10 van de ergste manieren om te breken met je vriendje10 van de ergste manieren om te breken met je vriendje

Breken met iemand is iets dat de meeste van ons zullen moeten doen op een bepaald punt in ons leven, en het is nooit een gemakkelijke ding om te doen. In de meeste gevallen, heb je waarschijnlijk niet echt een hekel aan de man, gewoon niet in 'op die manier' over en vertelde hem dat het nog moeilijker te maken. Dus, wat is een meisje te doen? Hij wil gaan zitten met hem, van aangezicht tot aangezicht, en vertel hem het nieuws? Of andere manier om de relatie te beëindigen vindt u? De beste manier, natuurlijk, is om hem te vertellen rechtstreeks naar zijn gezicht, maar veel mensen ervoor kiezen om manieren om dit te voorkomen vinden, en dat alleen dient om de situatie nog erger voor hem te maken. Als u worden geconfronteerd met dit dilemma, dan hier zijn we tien van de slechtst mogelijke manieren waarop u kan uw jongen bidden te breken, in feite, moet u ook rekening houden.

1. Stuur een SMS

Een tekst verzenden naar uw vriendje rechts over vertellen lijkt heel schoon en efficiënte manier om het probleem aan te pakken, maar het zou waarschijnlijk een van de slechtste ideeën die ik ooit heb gehad. Stel je voor dat je die tekst neemt net zo staat op het punt een belangrijke vergadering op het werk te voeren, of krijgt net zoals hij vertelt zijn vrienden wat een geweldige vriend die hij heeft! Een tekst is zo onpersoonlijk en koud, en hij zal nog steeds wil je zien en te praten over het toch.


2. Het veranderen van de status van Facebook

Een klik van de muis en het is voorbij! Welnu, afgezien van het feit dat dit de weg naar een ander laf hem goed zeggen, kan de laatste die de verandering zien. Al uw wederzijdse vrienden zal weten dat hij weer single, maar ze hebben geen idee waar ze het over hebben! Vertel hem voor het vertellen van de rest van de wereld, wat een veel leukere manier is om dingen te doen.

3. de handeling in het openbaar

Vertelt hem in een openbare plaats is een fout die veel mensen maken te veel. Je zou denken dat hij niet zo slecht reageren met andere mensen in de buurt, maar het zou helemaal verkeerd zijn. Het gaat om precies dezelfde emoties en vragen hebt alsof je in prive had gedaan. Pas nu, ga je voor een publiek op zoek naar je vriendje te dumpen hebben en raden waar hun sympathieën liggen.

4. verbergen van hem

Vermijd het zal niet een goede manier om ofwel. Alles wat je gaat doen, is blijven pesten totdat je de telefoon opneemt of de deur te openen. Je kunt niet zomaar afsluiten zonder een woord, dat is onbeleefd en oneerlijk te zeggen. Hij kon ook vertellen de politie dat je vermist!

5. Om hem te vertellen al de dingen die je hem haten

Het nadeel om hem te vertellen iets, zou zijn om hem alles te vertellen, en dat net zo slecht zou kunnen zijn. Hij hoeft niet hem een ​​lijst van al zijn fouten en gebreken te geven; Het gaat om genoeg te voelen slecht als het is. Omdat het een beetje 'zoeter dan met de jongen; u wilt delen met hem, OK, maar niet volledig vernietigen.

6. Cheating hem

Dan is er natuurlijk de mogelijkheid om niets te zeggen, maar begint uit te gaan met iemand anders toch. U weet dat dit verkeerd is en het is oneerlijk om beide jongens. Als u weet, in je hart, dat de relatie voorbij is, vertel hen dan voordat u begint met het zien van iemand anders.

7. Aan iemand anders om hem te vertellen

Je moet echt de moed hebben om je vriendje dat je breekt het op jezelf te vertellen. Vraag een vriend om het te doen voor u is echt vreselijk. Dit is het soort ding dat schoolkinderen niet volgroeid volwassenen.

8. Wees vervelende hem totdat hij dumpt

Sommige mensen hun toevlucht gewoon slecht te zijn op hun partners in de hoop dat ze te dumpen, en wie van hen zal hebben de verantwoordelijkheid. Je kunt alleen terug te trekken van hem en beginnen te bekritiseren alles wat hij doet, maar het probleem is, kan hij niet eens de boodschap, en dan kun je in een verschrikkelijke relatie wonen en heb je niets.

9. Doe alsof het is slechts tijdelijk

Veel mensen denken dat ze een persoon zal verlaten beneden hen voorzichtig te vertellen dat het gewoon een proef scheiding. De oude "Ik heb een beetje 'van de tijd voor mij voor een tijdje' 'niet werkt, zeker als we zien later met een andere man. Alles wat je doet met dit was de lijdensweg verlengen. En 'veel beter om het te krijgen met en dan heb je de mogelijkheid om te gaan.

10. Zeg hem dat je zult gewoon vrienden

Een andere manier dat lijkt aardig te zijn, maar onvermijdelijk dingen moeilijker voor hem om te zeggen te maken: ". We kunnen nog steeds vrienden" Het zal onmogelijk zijn voor hem om je te zien als gewoon een vriend, zelfs als je het kan doen. Geen spelletjes te spelen als dit met zijn emoties, maak een clean break. Misschien ooit in de toekomst, kon je vrienden, maar niet de dag na het breken met hem.

Hoe te breken met je vriendje mooi? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha