10 types van aërobe en anaërobe oefeningenBent u op zoek naar een training die kan voltooien de makeover van flab naar fab? Op zoek naar spieren en krijgen dat six-pack ab? De meesten van ons willen een fit lichaam te hebben, maar zijn zich niet bewust van de aard van de oefeningen die ons helpen dit doel te bereiken.

Als u het verkennen van 'l' 'training die kan voldoen aan uw conditie behoeften, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Deze post met de beste aërobe en anaërobe oefeningen die u kunnen helpen uw fitness doelen te bereiken! Dus waarom de vertraging? Ga je gang en geef het een te lezen!


Wat is het verschil tussen aërobe en anaërobe oefeningen?

Aerobic oefeningen:

Deze oefeningen helpen om vet te verbranden, met de hulp van zuurstof en koolhydraten om je lichaam te geven een constante aanvoer van energie. Deze oefeningen zijn lage intensiteit workouts en langduriger. Uw fitness trainer kan deze vorm van lichaamsbeweging aan te bevelen, als je wilt afvallen.

Anaërobe oefeningen:

Deze oefeningen zetten koolhydraten in je lichaam energie om te helpen de spieren te produceren kracht. Het is een hoge intensiteit en lage trainingsduur. Tijdens deze oefeningen, lactaat accumulatie in de spieren veroorzaakt vermoeidheid. Uw fitness trainer ik aanraden als je op zoek bent om spierkracht op te bouwen.

Aërobe en anaërobe oefeningen populair:

Hier is een lijst van populaire aërobe en anaërobe oefeningen.

Interval Training:

Trainers en fitness-experts raden het toevoegen van een intervaltraining, zodat je cardio workout te passen aan gewichtsverlies te versnellen. Daag het lichaam uit zijn comfort zone te komen en harder werken. Je nodig hebt bij het opdrijven van het tempo van de training voor een minuut of twee en ga dan terug naar je normale tempo voor tien minuten, afhankelijk van de hersteltijd. Herhaal de cyclus gedurende de training routine.

Wandelen:

Wandelen is de eenvoudigste vorm van aërobe oefening. U kunt het tempo van het lopen is afhankelijk van uw niveau van kracht en conditie. Aangezien het vereist geen speciale apparatuur of gadgets nodig zijn, kunt u gewoon op uw wandelschoenen aan en start uw reis naar fitness. Lopen binnen, buiten of op een loopband, bieden dezelfde voordelen. Echter, lopen buiten in de vroege ochtend is het beste als u een adem van verse lucht kan inademen. En 'de beste optie voor mensen die moeite doen van inspannende oefeningen vanwege gewrichtsproblemen hebben, maar toch willen in vorm te blijven.

Hardlopen Sprint:

Sprint is een vorm van anaërobe oefening is goed voor het hart en de algehele gezondheid. Om het maximale voordeel te krijgen, moet je het tempo van de race variëren na elke vijf tot tien minuten. De gangbare praktijk, kunt u de lengte en het tempo van de race te verhogen. Voor de beste resultaten, moet je rennen voor minstens 15-30 minuten.

Lunges:

Lunges verzorgen van opleidingen voor de spieren van het onderlichaam. Net zoals squats, lunges ook helpen om je evenwicht te verbeteren. Voor het uitvoeren van lunges handhaven van een rechte rug en een grote stap voorwaarts. Nu, buig je voorste knie tot 90 graden. Balans je gewicht op je tenen terug, langzaam de achterste knie, maar zorg ervoor dat het niet de grond raken.

Zwemmen Sprint:

Het is een vorm van anaërobe oefening en is vergelijkbaar met draaien sprints. Eerst beginnen zwemmen op normale snelheid. Dan langzaam het tempo van het zwemmen en te zorgen voor een minuut. Ga terug naar je normale tempo en herhaal de cyclus. Blijven zwemmen een half uur tenminste.

Zware gewichten:

U moet minimaal een paar anaërobe oefeningen omvatten in je dagelijkse routine. Zware gewichten is een dergelijke oefening. Echter, je moet alleen uit te voeren onder toezicht van een gecertificeerde trainer.

Roeien:

Liggen en zet je voeten naar voren in de stijgbeugels. Trek je armen rug en een roeibeweging te stimuleren. Het is een goede training voor je buik, benen en armen. Verdeel de sessie in een warming-up en training intens als de spieren kan weerstaan. Houd afwisselende cyclus.

Touwtje springen:

Touwtje springen is een spel is niet langer een kind. De International Sports Conditioning Association heeft van de kwaliteit aërobe en anaërobe omstandigheden. U kunt verhogen of verlagen van de snelheid en de duur van het springen in het voordeel van anaërobe ademhaling te krijgen. Echter, touwtje springen weer op normale snelheid is een aërobe oefening.

Isometrics:

Dit is slechts een bepaalde groep van spieren. Dergelijke acties staan ​​geen verlenging of strekken spieren meestal de spier niet beweegt. Fysiotherapeuten raden isometrische oefeningen voor patiënten die lijden spierblessures. Het is een vorm van fysiotherapie gaat statische oefeningen. In deze vorm van oefening, moet een persoon stationair blijven zonder enig bewegend deel van het lichaam. Het beste voorbeeld van isometrische oefening is in een positie die een gewicht heeft of duwen muur blijft.

Fiets:

Wanneer u uit te oefenen in aërobe omstandigheden, zoals in het geval van fietsen, het lichaam gebruikt vet en glycogeen voor brandstof. Je kunt dragen op dit soort matige inspanning voor lange periodes. U kunt deze oefening gemakkelijk te transformeren in een paar sessies van anaërobe oefening intensiveren van de snelheid in de helft.

Dus nu dat je weet dat de verschillende types van aërobe en anaërobe oefeningen, ga je gang en kies de oefening die uw conditie past. Laat uw reis niet langer uit vet om meer te passen!

Als je dit artikel informatief en interessant, liet ons een reactie hieronder. Als u een fitness-liefhebber, deel uw fitness-regime met anderen hier!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha