10 u moet weten over de voordelen en het gebruik van Pepermunt etherische olie10 u moet weten over de voordelen en het gebruik van Pepermunt etherische olie

De vele voordelen van pepermunt zijn gekend voor zo lang dat het zelfs niet in de Griekse mythologie wordt genoemd. Gebruikt voor medicinale doeleinden in de wereld, zijn er zoveel dat we nauwelijks kunnen schrapen het oppervlak met slechts tien van de lijst van de voordelen van etherische olie van pepermunt! Hier zijn slechts een paar dan, de vele voordelen en het gebruik van etherische olie van pepermunt.

1. Verlicht brandend maagzuur

De etherische olie van pepermunt is geweldig voor het kalmeren van de maag en het verlichten van de symptomen van brandend maagzuur. Gewoon mix een paar druppels met een glas melk of een kopje thee en zal het zuur in de maag te neutraliseren en te kalmeren het spijsverteringsstelsel.


2. Het vermindert koorts

Etherische olie van pepermunt heeft een koelend effect verrassend wanneer toegepast op de huid en omlaag brengen van de infectie in een paar minuten. Meng een paar druppels pepermuntolie met een vervoerder olie en toe te passen op de huid voor onmiddellijke verlichting van koorts.

3. Re-activeert u bij vermoeidheid

Veel veiliger en gezonder dan een cafeïne-rijke drank energie, het inademen van de geur van pepermunt essentiële olie zal onmiddellijk verlichting te brengen van vermoeidheid, als late werken of gewoon het gevoel dat je een gebrek aan energie. Het zal je wakker en het verbeteren van de concentratie, als je op een lange rit ook.

4. vermindert hoofdpijn

De etherische olie van pepermunt is ook zeer geschikt voor het verlichten van hoofdpijn. Als je het gevoel een hoofdpijn opkomen, massage een paar druppels pepermuntolie rond de haarlijn en tempels. De koelende werking van de olie zal hoofdpijn op afstand te houden.

5. "een groot muggenspray

U kunt ook een 100% bescherming tegen insecten krijgen deze zomer met een schar of twee van de essentiële olie van pepermunt. In een studie uitgevoerd in Israël, hebben de onderzoekers ontdekt dat pepermuntolie is een meer effectieve insectenwerend middel dan de meeste commerciële merken.

6. Het vermindert nausea

Gebruikt in de aromatherapie, de essentiële olie van pepermunt is zeer effectief in het verminderen van misselijkheid. In een studie die op Clayton State University, is gevonden dat patiënten die lijden aan misselijkheid na esthetische leed een significante daling van het gevoel van misselijkheid na inhalatie van dampen van essentiële olie van pepermunt.

7. Fights slechte adem

Meng een paar druppels etherische olie van pepermunt in een glas water, slis rond je mond en gorgelen, en zal je mond voelt schoon en fris adem vertrekken. Essentiële olie van pepermunt heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen die bacteriën die de oorzaak van slechte adem kan doden.

8. verlicht spierpijn

Etherische olie van pepermunt is ook een effectieve pijnstillende en kan worden gebruikt om spier- en rugpijn te behandelen. Masseren in het getroffen gebied, het verzacht de pijn en ontspant de spieren, waardoor onmiddellijke noodhulp om pijnlijke spieren.

9. Het kan u helpen gewicht te verliezen

Terwijl je inademt de dampen van essentiële olie van pepermunt, die honger vermindert en maakt je een vol gevoel sneller. Als je een diffuser te gebruiken met etherische olie van pepermunt wanneer je eet maaltijden, die zal helpen bij het intomen van uw eetlust en je zal minder te eten.

10. Gebruik de zorg voor haar

Essentiële olie van pepermunt is ook verondersteld om haar groei te bevorderen door het verbeteren van de bloedcirculatie naar de hoofdhuid. Voeg een paar druppels aan uw gewone shampoo voor dikker haar en zal ook roos en andere hoofdhuid met zijn sterke anti-bacteriële en anti-schimmel te bestrijden.

Kent u andere voordelen en het gebruik van etherische olie van pepermunt?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha