10 unieke, creatieve en uitdagende ideeën dateren uitspatting10 unieke, creatieve en uitdagende ideeën dateren uitspatting

We verdienen allemaal een beetje 'luxe van tijd tot tijd en wat een betere manier kan er zijn om te laten zien hoeveel u van uw partner spatten beetje' van het geld in een bepaalde verrassing. We praten niet groot going naar McDonalds hier! Hier zijn een aantal, een once in a lifetime, echt speciale data die zijn gemaakt om te onthouden.

1. Een helikoptervlucht

Neem een ​​bird's eye view van de stad of het land waar je woont en neem de hemel in een privé-helikopter. Het inhuren van een helikopter, helemaal voor jezelf, is verre van goedkoop, maar het is zeker een datum die zal worden herinnerd.


2. Huur een eigen doos bij een concert

Als een romantische avond met een beetje 'cultuur, zou u een nacht te proberen in de opera, in je eigen vak. Kleed je beste jurk ion en krijg je man in zijn smoking en genieten van de schoonheid en de verfijning van het evenement samen.

3. Ga skiën voor het weekend

Boek in een exclusief skioord en druk op de hellingen elkaar. Er is altijd sneeuw ergens in de wereld, het hele jaar door. Dus, pak je koffers, je vlucht te boeken en te genieten van een romantisch weekend in de bergen.

4. Deel een spa-ervaring

De luxe spa-ervaring is niet alleen een kwestie van de vrouwen, kunnen ook mannen genieten. Vele kuuroorden bieden koppels weekend, dus onszelf te reserveren en te genieten wordt verwend met massages, een jacuzzi en een eigen zwembad of gewoon ontspannen aan het eind van de dag, samen met de bar.

5. Een weekend in Parijs

Parijs is de romantiek hoofdstad van de wereld en heeft iets voor elk type paar te genieten. Lunchen op de top van de Eifeltoren, neem een ​​kijkje op de Mona Lisa in het Louvre, en dan een wandeling langs de Champs Elysees, als de zon ondergaat over Parijs. En 'de perfecte uitje voor twee.

6. Huur een prive-jacht

Waar er water kunt u een jacht charter te vinden. Neem een ​​avond cruise rond de haven of een boot huren voor het weekend. U kunt het huren van een volledig bemand en met al het eten en drinken inbegrepen je nodig hebt voor een romantisch diner op de golven.

7. Duiken

Verken de diepblauwe zee en ontdek een hele nieuwe wereld onder de golven. Het is een ervaring op zich, maar als gedeeld met iemand die je liefde, het is een bijzondere belevenis meer schat.

8. Fijn dineren

Reserveer een tafel bij een exclusief restaurant en genieten van een voorproefje van het leven van de mooiste. Als je echt wilt om de boot uit duwen, probeer Michelin sterrenrestaurants in uw omgeving en maken het extra speciaal door het huren van een limousine u ophalen en afzetten bij de deur. Je kon oog in oog met de rijke en beroemde zijn, dan zal het zeker een avond om nooit te vergeten.

9. Huur een privé-eiland

Voor echte luxe en rust, waarom niet je eigen eiland te huren voor een weekend? Je zal zakken diep genoeg moet echter per nacht voor twee personen op Necker Island, dat is gevestigd in de Virgin Islands, die kost je een koele $ 58.000! Maar het zal zeker onvergetelijk.

10. Ga winkelen

Niet het idee van elke vriendje voor een romantisch uitje, maar een shopping trip naar bestemmingen meer chique winkelstraat verlicht de ogen van de meeste Shoppers. Maak het extra speciaal en een weekend te boeken in Londen, Parijs of Dubai, dan kunt u shop till you drop en de avond doorbrengen in een chique restaurant, en de avond in een vijf sterren hotel.

U andere ideeën tot op heden uniek en spannend om het te besteden aan?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha