gesprek. Je hoeft niet eens proberen om een ​​banaan te gebruiken als een prop. Niet functioneren. Ons vertrouwen.

10. Waarom zo ernstig?

Flirten is bedoeld om leuk te zijn, en ja, het kan soms leiden tot romantiek. Maar zeker niet altijd. Als je het soort persoon die denkt dat flirten betekent dat de andere persoon wil een lange termijn relatie met u, heb je problemen. De volgende keer dat uw collega flirt met je en raakt je hand, maak niet de fout van de vraag of ze willen je ouders te ontmoeten niet maken. Neem het gemakkelijk, ontspannen en plezier ". Als het ergens leidt, leidt het ergens. Maar je weet wanneer je ergens.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha