10 trefzekere HANDTEKENING een jongen is flirten met je10 trefzekere HANDTEKENING een jongen is flirten met je

Ooit afgevraagd of dat leuke jongen is flirten met je of gewoon leuk? Geen twijfel je wilt om te kunnen beoordelen of het is om je eigen nummer, of als je gewoon praten als deze helemaal. Soms is het moeilijk om de lichaamstaal te lezen en of er wordt geflirt met, of als de man voelt als hij zou moeten worden opgeleid. Om u te helpen het leven makkelijker maken dating, we komen met een lijst van 10 essentiële duidelijke tekenen dat een jongen is flirten met je.

1. Haar glimlach is mooi

We hebben het niet over een glimlach media hier dat hij gebruikt in het werk toen hij betaalt voor zijn voedsel; we hebben het over een

mooi

glimlach die zeker alleen gebruikt wanneer het in ons.


Als u merkt dat een man naar je glimlacht - heldere en glimlachend - het is eigenlijk een van de beste tekenen dat is flirten met je. Het kan worden glimlachen uit de verte, of het kan worden glimlachen terwijl praten. In beide gevallen is bezorgd en misschien is het tijd dat je zijn interesse terug.

2. Blush

Aww, het is zo makkelijk om medelijden te voelen voor een kerel als hij bloost om je heen. Maar de verlegen blos is eigenlijk een van die zeker tekenen een jongen is flirten met u - of op zijn minst proberen te flirten. De roodheid is een lichamelijke functie, dat is heel natuurlijk; de man kan zeker niet simuleren van een blos, dus als je blozen, hij is zeker in jou.

Als u geïnteresseerd bent ook, in plaats van medelijden met hem voelde, laat hem weten dat je geïnteresseerd bent.

3. Hij maakt oogcontact

Oogcontact kan moeilijk te lezen zijn, omdat velen van ons zijn geconditioneerd vanaf jonge leeftijd om te geloven dat oogcontact betekent dat we iets verkeerd hebben gedaan. Onze docenten gebruikt om ons oogbol wanneer we ze de moeite had genomen, en onze leiders we oogbol elke keer als we verknald op het werk. En wie hij was gedwongen om een ​​oorlog film die sergeanten zullen boren gewoon graag nieuwe rekruten oogbol om ze bang te maken kijken!

Maar wanneer een man is het maken van een heleboel oogcontact met u, moet u dit als een feit dat hij geïnteresseerd is. Mensen van nature oogcontact te maken tijdens een gesprek - immers, we niet kijken naar de hemel toen af ​​hoe iemands dag was - maar als je oogcontact die langer lijkt dan normaal, betekent dit dat wordt flirten.

4. Hij beheerst You Out

Een ander teken dat een jongen is flirten met je is als hij controleert. Hun ogen zijn gewoon serieus liep op en neer uw lichaam? Ze Zone in de borst op een gegeven moment, zelfs voor een duizendste van een seconde? Yup, ze deden. Hij heeft er serieus gegaan. Hij flirt met u!

5. Hij laat weten dat hij is single

Een van de volgende symptomen van een jongen is flirten met je is als hij laat weten dat hij is uniek. Als een man is geïnteresseerd in u, zal hij willen laten vallen in het feit dat hij slechts op een bepaald punt in dit gesprek. Natuurlijk moet u het doen met discretie, in tegenstelling te zeggen: "Hallo, ik ben Mike, ik ben single en klaar om zich te mengen," maar hij zal er slip op een bepaald punt. Misschien terloops verwijzen naar zijn ex-vriendin of zijn laatste rapport. Zodra het draagt, zijn enkele tag, weet je dat het een passie.

6. Er wordt gezegd dat je dingen gemeen

Als een jongen is flirten met u, is het onwaarschijnlijk dat de dingen die ze gemeen hebben hervat en tot zone op hen. Integendeel, als het in u is, hij zal uw gemeenschappelijke elementen benadrukken.

"Je houdt van de blues? No way, zelfs voor mij! Wat? Hou je van sushi? Maak dat je wegkomt! Ik ook! Hey, heb je ooit geprobeerd deze nieuwe sushi restaurant op Third Avenue? '

Natuurlijk, tegenpolen elkaar aantrekken, maar als een flirterig man is geïnteresseerd in u, gaat het nodig hebben met elkaar gemeen. Bovendien, wanneer hij hoort dat je gemeenschappelijke belangen, gaat hij echt enthousiast en geanimeerde te krijgen.

7. Vergeet niet de details

Het is heel gemakkelijk om te zien of een jongen is flirten met je als het brengt een klein ding, schijnbaar onbeduidende eerder in het gesprek zei u. Het feit dat hij deze informatie heeft gehouden is een suggestie die in u en wilt weten alles over jou.

8. Probeer om indruk te maken

Een van de duidelijke tekenen van een jongen is flirten met je is als hij probeert een goede indruk te maken. Als een man is geïnteresseerd in u, is het minder waarschijnlijk om te proberen om indruk te maken met een aantal van de dingen die hij deed in het leven. Maar als je het graven, zal hij op zoek om u te verrassen met een aantal van zijn verhalen en daden. In eerste instantie zou je denken dat het is gewoon pronken; maar als hij blijft proberen om indruk te maken, is een onfeilbaar teken dat hij geïnteresseerd is in jou.

9. Blijft By Your Side

Natuurlijk, soms als een man niet uw kant te laten op een feestje, het kan storend zijn. Maar je kunt uitzonderingen maken als het een aardig, leuk, charmant dat lijkt te zijn in jou. Als hij de kans om het gesprek te verlaten, maar kies niet te doen, het is een teken dat is flirten met je heeft gegeven.

Als u volgen in de badkamer dan, ja,

Het is

griezelig!

10. Hij gaat uit van zijn manier om aardig tegen je te zijn

En tot slot, een van de duidelijke tekenen van een jongen is flirten met je als je gaat uit van zijn manier aardig tegen je te zijn. Hij heeft aangeboden om naar de bar om een ​​drankje te kopen? Mooi. Dit is een teken dat hij wil.

Maar wat als je bieden u een lift naar huis? Nu is dat een onfeilbaar teken dat in u is.

Nog beter, als u zegt dat u een lekkende kraan in het huis en hij bood te komen repareren voor u, die in feite betekent dat hij wil meer van je te zien. Nu weet je.

Kent u andere tekenen van een jongen is flirten met je mee?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha