10 unieke manieren om een ​​datum te vinden10 unieke manieren om een ​​datum te vinden

Als je alleen bent geweest voor een tijdje, maar het voelt alsof het is al eeuwen, dan is het tijd dat je ging op zoek naar een date! Er is niets mis met het zijn enkele, denk je, zodat je niet gaan jagen, alleen maar omdat je de behoefte voelen, of uw vrienden zullen blijven duwen in deze richting. Als u er zeker klaar te zijn, echter, en het is een beetje 'uit de praktijk, dan kunt u een aantal tips over waar u uw potentiële date en hoe om hem te vragen uit te vinden nodig. Hier zijn tien tips over hoe je dat ongrijpbare datum te vinden.

1. staking van een gesprek met een vreemdeling

Stap één: beginnen te praten met de jongens! Dat klinkt misschien een beetje 'simpel, maar je kunt krijgen zo vastgebonden met de zenuwen, omdat je weet dat je op zoek bent naar een date, ze vermijden praten met iemand. Denk niet over elke ontmoeting met een man, als een mogelijkheid om de datum, denk aan het als een kans om een ​​nieuwe vriend te maken. Waar je ook bent, een cafetaria, een bibliotheek of in de rij bij een winkel, begroeten een jongen, en begin een gesprek. Je weet maar nooit, zou de volgende man je begint te praten over je volgende afspraak zijn.


2. Doe sommige clubs

Singles clubs zijn niet de enige plek om een ​​date te vinden, hoe over een dansles, zwemmen club of een yogales? Kies een aantal clubs of klassen die je echt interesseren en dan, als je een man ontmoeten, zult u uit om een ​​goede start met een gemeenschappelijk belang kunnen delen.

3. Kijk voor hem in de supermarkt

Het winkelcentrum of supermarkt zijn eigenlijk grote plaatsen om mensen te ontmoeten, als je bereid bent om hen te praten zijn. Met een beetje 'detective werk, is het gemakkelijk om individuele kinderen te identificeren ook door wat ze hebben in hun winkels. De man die in haar winkelwagen luiers is waarschijnlijk niet de beste keuze, dus kijk voor degenen die eruit ziet alsof hij is het kopen van voedsel voor een.

4. De waterkoeler op het werk

Het zou zeker niet de eerste te hebben gevonden liefde in het kantoor, dus houd je ogen ook open voor de koffiemachine. Het is zo makkelijk om een ​​gesprek met iemand die je werken met start, hoewel ze niet echt weten. Het is ook gemakkelijk om uit te vinden wat de roddels is over hem ook, voordat je terug te gaan en proberen om het weer op te nemen kouder water morgen.

Alleen 5. Exit

Als u een favoriet restaurant of cafe, dan is er niets houdt je uit te gaan voor een maaltijd alleen. Jongens singles dineren alleen ook, dus je kunt wachten voor hem om een ​​beweging te maken, of maak de eerste zet jezelf. Het ergste dat kan gebeuren is dat je een beetje 'bedrijf voor graan.

6. Neem wandelingen in het park

Maak een wandeling in het park normale, op hetzelfde tijdstip elke dag en zal binnenkort beginnen te merken dat er dezelfde gezichten elke dag. Het zal niet lang duren voordat je knikken naar elkaar, dan zeggen hallo en vervolgens, het volgende wat je weet, wordt u zittend op een bankje te praten. Als je een geheim wapen in het park, koop dan een hond, omdat hondenbezitters hou gewoon om met elkaar te praten. Als je niet een hondenliefhebber, het aanbod om de hond van een vriend voor hen te lopen. Een hond is een van de beste ijsbreker daar.

7. Gooi je eigen partij huis

Het hebben van een partij op uw huis en nodig al je vrienden. Zorg ervoor dat u hen te vragen om een ​​aantal van hun vrienden te dringen, vooral die mensen! Als het uw feest, kun je lopen naar iedereen en beginnen te praten over hen zonder schaamte op alle, en je moet iedereen die naar uw partij gaat worden gepresenteerd.

8. Ga naar galeries en musea

Of u een kunstliefhebber, of niet, een kunstgalerie of een museum, het is de perfecte plek om een ​​man te ontmoeten en is zo makkelijk om een ​​gesprek te beginnen. Het enige wat je hoeft te doen is zeggen hoe geweldig het is een tentoonstelling, of zelfs een vraag over, en dan heb je een kans om een ​​beetje flirten '. Wie weet, misschien rond de rest van de show loopt u samen en ga dan voor een kopje koffie na afloop?

9. iets extreme Probeer

Als je nog nooit hebt geprobeerd, deltavliegen, abseilen of een ander type van actievolle sport, is een geweldige manier om in aanmerking jonge en zeer fit te voldoen. Maak je geen zorgen dat je een beginner bent, want het is geen probleem. Het zal niet lang meer duren voordat een dappere man is om u een hand te geven.

10. Vrijwilliger

Er is geen tekort aan liefdadigheidsorganisaties op zoek naar vrijwilligers en de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen, en ze komen in allerlei verschillende vormen. Het kan helpen om te renoveren van een historisch monument, een speeltuin voor de kinderen schoon, of wat tijd doorbrengen werken in een kringloopwinkel. Het geeft je de kans om iets terug te geven, en het is ook een grote kans om gelijkgestemde singles jongens te ontmoeten.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha