10 trucs om houding te verbeteren10 trucs om houding te verbeteren

Hoeveel van ons besteden onze werkuren achter een bureau zit, is het geen wonder dat zo veel mensen hebben een slechte houding. Als kinderen, zijn we allemaal horen te zitten recht in onze stoelen en niet traag, maar velen van ons hebben al wat goede adviezen die onze ouders gaf ons vergeten. Herwinnen een goede houding is niet alleen goed uit, het kan ook helpen bij het verbeteren van uw gezondheid ook, want slungelig bloedstroom kan beperken en kan een negatief effect op de lange termijn op de rug te hebben. Als u onderuit in je stoel op het werk, of wandelen met zijn opgetrokken schouders en zijn hoofd naar beneden, hier zijn tien grote trucs die u kunt gebruiken om uw houding te verbeteren.

1. Wees je bewust van je houding

Je mag niet eens weten dat uw houding is slecht, maar als je een heleboel rugpijn en nekpijn, dan is er een goede kans dat het een slechte houding, dat is de schuld van. Controleer jezelf in de spiegel en zie hoe je kijkt wanneer je zit en wanneer je opstaat. Wees je bewust van je houding is de eerste stap om dit te corrigeren als het verkeerd is.


2. zet meer

Nog een tip over hoe houding te verbeteren is om meer te bewegen. De spieren zijn niet ontworpen niets voor langere tijd te doen, dus hoe langer je blijven zitten in dezelfde positie, de meer vermoeide spieren zullen worden, en hoe meer je onderuit. Neem elke kans die je moet opstaan ​​en bewegen. Een goede truc is om altijd te blijven als we praten over de telefoon.

3. Stel er is een ballon gebonden aan je hoofd!

Nog een goede tip over hoe om houding te verbeteren is voor te stellen is er een ballon gebonden aan je hoofd omhoog te trekken, waardoor je een goede gids zal geven over hoe je moet staan. Geef het een gaan, en je zult merken dat je ruggengraat wordt recht, je hoofd gaat terug, je nek en rechtzetten. Als je blijft oefenen, zal het een gewoonte die je houding zal verbeteren worden.

4. Niet je benen kruisen

Volgende tip over hoe houding te verbeteren is om te voorkomen dat het oversteken van je benen.

Kruis je benen kon de nobele ding om te doen, maar het is niet de beste manier om te zitten, als je wilt leren hoe je rechtop zitten en niet onderuit. De beste manier om te zitten is met je rug recht en je voeten op de grond. Dat de ruggengraat in een rechtopstaande positie te houden en weinig Plotselinge zijn. Als je voeten de grond niet raken als je gaat zitten, dan is de stoel te hoog is, om deze te verlagen.

5. Besteed minder tijd in hakken

Ze ziet er geweldig uit, ze maken je heerlijk voelen, maar de hielen niet goed op alle houding. Een goede houding begint met de spieren van de benen en voeten, en als je de hele dag, elke dag, in evenwicht op een paar hakken te brengen, zal het zetten van een spanning op uw rug en beenspieren. Slijtage flats te werken en op te slaan de hakken voor speciale gelegenheden.

6. Be veiliger

Zelfvertrouwen en een goede houding gaan hand in hand en het veiliger je voelt is de juiste stand, en vice versa. U kunt leren om meer zelfvertrouwen te zijn, het is gewoon een gewoonte, dan kijk naar sommige van onze boodschappen over hoe u uw zelfvertrouwen op te bouwen, of koop een boek over het onderwerp. U zult versteld staan ​​hoeveel verschil het vertrouwen van uw houding en perceptie van zichzelf kunnen geven.

7. De oren moeten in overeenstemming zijn met je schouders

Een andere goede test om te zien of u zitten en correct staat is om na te denken over waar je oren zijn in relatie tot je schouders. Als je een goede houding aannemen, dan is uw oren zullen in lijn met je schouders. Dit is een andere grote truc dat u de gewoonte van het gebruik in staat om de houding in de loop van de tijd beter kan krijgen.

8. Trek de schouders

Waar hij zich ook van invloed op de algemene houding. Om te voorkomen dat afgeronde schouders, probeer te onthouden om je schouders naar achteren en naar beneden te trekken. Dit zal uit zijn borst, hoofd en zal ook de nek recht. Als je laat de schouders slouch vooruit, dan is je hele lichaam zal beginnen naar voren leunen.

9. Zet de computer correct

Een andere goede tip over hoe houding te verbeteren is om de computer goed te plaatsen. Hoeveel mensen besteden hun dag kijken naar de computer, waar u plaatst het computerscherm verdient een vermelding hier. Bij gebruik van een computer, de beste oplossing voor de monitor te zijn deze gepositioneerd zodat de bovenkant van het scherm zich op ooghoogte. U kunt stands die speciaal gemaakt zijn om dit te doen kopen, maar een paar dikke boeken moeten ook de monitor te krijgen op de juiste hoogte.

10. Niet te hard proberen

Terwijl al deze trucs zullen werken aan de houding te verbeteren

tin

overdrijven. Probeer niet te gaan zitten, stijf als een plank, de hele dag, of opgeven en weer gaan onderuit. Afgezien van dat, als je zitten en staan ​​als een robot, mensen gaan beginnen zorgen te maken over u!

Hoe kunt u uw houding te verbeteren? Wat zijn uw beste tips?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha