10 VALENTINE'S DAY GIFT ideeën voor mannen10 VALENTINE'S DAY GIFT ideeën voor mannen

Mannen denken dat ze een harde tijd het kiezen van het perfecte cadeau voor de Dag van de Valentijn, maar dan hebben ze altijd de oude favorieten van chocolade en bloemen om op terug te vallen. Het kopen van een gift op Valentijnsdag voor je man of vriend, kan echter veel ingewikkelder dan dat, dus hier zijn de ideeën Valentijn cadeau voor mannen om te helpen.

1. De man chocolaatjes

U kunt terug te vallen op favoriete chocolaatjes aan mannen, ze gewoon een beetje 'likeur te maken en te kopen chocolade voor hem. U kunt chocolade die zijn gevuld met een selectie van likeuren en sterke dranken of gewoon zijn favoriete vinden. Als uw man is meer een bierliefhebber, kijk dan rond omdat je bier gevulde chocolade te kunnen kopen.


2. mok van de reis

Als je man pendelt om te werken en houdt van zijn koffie, dan hoe over een reis mok voor uw favoriete bier in de ochtend. Er is geen einde van verschillende modellen van het vacuüm reizen mokken, dus kies degene die past bij uw man en hem hete koffie, de hele weg te werken.

3. Beer Making Kit

Kit brouwen is een andere grote cadeau-ideeën Valentijnsdag voor mannen. De meeste kinderen zijn dol op het bier en ook graag experimenteren en dingen te doen. Een bier maken kit zal u het beste van beide te geven. De kits alles wat je nodig hebt om een ​​partij van favoriete bier te bereiden bevatten meestal kunt u de kit voor dranken zoals cognac en whisky te krijgen.

4. de ervaring Treat

Stuur het op de dag van klimmen, parachutespringen of rally auto rijden, en geef je man een dag om te onthouden. Nog beter, maak een dag die je kunt delen en samen genieten. Experience dagen kunnen worden gekocht bij een aantal websites en zijn meestal flexibel op de dag dat u bij te wonen, zodat ze niet eens om haar dagboek voordat controleren.

5. Deze gepersonaliseerde snoep

Voor de man met een zoete tand, probeer dan een gave van zijn favoriete kindertijd snoep. Er zijn genoeg om uit te kiezen en een beetje 'je kunt krijgen gepersonaliseerd met een bericht of foto afgedrukt.

6. Sport Memorabilia

Veel jongens houden van sport en volgen een bepaald team of sport persoonlijkheden, met het oog op een jacht rond te hebben op eBay voor iets een beetje 'special. Hij zou waarschijnlijk graag zijn handtekening van zijn favoriete team of sport.

7. Een foto op zijn bureau

Valentijn cadeau-ideeën voor mannen moeten niet altijd duur te zijn. Geen behoefte om veel geld uit te geven voor uw man om hem te laten zien hoeveel je van hem houdt. Een goedkope gift, maar nog steeds erg attent is een mooie ingelijste foto van jullie twee samen. Hij waardeerde de gedachte en inspanning en kan houden in zijn bureau op het werk of thuis.

8. Ondergoed

Ondergoed mag niet zo leuk als de dames lingerie, maar het is een leuk cadeau, en het personeel, en is ook praktisch. U kan het interessanter kopen plezier ondergoed uit, hem en haar, of zelfs een persoonlijke boodschap op hen wordt gedrukt.

9. Gadgets

Mannen houden hun gadgets en we konden een hele post over de mogelijkheden hier. Alles is in, of het nu fotografie, computer, of spelen, zal er een accessoire of een gadget om te gaan met het zijn.

10. Aftershave

En tot slot, het geschenk van Valentijnsdag, dat is altijd een veilige keuze is aftershave of eau de cologne. Neem een ​​fles van zijn favoriete keuze die u in het bijzonder wilt en zal herinneren je elke keer dat je het draagt.

Heeft u andere ideeën Valentijn cadeau voor mannen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha