10 unieke en romantische verjaardagsgiften voor HAAR10 unieke en romantische verjaardagsgiften voor HAAR

Het kopen van een verjaardagscadeau voor je vriendin moet veel meer van een inspanning last minute de dag vóór zijn. Je moet een beetje 'gezet van het denken in, om te laten zien dat u de zorg, en je zult merken dat je niet hebt; meisjes zijn goed in dat soort dingen! Dus als je vastzit voor ideeën van dit jaar, lees deze 10 romantisch cadeau ideeën die zwak zal gaan op de knieën met dankbaarheid en liefde:

1. diamanten zijn de beste vriend van een meisje

Het is niet een goedkoop cadeau, misschien, maar men zal ze voor altijd koesteren. Sieraden kwaliteit wordt altijd gewaardeerd door een meisje, vooral als je een diamant is. Wees voorzichtig met diamanten ringen, kan echter verkeerd worden geïnterpreteerd en je zal een schok krijgen en hebben veel onhandige uit te leggen, zet het op zijn vinger de trouwring!


2. Breng kit en tijdens de nacht voor haar

Als u nog niet hebt verplaatst coëxistentie fase, maar u wilt toch een beetje 'commitment tonen, dan is een kit' s nachts is een goede manier om het te bewijzen. Vul een mandje met alle essentiële dingen die een meisje moet voor een overnachting, zodat ze kan het in uw huis te houden en hoeven niet naar een weekendtas de volgende keer dat ze blijft brengen.

3. Verdeel de kosten met een datum van een geschenk per maand

Als je weinig geld hebt, maar nog steeds willen een goede indruk te maken, zetten sommige gedachte in plaatsen die je zou willen om te gaan en je eigen cadeaubonnen te brengen voor de komende twaalf maanden. Iedere goede beloften die je haar ergens speciale elke maand te nemen over een datum voor het volgende jaar. Toon gedachte en inspanning, en zal u tijd om wat geld te sparen voor de data te geven!

4. Vertel uw verhaal in een geheugen album

Breng een album en vertellen het verhaal van uw relatie met de herinneringen aan het verleden. Ticket stubs, menu's en foto's, als je jacht rond een beetje ', zult u zeker genoeg om de reis die we samen deelden illustreren te vinden.

5. zijn verbazing toen hij naar huis terugkeert

Wat je ook hebt gepland, kan je niet helpen, maar te behagen haar uitstappen werk vroeg om een ​​speciale avond voorbereid voor haar thuis. Met alles klaar voor haar bloemen, chocolade, decoraties en gelukkige verjaardag ballonnen en, natuurlijk, een glas gekoelde champagne en een lekker warm bad al klaar voor als hij loopt door de deur, je love it!

6. Klik op een diner cruise

Uit eten gaan met een verschil en boek diner op een cruiseschip of een jacht. Er is iets heel romantisch diner op een boot en je kunt pakketten vinden voor riviercruises, haven cruises of cruises van de grond in veel verschillende plaatsen.

7. Re-creëer je eerste date

De meeste mensen sparen voor deze Valentijnsdag alleen te vinden dat iedereen had hetzelfde idee. Klop de drukte en doen dit voor haar verjaardag in plaats daarvan, en neemt haar mee naar een romantische trip down memory lane, zal dit een prachtige en doordachte cadeau voor iemand die je lief zijn.

8. haar kopen een jurk

Jongens meestal voorkomen dat het kopen van kleding voor meisjes, om anders te zijn en voor haar kopen een jurk verjaardag. Krijg de grootte is gemakkelijk, maar eens de kast en, als je een beetje hulp nodig hebben, krijgen advies van een van zijn vrienden, zal weten wat er in en wat je vriendin zal willen.

9. Boek een voor hem en haar spa dag

Er is niets te zeggen dat een dag spa is alleen voor meisjes en vele spa's bieden nu pakketten voor koppels. Het is een geweldige manier om samen te ontspannen en te delen quality time, en ze gewoon graag laten verwennen met u aan haar zijde.

10. Bloemen en een gedicht

De bloemen zijn niet echt origineel, maar altijd een veilige gok. Maken het een beetje 'specialer door hen geleverd aan zijn werkplek en beschikken over een liefdesgedicht met hen, niet alleen een voorgedrukt bericht saai.

Heb je andere ideeën verjaardagscadeau unieke en romantische voor haar in gedachten? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   2
Oktober 18, 2015 | 00:06:07 | later 1 uur

Hallo, Na het lezen van dit artikel heb ik tot de conclusie dat je op de juiste plek, BINGO. Meisjes of vrouwen daadwerkelijk krijgen deze dingen in het bijzonder onder de indruk van diamanten, bloemen en alles met betrekking tot schoonheid en mode. Dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha